måndag 17 april 2017

Vad kan få svenska folket att vakna?

Det har gått mer en vecka efter terrordådet i Stockholm. Det är dags att göra en summering.

Att det vistas mängder av illegala i Sverige har varit känt åtminstone de senast 10 åren. Vem minns inte Ygemans uttalande i
SVT: ”Regeringen har gett i uppdrag till Migrationsverket och polisen att förbereda utvisningarna. Enligt Dagens Industri kommer chartrade plan att användas.”
 
Efter attentatet har alla partier tävlat om, att de som vistas illegalt i Sverige skall utvisas och längst har Gustav Fridolin gått som föreslår att alla som vistas illegalt skulle bära
fotboja. 

Att våra politiker har blundat för problemet visar ett par domar i förvaltningsrätten.
En kvinna och hennes barn, som håller sig gömda efter att ha fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd, har inte rätt till bistånd enligt socialtjänstlagen. Det har förvaltningsrätten i Göteborg slagit fast i en dom. Medan förvaltningsrätten i Umeå
beslutar att ge socialstöd för samma orsak. Hur kan man i Göteborg och Umeå komma fram till så diametralt skilda domslut?
Eller att det helt enkelt är ett politiskt beslut att ge illegala invandrare socialbidrag?
Umeå domen är nu uppe för prövning i HögstaFörvaltningsdomstolen.

"Håller sig undan" skriver Högsta förvaltningsdomstolen och "håller sig och barnen gömda", skriver Kammarrätten. Ett uppenbart falsarium. Hur ska kvinnan och hennes tre barns socialbidragsbehov kunna bedömas om myndigheterna inte vet var hon bor? Dessutom går preskriptionstiden för hennes tidigare utvisningsbeslut ut någon gång under våren 2017. Då kan hon söka asyl igen och skylla på att barnen rotat sig. Om den politiska viljan hade funnits hade alla illegala inte beviljats socialstöd.
 
Det är överambitiöst att tro att folk i gemen skulle "vakna" efter en terroristattack i huvudstaden. Det är inte logiskt och tro, att borgerliga och socialistiska väljare som identifierar sig med sjuklövern, kommer att ge upp sin ”religiösa” tro, för att en IS-anhängare begår ett terrorattentat.

Däremot påverkar dådet säkerligen många människor som varit på gränsen att träda in på den politiskt korrekta spelplanen, som nu börjar inse att invandringen är
ett socialt omhändertagande av hundratusentals människor, inte fungerar i praktiken. Så man kan inte förvänta sig någon snabb förändring, ingen enskild händelse kommer att "väcka" upp folket. Att förändra sin attityd är en gradvis långsam process, där många hela tiden går och tänker tankarna i det tysta för sig själv. Man kanske deltar i lite diskussioner, där ens bytande av fot kan skönjas.
Men det tar tid. En normal svensk gör inget förhastat när det gäller att "vakna upp!"
Men däremot där man kan påverka, så gör man det. Där man i det tysta och anonymt kan påverka, så gör man det. Eller tror ni att det faktum att SD växer så det knakar beror på något annat?
Händelsen i Stockholm kommer att vara en i mängden. För att svenskarna skall ”vakna” upp”, behöver fler attentat ske!

Om ni förväntar er demonstrationer, kravaller och stängda gränser, så är ni minst lika frånvända som Reinfeldt och rätt okunniga, om hur en svensk fungerar.

Möta terrorism med kärlek och demokrati samt inte låta terrorismen vinna, är numer lika inpräntat i huvudet på indoktrinerade svenskar som "alla människors lika värde" är.
 
Det skrivs om tolerans och kärlek från median, men kärlek och tolerans över vadå egentligen?
Att svenskar dödas?
Lär känna dina fiender och motarbeta dem istället!
 
Dom som lyfts fram av media för att representera Nisse från Hökarängen, visa att "vi" står enade är Malena Ernman, Özz Nûjen, Jenny Strömstedt, Alex Schulman, Fredrik Virtanen med flera.
Dessa personer för inte folkets talan, även om media gärna vill tro det. 
Vanligt folk som intervjuas handplockas. Det är bara att se på paniken när SVT av misstag i ”live” sändning fann en svensk med utländskt påbrå som inte sa det SVT förväntade sig. Reportern fick halvt panik.
Diskussioner runt matbordet och i goda vänners lag är inte desamma som media med hjälp av #jagärhär försöker vinkla det till i artiklar, debattartiklar, reportage och kommentarsfält. Många är frustrerade över att en illegal invandrare som är på Säpos radar kunde gömma sig efter avslag. ”Less” på bilbränder, stenkastning och gruppvåldtäkter.
 
SIFO rapporterar nyligen att vi nu sedan terrorattacken har större hopp om Sverige. I en undersökning som gjordes före terrordådet svarade 43 procent att Sverige är på väg åt fel håll, medan 32 procent svarade att Sverige är på väg åt rätt håll. Efter terrordådet gjordes samma undersökning och den visar att 41 procent fortfarande är negativa medan andelen positiva har ökat till 37 procent. 22 procent är osäkra.
Främst är det kvinnor och Socialdemokraternas och Vänsterpartiets väljare som tycker att Sverige går i rätt riktning
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fl...ets-utveckling 
Hur pass objektiva är SIFO då? Hela undersökningen är baserad på knappt 2000 personer. Egentligen säger den inte ett enda dugg!

Vi har lite olika definition av ordet demokrati. I lexikon betyder det folkstyre. I Sverige är politiker och media livrädda för folks åsikter och drar fram rasist- och hatkort, i rädsla för diskussion.

Sverige har alltid varit öppet och i ett öppet samhälle skall alla respektera varandras åsikter!

1 kommentar: