lördag 15 april 2017

Surt för media om Donald Trump!

Allt sedan Trump ställde upp som presidentkandidat har massmedierna helt utan belägg, utan bevis - misstänkliggjort Trump för att ha en dold agenda och “samröre och romans” med Putin i Ryssland.
De amerikanska "oligarkerna" kan man nästan påstå, har åter blåst en signal i hundvisselpipan. En signal som berättar att nu är Trump en president som går i våra ledband, så vänligen justera er rapportering till massorna ...

Allt sedan attacken mot Syrien har denna svängning varit synlig. Glädjen och segerdansandet på borden hos de mycket mäktiga neokonservativa veteranerna var högst påtaglig.
 
I Sverige blev SVT först ut med en märklig hyllningsartikel signerad Erika Bjerström. Vi kommer att se flera liknande nya "analyser" den kommande tiden, för nu ska TV-tittarna inprogrammerade Trump-skepsis justeras till ett gillande!

Tänk vad snabbt det går att omvärdera en president. En total helomvändning av amerikansk utrikespolitik.

Plötsligt så tycker Trump att Nato behövs, att Ryssland är ett säkerhetshot, att Kina är okej, och
Trump beordrar anfall i Syrien och mot IS i Afghanistan. En traditionell, mer global USA-politik tar form. Och Trumps opinionssiffror pekar brant uppåt.
Bakom kursändringen finns en stenhård maktkamp som Trumps högerextrema stabschef Steve Bannon ser ut att ha har förlorat. Vinnare är dels den nya nationella säkerhetsrådgivaren, före detta generalen McMaster som ersatte den sparkade Michael Flynn och Trumps svärson Jared Kushner.

Ett lyckokast sett till Trumps opinionsläge, det är hans första inrikespolitiska framgång och opinionssiffrorna hoppade genast upp från de bottennivåer de hittills legat på.
Den insinuanta och i evinnerlig omfattning antydda romansen med Ryssland höll inte många veckor i mötet med verkligheten. I samband med gasangreppet i Syrien mot civilbefolkningen, visar det sig vilken “anka” det var.

New York Times, CNN och även svensk media har pumpat ut “misstankar” om denna dolda allians. Allt är lögn!

Mainstreammedia har pumpat ut falska nyheter i månader för att misskreditera Trump.
Efter att president Obama satte en gränsen vid gasattacker, men sedan inte fullföljde hotet, vilket fick USA:s anseende utanför västvärlden att rasa, såg president Trump till att fullfölja budskapet att USA inte tolererar gasattacker. Trump bombade Syrienregimens flygfält och slog ut radar och bränsledepåer.
Och som man kan förvänta sig så kommer media att göra allt för att stödja Trump i hans neokonservativa omsvängning, samtidigt som man alltmer börjar att hetsa mot den "ultrahöger" som är emot krigen.
Detta trots att Syrienregimen är en nära allierad med Putinregimen. Det har gjort ryssarna vansinniga, även om de blev förvarnade och kunde flytta sin egen personal.

Mötet mellan USA:s och Rysslands utrikesministrar i Moskva blev kyligt.
Dagens Industri: ”Nu “ser romansen mellan Vladimir Putin och Donald Trump ut att redan vara över. Detta trots att de två världsledarna inte ens har träffats.”

Media fortsätter att ljuga utan hämningar. Det är media som skapat denna romans och den har aldrig funnits. I själva verket var det ett påhitt av media i syfte att hjälpa Hillary Clinton och smutskasta Trump.
Ännu en gång står media med ”byxorna neddragna”, när verkligheten visar sig vara en helt annan, än vad media skriver om!

1 kommentar:

  1. Bra skrivet igen
    Jag funderar lite på folk o reaktioner,,,om man tittar på vad som händer i usa o bildar sej en uppfattning om hur saker hänger ihop så kommer jag fram till att det är judar som ligger bakom det mesta i usa o världen,,,när man sen upptäcker att det inte gynnar amerikanska folket utan just bara judar o israel så får man sej en tankeställare , om man bara nämner en sån sak i omgivningen så får man kalla handen ,, folk vägrar att diskutera ,,jag kan säga att jag inte sympatiserar med nazister ,jag har bara följt hur det har utvecklats i världen .
    Kan nån förklara för mej varför det ska vara tabu o kritisera judarna ?
    Det verkar som om dom är straffriförklarade,,hur kan det komma sej .

    SvaraRadera