torsdag 6 april 2017

Könsapartheid i Sverige!

Alla som såg Kalla Fakta i TV4 är mer eller mindre chockade. Sverige har en könsapartheid precis som Syd-Afrika och USA en gång i tiden hade och det med våra politikers tysta medgivande!

Att vi har en könssegregationen bevisades i ”Kalla Fakta!” Trots otaliga varningar och flera kända fall som inte våra politiker har velat lyssna eller reagerat på, har man istället låtit toleransen och ”mångfalden” gå alldeles för långt och den har för länge sedan gått fullständigt överstyr. Vem minns inte Fadime och Pela som mördades.
De blev symboler för hedersförtrycket i Sverige. Det politikerna inte vill inse, är att kvinnoförtryck inte är samma sak som mångfald.
 
I Kalla Fakta kunde man se personalen på den muslimska friskolan dela upp barnen i separata köer innan ombordstigning på bussen. Flickorna där bak och pojkarna där framme. Man såg även bilder från en bönelokal där flickor och pojkar var separerade av en vägg. Att det ser ut så här i dagens Sverige, bör ingen bli ett dugg förvånad över.
Det har också kommit
krav från religiösa grupper om att kvinnor och män ska delas upp på de kommunala badhusen! En självklarhet för dessa grupper är att begränsa flickor i hur de får klä sig, vem de får träffa eller hur de ska sitta i en skolbuss är inte mångfald.
För våra politiker som skapat dessa problem med dörren på vid gavel, blev det från politiskt håll omgående tyst, när problemen staplades ovanpå varandra.
Att
våga peka ut vissa kulturella företeelser som försåtliga, anses som mycket farligt, om någon ens andas något negativt, kommer rasistkorten fram snabbare än blixten.

För att möta problem har våra politiker sjösatt det ena integrationsprojekt efter det andra och samkväms aftnar har arrangerats i tusental. Märkligt att inget parti, inte ens FI, har på allvar drivit frågan om att skydda dessa flickor och kvinnor undan hedersförtrycket, sedan morden på Pela och Fadime. Förtrycket har tillåtits växa som "kirschkål" i de svenska segregerade förorterna.
 
Efter programmet så uttalade sig jämställdhetsminister Åsa Regner i Nyheterna och hon sa, att man skulle ”titta på det här” och antydde att det kommer att bli någon form av tillsatt utredning. Hon ansåg också att detta var ett gammalt ”problem” som de ärvt från tidigare regering, alltså den gamla klyschan som alla uttalar oavsett vilken regering de tillhör.
Om man sitter i regeringen som jämställdhetsminister och har möjlighet att påverka och agera, men endast uttalar att man ska tillsätta nya utredningar, så tycker Foliehatten att Regner omgående skall kasta in handduken. Det kommer inte att hända ett enda dugg, mer än att Magdalena Andersson kommer att fortsätta tjata om att det går bra för Sverige!
 
Stefan Löfvén: ”Jag tycker det är avskyvärt. Det hör inte hemma i Sverige.",
Äntligen har ”polletten trillat ner hos Stefan Löfven som tycker att islam och muslimer är avskyvärt och hör inte hemma i Sverige. Helt korrekt.
Även en blind sosse.....
har vaknat!

Löfv
én säger att detta inte är acceptabelt i Sverige.
Men varför inte visa lite handlingskraft för en gångs skull och göra något åt problemet.
Hur svårt kan det vara?
Snart kommer väl Löfven som vanligt säga att vi har tillsatt en utredning som ska titta på det. Den skall vara klar till hösten 2018. Eller det kanske stämmer det en del säger att det röda blocket får
95% röster av muslimska invandrarna, så det är röstfiske som bromsar.
 
Hur många gånger har vi inte hört Löfven säga om de olika fenomenen i hans samhällsbygge att "det är oacceptabelt" varvat med den lindrigare varianten ”det är inte okej”. Men vad hjälper det att Löfvén tycks ha kvicknat till, i medvetandet om sitt egenskapade ”helvete” när han i handling aldrig gör annat än på sin höjd tillsätter en totalt värdelös samordnare alternativt en till intet förpliktande utredning.

Löfv
én visar kontinuerligt och med osviklig precision, att han med marginal lever upp till epitetet ”Sveriges sämsta statsminister genom tiderna”. Trots det har han ännu en bit kvar till Reinfeldts smått ouppnåeliga titel – ”Sveriges ondaste statsminister”.
En annan fråga är var Gudrun Schyman och alla andra feminister är i detta och andra fall.
Vi i Sverige skall ju stå upp för allas lika värde......
Nej men allvarligt, varför omger sig Stefan Löfven inte med experter och professorer som kan berätta för honom vad "Islam" innebär? Kan väl inte vara så svårt.
För en statsminister...

"Titta på det" och "utredning" - lycka till med det.
Om Löfvén och det politiska etablissemanget menar allvar med att de här mångkulturella uttrycken inte är önskvärda så handlar det i så fall om en lång kulturstrid som måste föras konsekvent och uthålligt - i generationer. Från socialsekreteraren och läraren i utanförskapsområdet till regeringen.

Dessutom måste man bryta med flera invanda pseudohumanitära förhållningssätt och ta tusen och åter tusen jobbiga vardagskonflikter. Myndigheter och skolor måste exempelvis sluta att se mellan fingrarna med barnäktenskap, hedersproblematik och annat av bekvämlighets- eller toleransskäl. Det handlar helt enkelt om att sluta kompromissa runt lagar och normer. Det handlar ytterst
om svåra samhällsproblem, några enkla lösningar finns inte. Alla trakasserier som kvinnorna vittnar om i Kalla fakta är inte ens brottsliga. Men allt som det offentliga gör i de här områdena måste genomsyras av perspektivet om kvinnors frihet.
Minst lika viktigt är förstås incitamentsstrukturer. Om det offentliga tillhandahåller diverse bidrag och regelverk för att folk ska organisera sig efter etniska och religiösa linjer, så gör folk det.
 
Varför låtsas våra politiker vara överraskade?
 
De tycks tro att med bidrag gör de en god gärning, men de inser inte, att med bidragen spär man på utanförskapet och de kommer aldrig att assimileras med det svenska samhället.
Det betyder att det offentliga måste med en gång att sluta pumpa in bidrag till konservativa och fundamentalistiska föreningar som är ett stöd till sådan institutionaliserad separatism - eller fortsätta, men då måste politikerna inse att det får effekter.

Flertalet svenskar är mycket skeptiska till att svenska politiker och svenskar rent generellt vill, vågar och orkar driva det här på allvar trots att de använder ord som oacceptabelt, avskyvärt och allt vad det är. Det är nästan alltid personer med invandrarbakgrund som driver motståndet mot sånt här.

Mest intressant i programmet var när representanten för Migrationsverket intervjuades, med titeln "kvalitetsansvarig" Man diskuterade hur invandrarna informerats om vad som gäller i Sverige. Ett par tre timmars muntlig introduktion, där frågan om jämställdhet fick några minuter. Istället för att ge obligatorisk information om kvinnors rättigheter för alla asylsökande och nyanlända. Man jämförde med Finland, där det minsann finns ett videoklipp på någon hemsida som förklarar att kvinnor har lika rättigheter. Hårdingar, de där finnarna.

Naiviteten både hos intervjuare och intervjuad måste betraktas som monumental. Man tror alltså att en person som kommer från en djupt traditionell, religiös och klan baserad kultur, efter en liten introduktion skall släppa allt det där gamla bagaget och bli som alla andra svenskar,
så är det plötsligt individerna som kommer hit som själva har det ansvaret? Kan det bli värre?

Och som vanligt: Var är svenskarnas perspektiv? Vad kostar det oss att politiker stödda av media tillåtit och uppmuntrat invandrarna att odla sina egna människofientliga kulturer?
De flesta är kritiska till den politiska korrektheten, som använder eufemismer och sopar alla problem under mattan eller att man tillsätter utredningar.
 
Ingen, ingen slår detta!
F!:s nya ”stjärna” Victoria Kawesa uttalar sig i Expressen:
"Segregation är något som skapas av samhället. Inte av de som drabbas av den. Det patriarkala förtrycket finns i hela samhället men orimligt mycket fokus läggs på orten. Patriarkatet existerar i alla religioner, nationaliteter och hudfärger. Den gemensamma nämnaren är mäns förtryck och dominans. Det är en kulturrasistisk politik som snarare förvärrar problemen och hindrar oss från att se de verkliga orsakerna till patriarkatets förtryck.”

2 kommentarer:

 1. Jag förstår inte var upprördheten kommer från. Man ville ha ett mångkulturellt samhälle och det är vad man fått. Mångkultur är inte att sjunga Kumbayah på kräftskivan. Mångkultur betyder att många kulturer finns på samma yta, även kulturer man inte uppskattar. Det är bara att tugga i sig att mångkultur innebär att även kvinnosyn och synen på barnens roller skiljer sig åt i olika kulturer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yepp.
   Och detta är vad de flesta röstat på, vilka då får gilla läget.
   Själv drar jag och frugan söderut om några år. Så kan vi sitta på avstånd och notera det ökande sönderfallet. Grattis Svenne Banan. Någon mer korkad får man leta efter.

   Radera