tisdag 14 mars 2017

Avgå Alice Bah Kuhnke!

I söndagens Agenda avslöjade Alice sin totala inkompetens. Hennes framträdande var mer än pinsamt och visade hennes brist på kunskaper om de frågor som hon skall handlägga. Alice är genominkompetent. Hon säger exakt det som regimen förväntar sig. Ett manus sparat i huvudet, utan ett spår av egna åsikter eller egen input.
Hela intervjun var en orgie i snömos, undanglidande strunt och duckande för relevanta frågor. Låtsat djupsinne som bör ha genomskådats av alla med någon förmåga att avläsa politikersnack medelst kritisk/semantisk analys och sunt förnuft.

Alla som såg intervjun kunde se hur uppenbart pressad Alice var i sak flera gånger, men att en SVT-reporter skulle sätta ordentligt tryck på det statsråd som har TV och Radio i sin portfölj och som dessutom tidigare jobbat på SVT, trycka in henne i hörnet, strimla sönder hennes undanflykter och direkt säga typ "du har alltså inget verkligt svar?" finns ju inte på kartan här i bananmonarkin Sverige.

Bara detta att hänvisa till Floskelkontoret för kamp mot våldsbejakande jihadism och beskriva dem som en kraftfull resurs i kampen mot IS propaganda och potentiella terror på svensk mark borde vara
tjänstefel, med tanke på hur platt de har fallit. De är idag knappt ens en fungerande myndighet.
Som ”grädde på moset” hävdade Alice att Umeå kommun mottagning av IS-återvändare ”fungerar väldigt väl!” Men i Umeå kommun ställer man sig frågande till demokratiministerns uttalande. Umeå har nämligen inte tagit emot en enda återvändare från IS.
Seth Åberg, Umeå kommun: ”Vi kan ju inte bli bra på något som vi inte gjort!”

Kulturministerposten kan man väl till viss del förstå att hon fått, men demokratiminister? Hur kan Löfvén ge Alice ansvar för någon del av säkerheten i landet?

Alice var direktör för Ungdomsstyrelsen och de betalade ut en hel del bidrag till just Miljöpartiets ungdomsförbund, allt under pågående valår. Om Foliehatten inte missminner sig, så var ungdomsförbundet de enda som fick denna typen av utbetalning, men US har tagit bort alla gamla artiklar och det blir svårt att dubbelkolla.

Gör man en tillbakablick på Alice Bah Kunke samtliga framträdanden som minister ger hon ett mycket svagt intryck och bristen på såväl kompetens som förståelse gällande sakfrågorna lyser igenom väldigt tydligt. I Agenda slog hon dock alla rekord i att agera uselt.

Hon har en lätt lismande stil när hon får yttra sig som för oengagerade tittare/lyssnare tragiskt nog kan gå hem. Det är uppenbart att hon döljer okunskapen genom att bre på med floskler, självklarheter och politiskt korrekta ord. Hon lyckades ju ta mig tusan till och med få in problemet med extremhögern nu när frågan gällde IS-terrorister som skär halsar av oskyldiga, spränger folk i bitar och fyller massgrav efter massgrav!

Alice Bah Kunke är livsfarlig - vi har en inkompetent politiker som struntar fullkomligt i att fullfölja sitt uppdrag och istället lägger all koncentration på att bygga upp någon sorts media image. Denna kvinna är fullkomligt marinerad i teflon - det går inte att lita på ett enda ord som hon säger - hon bryr sig inte ett dugg om vad frågeställningen gäller.
Hennes framträdande ”stänker” också på hennes chef Stefan Löfvén! Man kan undra på vilka grunder han utnämnde henne till minister.
Avgå Alice Bah Kunke – du är ett stort skämt!

1 kommentar: