lördag 22 april 2017

Vidrig vänsterpropaganda från SVT!

I SVT opinion från i torsdags handlade första inslaget om terrordådet i Sverige och att så få lämnar landet efter avslag. Mitt i debatten kom en gäst in. Det var poeten Bob Hansson. Han fick bre ut sig, om vad han tyckte. Ärligt, det var nog det vidrigaste vänsterpropaganda från SVT som någon har sett. Sjuk sjukare SVT!
 
Opinion Live är en megafon för vänstern. Att nu "poeten" Bob Hanssons åsikter är så värdefulla bevisar ju detta. Det finns andra svenskar som sjuksköterskor, poliser, fastighetsskötare m. m. som har större inblick i hur folket känner sig. Men det duger väl inte åt vänstermaffian som numera är en lite sekt där alla i stort har samma åsikt.
 
Bob är inte så dum som han ser ut, men varför måste opinion live gång på gång bjuda in drogade/berusade personer? För ett par veckor sedan var det Nina Lekander som skämde ut sig och nu Bob. Dom enda seriösa debattörer som SVT kan vaska fram, är drogliberala hippies som gör och säger vadsomhelst för nästa rus.
När det handlar om terrorism på SVT kan man räkna ut på förhand, att det kommer handla om ”invandrarsnyft!”

Har man fått avslag på en
asylansökan ska man lämna landet. Eftersom vi vet att tiotusentals personer inte gör detta trots avslag, så bör det ringa en s.k. varningsklocka hos varje beslutsfattande person.

Vad menas med fotboja rent konkret? Att personen bara kan röra sig inom begränsat område eller att man har geografisk övervakning?
Oavsett vad:
Hade fotboja stoppat lastbilsterroristen? K
nappast!
Hade fotboja försvårat för andra terrorister? Ja, under förutsättning att man begränsar deras område. Enbart övervakning
är det ingen mening med.

Många terrorister är ju självmordsbombare eller fullt medvetna om att risken är stor att de blir ihjälskjutna av polisen. Vilket hände senast häromkvällen i Paris. Om de går till paradiset försedda med fotboja eller ej struntar de nog i. De tror nog att Allah bortser från bojan. Alla 70 jungfruar ”hägrar i paradiset!”

En fotboja är så idiotiskt att Foliehatten inte förstår att en tänkande människa kommit på det, men så kommer också förslaget från Gustav Fridolin. Till råga på allt ”gillar” Ygeman idén! Undrar om dessa två personer känner till vad en sax är?
Den dagen de ska utvisas kommer de såklart klippa av fotbojan och försvinna. Precis som nu... vad tillför fotbojan? Inte ett
enda dugg förutom kostnader.

Foliehatten är förvånad att politiker och folk i programmet tar upp fotboja som ett sätt att kunna ”övervaka” en som ska utvisas. Borde inte SVT opinion ha läst på lite först, så att de kan ifrågasätta detta trams med fotboja och be att få det förklarat exakt hur det är tänkt att fungera. Att Belinda skall tänka i dom banorna, är nog för mycket begärt!

Möjligtvis om det var gps de satte i bojan hade de haft en viss användning om man spåra alla rörelser personen gjort. Men det kan ni glömma pga att det skulle ses "integritetskränkande" !!
Att förslaget kommer från en politiker säger allt!

Om vi bortser från 10 000 + personer som glider omkring med utvisningsbeslut så har vi så många utanförskapsområden, att vi har nått ”the point of no return.”
Det är alldeles för många utomeuropeiska invandrare som inte bara är väldigt svåra att integrera
och den nakna sanningen är att de flesta av dessa människor har ingen framtid. Ingen ansvarig politiker vågar ta dessa ord i sin mun och om de gör det, kommer det att bli ett ”ramaskri” från vänstern!
Vissa skyller dålig skolreform, andra säger för lite lärare. Det spelar ingen roll, skolresultaten kommer näppeligen bli bättre i framtiden. Även om vi skulle införa den finska skolmodellen, vilken borde anses som den bästa, skulle det göra marginell skillnad. Då krävs det bland annat ordning och reda, vilket i princip är helt uteslutet i invandrartäta skolor.
Malmö och Södertälje är redan fullständigt bortom räddning och det mesta tyder på att
ännu fler städer kommer hamna i liknande sits.

De flesta av de utomeuropeiska invandrarna som befinner sig i vårat land har trots allt svenskt medborgarskap och är utan arbete. Hur ska vi lösa det problemet i ett land som Sverige, kan ingen politiker svara på.

Våra politiker får gärna gärna presentera en till synes genomförbar plan så kanske de kan övertyga oss. Foliehatten tvivlar starkt att våra politiker har någon plan, utan de gör som vanligt sopar problemet under mattan eller begraver det i en utredning

Sveriges problem är våra naiva politiker. Många har aldrig satt sin fot i ett vanligt arbete. Ta Ygeman som ett bra exempel. Direkt från SSU till rikspolitiken
Svenska rätts
staten fungerar om alla har personnummer och kan identifieras.
Tack vare 10 000 + papperslösa människor på driv i samhället urholkas ju polisens makt att hålla ordning i samhället. Kod 291 slukar enorma polisiära resurser.
Se
dan har vi genus+feminism som förskjuter vetenskap och biologi, så skolan blir mer ett "dagis" för indoktrinering.

”3 strikes and you
are out” borde gälla, för domar som leder till fängelse.
Lägg ner public service. Det är inget annat en propagandacentral för vänstern och maktens megafon! Gör om det till betalkanaler där folk får betala abonnemang, för de kanaler de vill titta på,

Rösta fram vettiga politiker som vill göra Sverige till ett bra land, för en utbildad befolkning. Lägg ner offermentaliteten och ställa krav på landets medborgare.
Man kan göra mycket. Handlar mer om vad man vill ha för sorts land,
så folket får rösta fram den politik man vill ha och leva med.
Sverige är dömt till enorma problem tack vare senaste 30-40 års sossepolitik, då alla är offer och ingen ställs till ansvar.

Absolut viktigaste är ett snabbt införande av tjänstemannaansvaret.

Sverige kommer aldrig mer bli ett välmående ekonomiskt land mera, eftersom vi lever i kapitalismens dödsryckningar och dess död det kan ske i morgon, eller om 50 år.

Det tog Rom 400 år att försvinna och för Sverige om vi fortsätter …...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar