onsdag 12 april 2017

Pokerspelet om flest poliser – S leder budgivningen på 10.000!

Först var det nån som föreslog 5000, sedan kom SD.... vi ska fan ha 7000 och KD 10.000!!
Nu kommer socialdemokraterna med 10.000 och ”politruken” Eliasson, vet inte till sig av glädje!

S vill ha 10.000 fler poliser, men brottsligheten och det dödliga våldet minskar
enligt våra politiker. I SVT har man påpekat att brottsligheten minskar i Sverige. Vad är problemet? Om våldet minskar varför skall man då anställda fler poliser – eller så ”svamlar och ljuger” våra politiker!

Förra veckan föreslog KD om att öka antalet polisanställda från dagens 20.000 till 30.000. Flera S-företrädare hånade KD för deras förslag, att kraftigt öka antalet poliser i Sverige. Efter fredagens terrordåd i Stockholm blev plötsligt KD-förslaget S-politik.
Var finns trovärdigheten hos socialdemokraterna? I toaletten eller i papperskorgen?

All
a sådana här förslag efter terrordådet, är givetvis att betrakta som ren populism.
Glöm inte att Det är val nästa år!

Är det inte taktiskt idioti av S. Att föra upp lag och ordning, fler poliser till valfrågan nummer ett 2018, gynnar bara M och SD.
S borde
istället göra själ för namnet
arbetarparti och försöka minska de allt större klyftorna i samhället!
 
Tror man att sossarna verkligen tänker öka polistjänsterna så mycket, är man helt ”Lokko.” De ljuger naturligtvis. De kan dock detta med opinion. Just nu var rätt tidpunkt för detta förslag. Det tystar många kritiker och förvirrar Alliansen. De har helt enkelt börjat valrörelsen. Så fort det varit val och man kan påvisa minsta möjliga minskning av våldsbrott, statistik är trots allt statistik, så kommer man dra tillbaka förslaget. Sossarna har ingen tanke på att anställa ytterligare 10000 poliser!

Innan
valet lär inget hända. Efteråt kan S skylla på "vi har för få sökande på dagens polishögskolor, och då kan vi inte bygga nya."

Det börjar spåra ur med alla förslag om ökad antal poliser. Man kanske kan börja med, att låta poliserna återgå till sina tjänster och vara mer synliga på gatan. Egentligen kan man sätta vilken ”Kalle Anka” siffra som helst, så länge Eliasson leder svensk polis, kommer man inte få tillräckligt med sökande till polishögskolorna. Att man inte låtit honom gå är en dumhet av en magnitud som saknar beskrivning. Det måste ju handla om kompiskorruption.

Foliehatten undrar hur 1500 kr extra i månaden kan vara en morot? En ordningsvakt tjänade betydligt mer än en polis och gör betydligt mindre ansvarsfulla uppgifter, än vad en polis har som uppgifter.
Sverige behöver inte fler polisanställda.

Sverige behöver en annan politik som tillåter poliser göra sitt jobb och en annan ledning.
Att nu politiskt lägligt erbjuda svenska folket ännu fler kostnads-ineffektiva och av politiska beslut, inte handlingskraftiga poliser är inget annat än populism och skattemedels
slöseri.

Det djupt tragiska för vårt Sverige är att alltför många svenskar kommer svälja det här betet och tycka att
S "nu minsann visar handlingskraft." En del svenskar som oroats av utvecklingen i Sverige och därför övervägt att i valet år 2018 överge S till förmån för SD, riskerar nu stanna kvar i Löfvéns lekhage.

Hur var det nu? Socialdemokraternas kongress paroll:
Trygghet i en ny tid!

Sverige har aldrig varit tryggare?
Schyffert sa i fredags att han var rädd. Då är det illa!
Löfven vill plötsligt ha fler poliser än SD. Då är det illa!
Men framförallt ingen panik
enligt Löfvén!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar