onsdag 1 mars 2017

Journalister politiska inställning på SVT är inte representativt för Sveriges befolkning

Journalisternas politiska inställning i SVT bör vara en spegling av det samhälle vi lever i. Sverige är det västland som har flest journalister på SVT som sägs vara vänster och då får du en cocktail där 75 % röstar på S, MP eller V.
Detta gör att föraktet för dem blir mycket större, än om man hade bott i England eller Kanada. Säg vad man vill om Nigel Farage, är han på rätt spår när han säger:
”Svenska journalister är till och med värre än de värsta brittiska journalisterna.
Svenska journalister försöker medvetet föra svenska folket och världen bakom ljuset om vad som sker i Sverige vad gäller brott begångna av invandrare från muslimska länder. ” 

Enligt en undersökning så är 90 % av alla journalister för ökad och/eller oförändrad invandring av ”flyktingar” säger väl allt. Jämförande siffra är blott 40 % för svenska folket i gemen.

Journalister är inte
alls representativa för Sveriges befolkning. Vi lever i ett land där media apparaturen har är väldigt nära kopplad till statsmakten, så länge vi kan minnas. Få länder är så lättstyrda som Sverige. Det är ingen slump att DFP i Danmark har så stort inflytande, medan det i Norge finns ett liknande parti med större procentandel men ändå har noll inflytande. Jag tror aldrig SD kommer få något reellt inflytande på SVT.

Jörn Donner sa det bra : ”Prostitution är världens äldsta yrke, journalism är världens näst äldsta yrke!”

Journalisterna har svårt att rannsaka sig själva då de är cyniska egocentriska personer som saknar moraliska principer, de är giriga och tror dom betyder något.
Sen får vi inte glömma att dessa journalister är nyttiga idioter, uppvuxna och lärda i ett system som pågått länge för att demoralisera/destabilisera Sverige. 
 

Ett bra exempel är Trumps uttalanden om en viss händelse i Sverige där SVT och toppolitiker går ”banans”. Enligt dem svartmålar Trump Sverige!
 
Det är märkligt att ”intellektuella” människor gör de
ssa vansinniga uttalanden. Avståndet mellan politiska makthavarna, journalister och folket är enormt. Inte fysiskt. Nej, avståndet ligger på den mentala nivån. Politiker och journalister anser att de har rätt till makten och tolkningsföreträdde av dagshändelser. Folket ska lyssna på dem, för att de vet bäst.


Det finns inte många journalister som går att lita på.  Är man insatt i saker som någon journalist skriver om, så är det så gott som säkert, att man hittar en massa faktafel eller att journalisten försöker vilseleda/vinkla det, den skriver om. När man har märkt att journalister gör det i frågor man är insatt i, så antar man att det är så med allt annat med.

Kvällstidningarnas journalister har överlag ett totalt sabbat förtroende, man litar helt enkelt inte på dom. Anders Lindberg på Aftonbladet tillhör de allra värsta med sina ytterst märkliga påståenden som inte har det minsta relevans i verkligheten. Hans twitter ”gillas” av ett stort antal människor – ord är överflödiga!

Den som såg debatten mellan Anders Lindberg och Katarina Janouch ledd av Belinda Olsson måste undra om det var en show man bevittnade! Något mer skrämmande har sällan skådats i SVT! Katarina: "Lever ni inte i verkligheten?”

SVT gillar att prata om galningar, fanatiker, rasister, nazister, islamofober, rättshaverister och så vidare och så vidare. Man har tappat räkningen på hur många ord de använder för de mest triviala händelserna. Man glömmer ofta bort att de mest insnöade fanatikerna sitter på redaktionerna, som är de verkliga makthavarna som mer än gärna deltar i galenskapen och spär på dem med sina manuskript till ”stjärnorna” i Rapport, Aktuellt och Agenda m.fl program.


Hur extremt okunniga är dagens så kallade journalister som dessutom benämns av kollegorna som experter inom sitt område och används som experter vid intervjuerna?

Ett bra exempel är från Studio ett på radiokanalen P1. En "ny" förmåga, Hanna Sahlberg far fram med sitt vanliga svenska MSM-hat mot Donald Trump och tog det till en ny nivå.
Det diskuterades hur farligt det är för världen att Trump vill ha vettiga handelsavtal för USA och gärna bilaterala sådana.

Den i Kina placerade utrikeskorrespondent för Sveriges radio, Hanna Sahlberg kunde inte nog påpeka hur usel och farlig Trump är, som säger upp handelsavtalen och orsakar instabilitet och att kineserna hatar hans oförutsägbarhet.
Kina som förstört västerländsk industri genom att konkurrera sönder dem med statliga subventioner, Hmmm? Hur mycket skall vi gråta, för det att kineserna blir illa berörda?

Hur som helst, Trump var dock ännu farligare för de stackars japanerna för i den osäkra omvärlden som vi nu lever i, kan inte Japan försvara sig.
Jodå, enligt SR utrikeskorrespondent expert Hanna Sahlberg i Kina, så har Japan ingen armé.

Då måste väl en vän av ordning ställa sig frågan. Har Japan ingen armé och är helt utlämnade till kinesernas välvilja och att USA skyddar dem?

Hur man än vrider och vänder på fakta, så hittar man tämligen snabbt att Japan har värdig styrka och vi får inte glömma bort att USA även har också styrkor där i Japan.

Japans armé eller vad man vill benämna den:
147 737 "soldater" i Japans markbaserade självförsvarsstyrkor.
  44 327 "soldater" i de maritima självförsvarsstyrkorna.
  45 517 "soldater" i de luftrumssjälvförsvarsstyrkorna.
   1 849 "soldater" i stabsfunktioner.
  57 899 "soldater" i reservstyrkorna.

Det här var bara ett exempel på hur okunniga så kallade journalister sprider sitt hat genom lögner och illvilja och ljuger oss licensbetalare rakt upp i ansiktet för att kunna sprida sin PK-agenda.

Att vi även i framtiden kommer att få se mer/fler direkta lögner/ undanhållande av fakta ifrån de så kallade journalisterna är givet, för att de vill sprida sin egen PK-agenda enligt den satta Dagens Nyheter-normen som innebär agendasättande så kallad journalistik?
Arma Sverige hur länge till skall vi behöva lyssna på dessa så kallade journalister med en helt egen PK-agenda i SVT?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar