tisdag 4 april 2017

"Att släppa in SD i regering är att spela rysk roulette med Sveriges framtid."

Återigen ett mycket märkligt uttalande av Annie Lööf. Det visar att hon brister i respekt för ett parti som är demokratiskt invalt i Sveriges riksdag. Hon verkar inte vara medveten om situationen, att SD representerar en större del av den svenska befolkningen än vad Centern gör. Det är en väldig konstig attityd som Lööf visar upp. Känns lite som hon "tror sig stå över dem" när valresultaten som kommer att visa det motsatta, SD kommer med största sannolikhet bli minst dubbelt så stora!
 
Annie Lööf går hem hos den yngre generationen. Hon kritiserar till höger och vänster. Framför allt så talar hon om hur illa landet styrs av nuvarande regering.
Men vad gör hon själv, förutom att kaxa upp sig i
TV rutan, absolut ingenting.
Om hon hade menat allvar, så hade hon tillsammans med de borg
erliga sett till att fälla regeringen med stöd av SD för länge sedan ,men sanningen är att hon själv inte är regeringsduglig. Mycket snack med lite verkstad.

Att få rätsida på Sverige är ingen "quick fix" och få är nog villiga att anta utmaningen. Att ställa SD utanför, är verkligen att spela rysk roulette med Sveriges framtid,
för då kommer en ännu större skara att sympatisera med dem.

Annie tycks inte ha klart för sig att i rysk roulette så kan man klara sig? Annie har snabbt glömt att hon satt i en regering som spelade ”roulette”, de släppte in vem som helst i landet, utan att ha en aning om vilka de var – IS-krigare, mördare m.fl..
Eftersom Annie nu har satt igång rouletten och kulan rullar, får vi hoppas att kulan hamnar i rätt hål. Det får vi se 2018. Det kan bli en ”chock” för Annie!
Att som Annie säga det blir si o så med SD i regeringen är ganska korkat… Ingen vet eftersom de aldrig suttit där. Däremot har vi facit när Annie satt i regeringen och vi vet att de inte lyckats bra de senaste åren. Egentligen borde Annie därför hålla käft, om hur det blir med SD.

Vi vet också att Annie efterträdde Maud Olofsson som hittills varit Sveriges dyraste minister med alla sina katastrofalt misslyckade affärer. Det har kostat den svenska statskassan åtskilliga miljarder. Där kan vi verkligen tala om en person som spelade roulett med statens pengar och förlorade stort! Det kanske allra värsta är att Maud klarade sig från alla efterräkningar!
Kan man vrida till sanningen på det sättet som Annie gör, utan att skämmas tyder det på rent psykopatiska personlighetsdrag. Sveriges framtid liknar Detroits - konkurs!

Eftersom ingen i Alliansen över huvud taget ens funderar på att släppa in SD i regeringsställning, så är Annies påstående irrelevant.
Det är bara trött retorik av Annie för att vinna fler M-röster. Moderaterna har aldrig föreslagit att samregera med SD, utan att söka deras passiva stöd för en Alliansregering. Egentligen är Annie själv en svensk online roulette..

Annie Lööf fortsätter:
"Det är ett rasistiskt… ett parti med rasistiska rötter, med en verklighetsfrånvänd politik!

Gräver vi lite i Bondeförbundet= dagens Centern har de också en historia som är lika
med SD:s, men man har mycket mer med Auschwitz att göra än SD.
Det har inte funnits något parti i modern tid i Sverige - inte ens Socialdemokraterna eller Högerpartiet - som varit så rasistiskt under 1920- och 30-talet och hela vägen fram till 1944 då kriget vände för tyskarna, som B
ondeförbundet.
Det stod många Hitler-statyetter
hos bondeförbundares spishällar.
Så Lööf skall hålla ”käft” och istället läsa på Bondeförbundets/Centerns historia.
Bondeförbundets grundprogram, antaget vid 1933 års förbundsstämma.

"Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar".
https://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/program/1933
 
Centerpartisten Sven-Olle Olsson i Sjöbo fick mycket kritik för sina uttalanden. Han stämplades som nazist av media. För ett år sedan var Foliehatten på ett möte i Sjöbo. Vi hälsades välkomna av den socialdemokratiska kommunstyrelsens ordförande.
Han kom in på Sven-Olle och kunde berätta att Sven-Olle fick oförtjänt kritik.
Det Sven-Olle egentligen menade var, vem skall betala för kalaset! Den frågan
är högst aktuell idag – vem skall betala för kalaset som våra rikspolitiker ställt till med! Sven-Olle var dessutom gift med en östtyska.

Att släppa in Centern i regeringen är att göra halalslakt av Sveriges framtid, och till skillnad från Annies påstående så är det faktiskt 100% sant.
Annie Lööf är närmast en parodi på "kvinnor kan". Ett skräckexempel på hur illa det kan bli om naiva, yngre, oerfarna känslostyrda argbiggor släpps fram till makten.

Hon är
verkligen ingen bra reklampelare för ”kompetenta” kvinnor. Dessa finns men har inte begåvats med "stor trut", så de syns sällan i större sammanhang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar