lördag 4 mars 2017

Ylva bättrar på socialdemokraternas paradgren!

I en intervju i BBC bättrar Sveriges arbetsmarknadsminister Ylva Johansson på socialdemokraternas paradgren: lögnen! 
En sosse sätter alltid partiet först, andra ledande politiker sätter folket först.
Ylva Johansson ljuger i intervjun om utvecklingen vad det gäller sexualbrott i Sverige och refererar till Sverigedemokraterna som "the racist party."
Här handlar det inte om överdrifter, eller att man böjer på sanningen något, utan om regelrätta lögner när hon med ett självsäkert leende och på knagglig engelska berättar:
”When we make surveys about if any women has, if there has been a rape towards her or sexual harassment, we can see that the level is going down, and going down and going down.” 

Klippet finns på YouTube:
Lögn 1. If you say you have problems with integration in Sweden you will be called a racist!Ylva: That is not true! Visst är det sant, rasist är Sveriges mest missbrukade ord.
Lögn 2. Ylva - We have a strong society! Sanningen är väl att vi har ett samhälle med en minoritets regering som snabbt håller på att falla samman.
Lögn 3. Sweden democrats may be the biggest party in 2018
Ylva - The racist party… Vissta kan man ha åsikter om SD, men att som minister i regeringen kalla ett annat parti på rasistpartiet tar priset. Även om det finns rasister i SD eller något annat parti är det fel att kalla partiet rasistpartiet, så länge inte partiprogrammet innehåller rasism.
Lögn 4.Ylva - We can't se any connection between immigration and crime.  De BRÅ rapporter som tar upp etnicitet visar en kraftig överrepresentation i kriminalitet för utlandsfödda.
Lögn 5. Ylva - Rape and sexual harassment ... We can see the level going down, and going down and going down. BRÅs rapporter visar en ökning på över 100% sedan 2012 och trenden är kraftigt stigande.


Det finns ingen undersökning som påvisar något annat än att sexualbrott ökar allt mer och är på en högstanivå nu sedan BRÅ började göra dessa surveys. Ett vet vi och det är att våldtäkter inte går ned utan upp. Fake News på självaste BBC.

Morgan Johansson och Stefan Löfen har synpunkter på Trumps media lögner, men själva beter de sig precis likadant. Regering säger sig vilja stoppa "fake news" men de är själva värre än alla clickbaits. Det är en avgörande skillnad.

Debatten om "Sverigebilden" som pågår i media nu är väldigt talande för mentaliteten hos våra makthavare - det viktigaste är att det ser ut och låter bra. Hur det sedan faktiskt fungerar och ser ut i verkligheten struntar man uppenbarligen i.

Regeringens falska kampanj förvärrar Sverigebilden mest. Sanningen om förfallet går inte dölja längre. Idag om Sverige i viktiga Weekly Standard. Artikeln kommer tryckt i nästa veckomagasin ALLA i Washington DC läser Weekly Standard!
 
Socialdemokrater har för vana att ljuga. Ylva Johansson cementerar nu den negativa bilden av Sverige som ett land i total upplösning. Hur kan man vara så ”korkad” att man inte förstår att det inte håller att stå och ljuga längre om det svenska förfallet, som nu blivit en global snackis. I utlandet har de redan haft Stefan och Margot att skratta åt. Nu fick de en ny clown.
 
Hur kan denna kvinna vara tillåten att uttala sej i utländsk media och ljuga dom rakt i ansiktet? Hon är ändå en politiker och som sådan får se Sverige att se ut som en diktatur som inte tillåter olika åsikter. Allt hon säger är ju lögn. Hon representerar detta nya samhällsbygge som bygger på lögner, ohållbara löften. överanvändande av ord som förvanskar och är motsägelsefulla. Hon företräder överlögnaren själv Stefan Löfvèn som infört lögnen och hatet i Svensk politik.

Nu är det locket på och damage control som gäller. Att de inte ger sig nån gång. Det börjar bli riktigt patetiskt. Måste vara tungt nu när utländska nyhetsbyråer börjar granska hur det står till i Sverige och de ser samma sak som många nedtystade svenskar. 
Hur har de tänkt att klara sig ur det här? Att ljuga och sopa under mattan fungerar inte i längden. Tiden är inte på etablissemangets sida heller, för det kommer bli värre. Speciellt som invandringen fortsätter med hög nivå.

Helt otroligt. Det visar också en annan tragisk verklighet. Svenska media varken rapporterar eller ifrågasätter. Fundera på det några minuter. En svensk minister ljuger på flera viktiga punkter i utländsk media och media i Sverige blundar.
Om någon undrar var svensk media har sin lojalitet behöver de inte undra längre. Frågan är hur hårt kontrollerad svensk media är av staten?

Om vi synar vad Ylva säger i intervjun ser vi att sexbrotten har stigit med över 100% och trenden är stigande.  BRÅ:s generaldirektör Erik Wennerström och Ylva Johansson bör ta ett snack sinsemellan.

Wennerström pekar ut två möjliga förklaringar till den ökade otryggheten. Kvinnor är framför allt oroade för att utsättas för överfall och misshandel, vilket oftast handlar om sexualbrott. Andelen kvinnor som utsatts för sexualbrott ökade under de senaste tre åren från 1,4 procent till 3 procent av den kvinnliga delen av befolkningen.
Wennerström
säger: Detär en fruktansvärd ökning." 
Vad Ylva Johansson kallar för en minskning kallar BRÅ:s generaldirektör Erik Wennerström för en "fruktansvärd ökning!"

Frågan är vilket. Ljuger hon eller är hon bara inkompetent? Med tanke på hur korkade och okunniga vissa toppolitiker är, så kan det faktiskt vara så att hon själv tror på detta. Hon har kanske en 5 år gammal undersökning i huvudet, som hon tror gäller än.
Egentligen spelar det ingen roll. Både alternativen är lika förkastliga och skrämmande.

Ylva har absolut ingen som helst koll på vad hon talar om och är omedveten om att sanningen är precis tvärt emot vad hon säger inför miljoner tittare världen över. Ylva vet precis hur det lägger till, men väljer att ljuga inför miljonpublik.

Politikerföraktet ökar enormt. De som läser alternativa media kommer med all sannolikhet rösta på det parti som håller sig närmast sanningen. Alla politiker skarvar på sanningen, men de som blåljuger sätter sig själva i prekära situationer som gör dem till lögnare i läsarnas ögon och vem vill rösta på en politiker som betraktas som ett lögnare?

Johanssons politiska karriär började med att Kommunistisk ungdom drev hennes kandidatur inför riksdagsvalet 1988 och hon var riksdagsledamot för Vänsterpartiet kommunisterna åren 1988-1991. Under mandatperioden var hon suppleant i Utbildningsutskottet. Senare gick hon över till socialdemokraterna.
 
En gång kommunist, alltid kommunist!

2 kommentarer:

 1. Nu är ju detta Ylva Johansoon, en ex-kommunist.
  Vad dessa anser om "sanning" är ju bekant.
  Sanning=fakta ska anpassas så att det stärker Partiet.
  Som nu.
  En lögn är ingen lögn om den stärker partiet.
  Som nu.
  Ylva är dessutom en av svetsarns rådgivare.
  Är någon förvånad över grodorna som hoppar ur hans mun?

  SvaraRadera
 2. Glöm inte att YJ hjälpte S att förstöra skolan genom
  kommunaliseringsbeslutet.

  SvaraRadera