torsdag 9 mars 2017

#jagärhär facebookgrupp mot näthat!

Kära Mark Zuckerberg! Så inleder Mina Dennert, journalist, författare och grundare av Facebook-gruppen "#jag är här!" sitt brev på SVT Opinion.

Hon fortsätter:
Först och främst vill vi tacka dig för Facebook som vi använder med stort nöje till att hålla kontakten med vänner och hålla oss uppdaterade med omvärlden. Tyvärr har även de som sprider hat upptäckt hur effektivt Facebook är för deras ändamål.”

Mina Dennert är en journalist som varit verksam för SVT som är moderator.
Mina fortsätter:
"När de rasistiska rösterna på internet blev för högljudda bestämde sig Mina för att nog var nog.”Hon startade en Facebookgrupp – och nu är kollektivet starkare än någonsin.

Mina:
”Den här empatilösheten, den sprider sig som ett gift.”
Mina menar att en viss typ av rasistiska yttranden förr var vanliga bland vissa extrema grupper – men nu blivit något som lite vem som helst slänger sig med.
Mina:
”För över ett år sedan stod vi på tågstationerna och nere i hamnen och ropade "Vä
lkomna!", alla hjälpte till, och sen bara svänger det. Det är läskigt. Nu säger samma människor som tidigare hjälpte flyktingarna att det är fullt. Men det är nu det verkliga arbetet börjar. Vi måste kunna prata med varandra och inte sitta på hatsidor och sprida rasism.

Idag är över 60 000 personer organiserade i gruppen som utför aktioner på kommentarsfält. När en gruppmedlem ser ett inlägg på internet där det uppstår exempelvis rasistisk eller sexistisk stämning i kommentarerna kan de säga till. Då ger sig hundratals medlemmar in och skriver stöttande kommentarer."
Enligt Mina så är det tydligen rasism, att säga att Sverige inte kan ta emot 200 000 bidragsberoende invandrare nu också? Ytterligare ett bevis på hur man urholkat begreppet. Alla som inte är för fri invandring är tydligen rasister.

Är Mina en svensk hjält
inna?

Handlar det om att tysta meningsmotståndare? Eller få till censur nu när det lättare går att anmäla artiklar som påstås vara falska. Enbart personer med rätt värdegrund släpps in i gruppen!
Är Mina en utdelare av digitala styrke- och rymdkramar över internet, en riddare i skinande rustning som ständigt är redo att försvara en splittrande, efterbliven och lågintelligent ideologi. Under putsen på rustningen krackelerar det dock och maskarna äter sig in under det förmenta godhetshöljet och avslöjar ”skiten” därunder.

Svensk hjält
inna? Kanske svensk, men absolut ingen hjältinna!

Det märkliga är att Mina anser sig vara en av dem som skall sätta en ”ribba” på människors yttrandefrihet och de skall förändras efter hennes åsikter.
Hon har dessutom bestämt att hon avgör vad som är rasistiskt.
Hon måste även prata med de så kallade "hatarna" hon tror sig känna.
Hon gör exakt samma sak själv men sätter då istället gruppen rasister som hatobjekt.
Hon borde prata med de så kallade rasisterna istället.
Mina bör lära känna individer och kanske då också inse, att hon är exakt likadan som dem hon diskuterar om!
Det är ingen som hindrar Mina att skapa vilka bloggar hon vill. Lägger hon inte fram argument för sin sak så kommer ingen att lyssna på henne. Subjektivitet fungerar dessvärre inte längre, folk kan tänka själva.
Det är inget negativt att motverka rasism och hatisk het på nätet. Problemet ligger i att tidningarna i allt för stor grad fylls av sånt här, istället för granskning av makten och en diskussion av viktiga samhällsproblem.

Det finns många som gärna vill hjälpa till att bekämpa rasism och hat på nätet. Men först måste man fokusera lite mer på den något prekära situation som "anti-rasismen" skapat, genom att driva en vettlös migrationspolitik som motiverats med att den är bra för att SD är emot den ungefär.

Att låtsas som att det regnar och att tro att allt blir bra bara man "jobbar mer mot rasism" och ordnar fackeltåg är inget adekvat sätt att ta sig an alla "utmaningarna."

#jagärhär är en vänster-motsvarighet till Putins ”trollfabriker” och tokhyllas av media? Självklart. Dessa "hatiska åsikter som hon ska motverka" är 100% folk med annan politisk uppfattning än hennes. Det är det Minas ”vänstertroll och feminister” skall göra. Rabbla floskler och försöka skämma ut de som har en för den gruppen avvikande åsikt. Specifikt talade Mina om att de som kritiserade Zara Larsson skulle tystas på detta sätt. Zara Larsson får inte kritik om hon inte yttrar sig nedlåtande eller förnedrande mot män.

60 000 personer i gruppen har bestämt sig för att invandringen är bra, oavsett om den leder till problem både för Sverige och många gånger för invandraren som kanske upptäcker att Sverige inte var det drömland som flyktingsmugglaren lovat! 60 000 skrikiga personer som vägrar ta till sig åsikter om asyl invandringens mörka fula sidor.

Det Mina och hennes grupp inte vill inse fakta om är:
En liten pojke drunknad på en medelhavsstrand, hemskt och tragiskt. Men sanningen är att denna pojke inte blir ett dugg hjälpt av att Sverige förlorar förståndet och tog in över 160 000 asylsökande på ett år. Snarare ökar bara risken för att fler skall drunkna.
Aningslösheten känner inga gränser när "empatin" får styra tankarna.
Foliehatten besökte Malmö central hösten 2015, när det begav sig.
Foliehatten hade hört om flyktingströmmarna men inte själv sett dem med egna ögon. Tills dess hade han ingen speciell uppfattning av "flyktingarna", han hade hört att det samlades in kläder mm. till dem. När Foliehatten kom till Malmö C kikade han runt lite bland flyktingarna!
Det tog inte många minuter innan
han förstod att något inte stämde.
Foliehatten uppskattade att ca 90% var män mellan 20-40 år. några enstaka något äldre män, kanske 2% kvinnor och kanske 5% barn.
Foliehatten hade förväntat sig slitna och krigs rädda människor, unga, gamla, kvinnor och barn. Istället så ser han mest unga män i moderiktiga kläder, dyra träningsskor, alla med mobiltelefoner av senaste modell i händerna. Det samma med fåtalet kvinnor och barn, ALLA, med mobiltelefoner i händerna. - "Flyktingarna" verkade vid gott mod, rökte plottrade med mobiler och pratade.

Foliehatten undrade, var är alla barn, gamla och fattiga och svaga?

Sanningen är lika tragisk som den är censurerad. De svaga, fattiga, gamla, barn, kvinnor saknades för att detta handlar om de starkas "flykt". Detta är ett faktum som inte tas upp av de som har "empati", att faktum är att de som skulle behöva skydd är inte de som kommit. Istället har det kommit mängder med män i sina bästa år och när det sen visar sig att många inte är från Syrien utan från Afghanistan och andra länder som inte har krig.

Foliehatten kan förstå att man söker ett bättre liv, men att utnyttja asylskäl å det systematiska sätt som gjordes 2015 fick systemet att kollapsa. Under åren har det även blivit allt tydligare att Sveriges system för att ta emot "barn" blivit väldigt eftertraktat, massor med unga män både under och långt över 18 år finns nu i systemet. De allra flesta har inte asylskäl.

Det är egentligen väldigt enkelt! Sverige kommer inte någonsin kunna ta emot alla som vill ha tillgång till "välfärden". Istället har Sveriges naiva flyktingpolitik inneburit att hundratusentals människor kommit till Sverige med förhoppningar som aldrig kan infrias. Detta är inte bara en tragedi för dem det är också en tragedi för Sverige. Sverige är för all framtid förändrat, våra sociala skydd
snät fungerar inte, sjukvård polis och skola går på knä. Det finns tiotusentals människor som bor på barnhem och på flyktingförläggningar, deras framtid är oviss. Kanske många av de som "flytt" känner sig lurade, åtminstone de som inte kom från krig.

Under tiden så verkar det Svenska samhället falla sönder i allt snabbare takt, tyvärr så är det ofta invandrare som varit i Sverige ett antal år som nu börjar spåra ur: Bilbränder, rån, misshandel, mord, vål
dtäkter och maffia. Sanningen är att Sverige totalt misslyckats med att ta emot dessa invandrare på ett sätt som fungerar. Det vi kallar integration har lett till segregation, ghetton och kriminalitet.

Sveriges politiker försöker hålla masken, men sanningen är att om några år kommer troligen kaoset att vara ett faktum. Hundratusentals asylsökande skall in på bomarknad och arbetsmarknad. Det kommer inte att fungera. Antagligen kommer då många att sugas upp av den kriminalitet och det asociala samhälle vi redan ser nu och konsekvenserna bli att allt blir mycket värre.

På bara några decennium har Sverige förvandlats från ett av världen tryggaste och bästa länder till ett land som omtalas i hela världen för våld, vål
dtäkter, bilbränder, skjutningar, gängmord mm.

Alla som satt sig in i varför det håller på att gå så illa för Sverige kan se att det är invandringen som är problemet. En invandring som är maskerad som flyktingmottagning, där alldeles för många kommit till Sverige med alldeles för höga förhoppningar och där över hälften inte är flyktingar utan ekonomiska migranter som smugit sig in i flyktingströmmen.
Ett barn ligger drunknat på en medelhavsstrand, det är tragiskt!
Ett fint och tryggt land är nu snart bortom all räddning, tusentals människor rånas, hundratals människor skjuts ihjäl varje år, bilar bränns och välfärden faller sönder. Ni
o miljoner människor får sitt land och sin trygghet för all framtid förstörd. Av någon anledningen så kan vissa människor inte se vad som händer, hur Sveriges asylsystem missbrukas, hur Sverige om och om misslyckas med integrering.

Istället för att se dessa problem, så tror de att de kan hjälpa pojken på stranden. Det kan de inte, pojken ligger inte där för att Sverige har gjort något fel, pojken ligger där för att det skapats en stor marknad för flyktingsmugglare och Sveriges flyktingpolitik är totalt oansvarig både mot flyktingar och mot Sveriges medborgare.


Mina Dennert har nu också blivit feminist när hon kommenterat Sydsvenskans artikel om sexövergrepp mot kvinnor.

Mina Dennert: ”2017 går vi samman för förändring!”
År 2017 äger männen natten och kvinnor räknar med att bli sexuellt trakasserade
Mina berättade att hon skapade Facebookgruppen #jagärhär som bland annat en reaktion på de omfattande trakasserier av kvinnor som förekommer på nätet. Gruppen har idag över 60 000 medlemmar.
Mina anser att många kvinnor undviker att vistas på vissa platser vid vissa tidpunkter därför att de är rädda för att bli utsatta för sexuella trakasserier och andra former av sexualbrott.
En del av de kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier oroar sig för att det ska ske igen och anpassar sin vardag efter det. En kvinna i undersökningen förklarar: ”Jag har ändrat mitt beteende, undviker vissa platser, festar aldrig längre. Jag har svårt att lita på folk och undviker att stå i centrum.”

Man undrar vad det är för förändring Mina vill ha? 2015 stod hon och Refugees Welcome och ropade välkomna till män som har en kvinnosyn från medeltiden och som har en mycket kraftig överrepresentation när det gäller sexbrott.

Mina Dennert hycklar,
de har tydligt visat att de är asylaktivister. Och som sådana bidrar de aningslöst till att massor med män som har en överrepresentation på minst 5,5 för våldtäkter och på över 20 för gruppvåldtäkter tar sig in i landet.
Mina Dennert sätter sig på höga hästar, bidrar till att antalet våldtäkter ökar och utger sig samtidigt för att vilja minska sexualbrott. Det är genomfalsk och cyniskt.

Mina Dennert borde be kvinnor som blivit utsatta för sexbrott av de män som hon "ropat välkommen till", om ursäkt.

Är man inte beredd att se problemen utan hela tiden skyller på rasism, så bidrar man till att hindra en sund debatt och därmed bidrar man även till ett sönderfallande samhälle.
Mina och hennes anhängare bidrar till att försvara en naiv asylpolitik och
därmed bidrar hon till att Sverige förstörs och att rasismen växer.

Minas och hennes kamraters humanism gör Sverige inhumant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar