måndag 13 mars 2017

Polisstationen ingen vågar bygga!

SVT nyheter:
"Bygget av den nya polisstationen i Rinkeby har dragit ut på tiden. Enligt källor till SVT nyheter har det inte kommit några anbud eftersom flera stora byggföretag inte vill ta jobbet av säkerhetsskäl.
Det är alldeles för farligt att bygga en polisstation i området, säger flera poliser som vill vara anonyma till SVT Nyheter."

 
Ett bättre exempel på att vårt samhälle har kollapsat är svårt att hitta. Det är ju det som är poängen. Vem vågar bygga, eller ens vara i Rinkeby om det inte finns riktig polisnärvaro? Rinkeby är känt som en av de värsta områdena i Sverige.
 
Är detta slutet på samhällskontraktet gentemot svenska medborgarna? Kriminella i förorterna gör att det inte byggs ett polishus i Rinkeby. Känns väl spontant som att det samhällskontraktet redan är rivet i och med att polisen bara i stort sett tittar på medans, invandrare kastar sten och bränner bilar.
Vad skulle de med ett polishus till då? Sitta där inne istället och titta på?


Fantastiskt Sverige! Det här är något för dom utländska medierna att sätta tänderna i. Särskilt nu efter att svenska medier och politiker dementerat vad Donald Trump sade om Sverige.


Det är
mycket märkligt att det behövs ett nytt och fint hus för att polisen skall göra jobbet. Det är faktiskt bara att samla in alla kriminella och köra dem till häktena om polisen gör sitt jobb. I övrigt så kan polisen hyra en lokal eller sätta upp baracker på torget.
Man kan också undra varför polisen, socialtjänsten och föräldrar tolererar att Rinkebyungarna är ute på nätterna? Är det normalt i Rinkeby att ungar gör vad de vill, kommer och går som de själva vill?

 
Väldigt anmärkningsvärt att vi har områden i landet där man inte vågar bygga eftersom att man inte kan garantera säkerheten för byggjobbarna. Var är alla som under de senaste veckorna tjatat om att vi minsann inte har några NO-GO zoner nu?

Det är riktigt skamligt att vi har låtit landet förfalla så här mycket,
de partier som förespråkar en invandring måste få sig en tankeställare. Det är inte bara i Rinkeby som vi ser detta problem.


Sydsvenskan:
”Arbetet med utbyggnaden av Apelgårdsskolan i Rosengård har stoppats. Arbetsplatsen anses inte vara säker efter den råa misshandeln av en 41årig byggnadsarbetare i tisdags.
Misshandeln var kulmen på en rad provokationer mot byggnadsarbetarna, som bland annat har utsatts för både sten- och snöbollskastning. Rosengård. Bygget stoppades helt för andra gången på en dryg vecka efter att elever kastat sten mot byggjobbarna på onsdagsförmiddagen. De enda arbeten som då pågick var olika åtgärder för att förbättra säkerheten för byggjobbarna.
Byggarbetet avbröts första gången förra tisdagen. Då blev en byggarbetare misshandlad av tre elever, två 15-åringar och en 14-åring, vid skolan.”

Anders Lindberg
uttalar sig i SR:
"Polisen åker ju in i alla områden". Om man påstår att det finns NO-GO-zoner så är man en del av problemet. I övrigt finns inga problem, bara utmaningar som kan lösas med mer bostäder.”
Vänsterpartierna fortsätter med sina slogans "det behövs fler ungdomsgårdar, inte fler poliser". Eftersom vänstern styr i Stockholm så är det väl ungdomsgårdar de kommer bygga, istället för ett polishus!

Man blir förvånad över att folk blir överraskade och upprörda. Det här är helt enkelt en naturlig utveckling i den process som började när vi anammade mångkultur och segregation som landets policy.
På landsbygden brukar man prata om att det är problem med alla samhällsfunktioner.
När polis, vårdcentral och skolor försvinner. Det man kan fundera över är om våld/droghandel/elda bilar/upplopp är ett vapen för små orter som vill ha kvar sina samhällsfunktioner?

Det är
nu viktigt att staten nu planerar infrastruktur som passar den samhällsmodell som de har valt. Polishus bör placeras på strategiskt viktiga platser där de kan dominera invandrarområden och samtidigt ha reträttvägar till ”etniska områden.” Dessa polishus måste också planeras med en mer borgliknande arkitektur och funktion, där exercisgårdar, helikopterplattor och större inhägnade områden finns att tillgå.

Placeringen måste också vara invid större farleder där förstärkningar från andra polisdistrikt samt militär kan ansluta. Kista är en utmärkt plats för den nya poliscentralen. Nära till E4 och E18, nära till Järvafältens getton, och nära till reträttplatser i det etniskt stabila nordöstra Stockholm.

Ett polishus i Rinkeby kanske förbättrar det området, men det löser inte grundproblemet. Det finns redan hur många utanförskapsområden som helst och de växer hela tiden. De kriminella hittar andra platser. Det är ju inte områdena det är fel på, det är
mentaliteten. Vi behandlar ju enbart symtomen, inte grundproblemet i sig.
 
Är inte Sverige lite spännande ändå? Det kinesiska uttrycket "Må du leva i intressanta tider" ska vara en slags förbannelse och det är väl någon som har stuckit nålarna i en voodoo-docka föreställande Pippi Långstrump som symboliserar Sverige, mumlande på en "fatwa" över Moder Svea.

Konkret: är det inte fascinerande att samhällsdebatten nu bara handlar om kriminalitet och polisresurser?
Sverige kan ju bara ha en debatt åt gången, och när vi nu nyss har lämnat det viktiga inrikesproblemet Trump bakom oss, så kastar vi oss glupskt över: "Brott och Straff". Och se på fan, nu börjar media skriva om problemen betydligt mer öppet än på decennier!
God assistans, och bränsle på brasan, gives av de illustra och ”skjutglada” maffiagängen!

Tydligt är att partier från alla riksdagens hörn nu kastar fram förslag på förstärkning av polisens resurser. Det ska bli intressant att höra alla vallöften om förstärkta polisresurser och eventuellt nya polishus!
Nyligen la Vänsterpartiet fram ett förslag på fler poliser och
nu väntar vi ivrigt på att FI gör samma sak. Just nu känns det som man lever mitt i en spännande film av Scorsese och vi väntar bara på, att Elliot Ness ska kliva in och "meja" ner buset!

Givetvis ska polisen husera i byggnader som inte ligger i av motståndaren kontrollerat område. Det är ju bara en jävla idioti att bygga polishus i Rinkeby. Är det meningen att man ska provocera fram polismord, eller vad är det frågan om? Är det krig så är det krig.
Reinfeldt bör snart tycka att den inte är bara spännande, utan rent ut sagt, ett fascinerande Sverige "bygge" han har varit med att skapa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar