fredag 14 april 2017

Informationskriget och kampen om vad som är sanningen!


Idag har vi ett informationskrig som rasar och sannolikt är det värre än någonsin än under kalla kriget. Lögnerna kanske inte är värre än under kalla kriget, men spridningen är med modern teknik oöverträffad i historien.
 
Svensk media och SVT i ena hörnan och i andra hörnan social medier. Kampen som pågår är ursinnig, om vad som är sanningen. SVT och media försöker på alla sätt svartmåla sociala medier och SVT Nyheter har startat en ny så kallad granskning där man säger sig "undersöka" samhällskritiska Facebooksidor. Om möjligt, hängs personerna bakom grupperna ut med namn.
Enligt SVT sprids skräckpropaganda om tillståndet i Sverige av bl.a. FB-sidorna ”Stöd svenska polisen” och ”Rädda vården.”

SVT nyheter skriver om ”Stöd svenska polisen”:
”att sidan sprider en blandning av egenproducerat material och selektivt valda artiklar som förstärker sidans grundläggande världsbild. I denna sätter kriminella skräck i Sveriges befolkning och polisen går på knäna – utan att någon bryr sig.

Stöd har man av #jagärhär och den gruppen är väldigt aktiv och genomför många aktioner varje dag i olika kommentarsfält runtom på Facebook. Det ska tilläggas att #jagärhär-sekten praktiskt taget aldrig håller sig till sakdiskussionen, utan man översköljer kommentarsfältet med fullständigt irrelevant svammel, där faktabaserade argument lyser med sin frånvaro.

Det kommer att bli värre kommer för de stackars ”godhetskämparna”, #jagärhär har 65.000 medlemmar, deras motpol Peter Springare gruppen har 225.000 medlemmar och det bara på någon dryg månad.

Man kan se att det skett en enorm förändring i opinionen det senaste året. Väldigt många har tröttnat på att leva i tystnad med en åsikt som är förtryckt och tagit klivet ut i det fria nätet, där man inte längre behöver hålla "käften." Vinden har förvisso vänt nu, när verkligheten hunnit ikapp
Svensson.

”Skrikvänstern” kommer självklart bara höja tonläget ytterligare, för att slåss mot sina bruna väderkvarnar, men den vanliga medborgaren har börjat se klarare på situationen. Att vräka ur sig pk-ismer är inte längre något som ger ryggdunkningar p
er automatik, eftersom allt fler möter kaosinvandringens fasor i sin vardag och inser att rasistkortet nog inte var så bra, att dra längre, när verkligheten i så fall skulle placera dem själva i samma fack.

Dock
har inte pendeln slagit över fullt ut ännu, fortfarande finns det en jättestor tyst massa som inte ens vågar klicka "gilla" på "fel" typ av inlägg av rädsla för att någon vän, arbetskamrat eller dylikt med PK-skaftet fortfarande uppkört längst upp i ”ändan”, ska se det och reagera.

Anta att vi får en försvagad konjunktur snart, lagom innan valet.
Ett scenario kan bli att helvetet kommer braka lös, fullständigt, upplopp mer eller mindre dagligen, så är det nästan redan nu, folk kommer beväpna sig, journalistvänstern kommer slaktas på nätet totalt, de utgör själva kärnan av #jagärhär-tomtarna.

Att förtroendet fullständigt rasat för SVT och SR kunde vi läsa i en undersökning i Förtroendebarometern för någon veckan sedan. Det är inte förvånande: de är statsmaktens megafoner!
 
Ett annat tecken är att nästan alla att tidningarna tog bort kommentarsfältet till sina artiklar. Folk har under flera års tid kraftigt kritiserat journalister och politiker i kommentarerna. Anledningen till att man plockade bort fälten skulle vara, att försvåra för de så kallade trollen enligt media!

Att en förändring skett kan man se främst i inlägg runt integration, invandring och kriminalitet.
I allt fler kommentarstrådar kan
man se hur de politiskt korrekta hamnar i en minoritetsställning. De börjar t.o.m. kallas för troll. Och många av dem har inte bilder på sig själv, utan massa intetsägande avatar bilder. Ungefär så som de inkorrekta betedde sig innan.
 
Detta märks speciellt om någon skriver ett inlägg/delar artikel angående familjer som får återförenas i Sverige eller något liknande. Förut fick personen massor med likes, nu kanske 1 eventuellt 2 likes och ingen skriver något.

Ni kommer väl ihåg "vi gillar olika" som fick enorm uppmärksamhet och många gick med i gruppen.
Förra året vid den här tiden var det fortfarande väldigt många som var väldigt engagerade, delade artiklar och skrev om hur hemskt det är med kriget i Syrien, stackars föräldralösa afghaner, om Sveriges hårda flyktingpolitik och hur rasistiska svenskar är. Alltid med en massa uppmuntrande kommentarer och hjärtan som svar.

Idag är det fortfarande några som håller på i samma stil, men istället för att bli omfamnade och mötas av kärlek, framstår de istället som de lokala byfånarna som står och gapar på torget, medan folk generat skyndar förbi för att slippa bli inblandade.

Nu blir det istället många likes och kommentarer på typ Peter Springare eller ledare som är kritiska till invandringspolitiken. Många verkar också väldigt oroade över den ökande kriminaliteten och laglösheten i vissa stadsdelar.

Det fortsatta desperata motståndet och de desillusionerade motangreppen från ”folkets fiender” politiker och journalister, är egentligen en helt naturlig reaktion. De börjar ana vart hän det lutar och de som inte hunnit vända kappan efter vinden eller helt gjort avbön från sina tidigare PK-värderingar inser nu, i allt större utsträckning, att de sitter i en riktig rävsax som närsomhelst kommer att slå igen!

De medier som varit
maktens främsta verktyg, för att dölja och förvanska verkligheten, SVT och svensk media, börjar nu vattnas ur. Människor letar efter sanningen och får den serverad från det ”gammalmedia” kallar hat sajter -ett snart dött uttryck.
När monopolet på "nyheter" nu är uppbrutet börjar de inse, att det fantastiska
Internet som de även försökt betvinga, nu kommer bli deras undergång”

Allt som de värsta
PK-fanatikerna skrivit och alla lögnerna de harklat ur sig finns lätt tillgängligt i evigheters evighet, därav rädslan och den desperata sista kampen..

1 kommentar:

 1. Bra skrivet,,,så känner jag med,,tyvärr är allt redan försent ,därför har dessa pk,ister vunnit ändå,,,,landet är fullt o sverige finns inte längre
  så deras mål är uppnått,,sorros sponsring av dessa vänstergrupper har lyckats
  Dessa globalister med säte i usa har steg för steg förstört land efter land med hjälp av vänstern som agerat nyttiga idioter(som vanligt)
  Först bombar dom skiten ur länder ,detta skapar flyktingströmmar,,,detta vet globalisterna,,,,,innan detta ser dom till att eu bildas,,med åtagande av flyktingar,,,,då är länderna i europa öppna att invaderas.
  Sorros hjälper naturligtvis till med att trycka upp en handbok för flyktingarna i hur man ljuger sej in i olika länder .

  Europa är grundlurade av globalisterna,,,,,men vilka är då dessa globalister? Det får ni ta reda på själva,,,dessa människor är straffriförklarade,,,de kan göra vad som faller dom in,,,för det är förbjudet att nämna vilka dom är i offentliga sammanhang,,,så som sagt ,ta reda på detta själva,,,det är en röd tråd igenom hela världshistorien

  SvaraRadera