tisdag 25 april 2017

Löfvén nobbar Almedalen i år och Nordiska motståndsrörelsen ersätter!

Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) har meddelat att de kommer att delta i årets Almedalsvecka!

2015 registrerades NMR som riksdagsparti hos Valmyndigheten. Medverkan på Almedalsveckan i sommar blir deras första, där de har ansökt om att hyra platsmark under tre dagar i slutet av veckan.

Pär Öberg,NMR: ”Vi kommer att informera om vår politik, presentera vårt partiprogram, dela ut flygblad i ärendet och även hålla tal. De flesta journalister och övriga partier är inte inne på samma linje som vi, men vi tror att det finns vanligt folk som är intresserade.”

Mia Stuhre, som är projektledare för Almedalsveckan: säger till Gotlands Allehanda att de ”värnar om demokratin och tittar med kritiska ögon på alla evenemang som kommer in. Vi har yttrandefrihet i Sverige och vi har inte mandat att säga nej till någon som vill vara här.” NMR ska självklart få stå och prata i Almedalen eller var dom än nu vill, yttrandefriheten är total och gäller alla. Oavsett hur obekväma ord det kommer ut ur personens mun, så ska alla få möjlighet att uttrycka sig.
 
Däremot kan frågan om säkerhet avgöra ifall en grupp får medverka vid Almedalen. I sådana fall är det polisen som avgör. Gotlands Allehanda rapporterar att polisen bedömer en aktör som NMR ”som alla andra”, men att deras ansökan formellt inte godkänts än.

Anders Rådbjer som är polisens kontaktperson och svarar för frågor kring ordningslagen och tillstånd under Almedalsveckan: ”De kommer att beviljas tillstånd.

Oavsett vad man tycker om NMR eller inte, förstår Foliehatten riktigt varför det redan skriks så högt i media den här gången. Om han inte minns helt fel var väl Svenskarnas Parti i Almedalen innan de fick lägga ner. Ingen större skillnad på dom och NMR , om man tar bort Dressman kostymerna som Jakobsson och grabbarna klädde ut sig i. Nazister i Almedalen är således inget nytt.
 
Tidigare har både kommunister och sexister deltagit, så varför man skulle bli så upprörd över nazister kan man ju fråga sig. Alla tre är ungefär lika illa.

Skall bli intressant att följa ”ylet” i massmedia och det kommer att bli riktigt njutningsfullt, att se hur de kommer att tackla deras medverkan.
Ärligt talat är Foliehatten mer spänd på att se reaktionerna, än att NMR är där. Det kommer ”gråtas” veckan innan, på ledarsidor. Det kommer bli protester värre än Bokmässan och troligtvis kommer vänstern försöka kraftsamla och starta upplopp i Visby.

Risken finns att de blir portade och då missar vi hela spektaklet och vänsterns agerande. Anledningen kommer säkert att bli, att de stör ordningen och orsakar kravaller! Vi får se hur starka våra demokratiska rättigheter faktiskt är, när hela massmedia försöker angripa dem.

Apropå vänstern, ser vi idag att det är en intern socialistisk kamp om vilken socialism som är "bäst!" Slutresultatet kommer i vilket fall, bli trist. Den nuvarande förnekar betydelsen av en homogen befolkning, för en fungerande socialism. Staten kommer att förblöda till döds, när en allt större andel av befolkningen tycker det är ok, att leva på bidrag. De tycker också att det är ok att begå bedrägeri, för att att få bidragen.

En rabiat kommunist/
socialist kommer inte att se skillnad på SD och NMR , ungefär som en NMR anhängare inte ser skillnad på MP och F!.

PKisternas hysteri har gjort normal kritik omöjlig. När de låtsas som att harmlösa Jimmie är värre än Hitler, så är det som att be om något värre. 
Men NMR är nog precis vad PKisterna gått och längtat efter. Äntligen en fiende som faktiskt är nazister på riktigt. Problemet är bara, att vid det här laget, så framstår äkta nazism som mer sansat än PKisterna!

Inte speciellt begåvat av DN att ge deras medverkan i Almedalen denna gratisreklam, dom kan inte önska sig bättre exponering. Och ja, allt som MSM gör får helt motsatt effekt, vilket i vanlig ordning gynnar SD, på ett eller annat sätt.
DN har ständigt denna kamp på redaktionerna, att mörka eller clickbaita...
Problemet med NMR är att de är nazister. Känns lite banalt att säga när ordet missbrukats så mycket. Men de är trots allt riktiga nazister, såna som förklarar allt med judar och som hyllar Hitler, vilket ju kräver en del...

Hitler och nationalsocialistiska Tyskland är högst aktuellt även för dagens situation, om man inte lär sig av historien gör man lätt om samma misstag, det finns många lärdomar, men även mycket inspiration, att hämta från Tredje Riket. NMR:s personfixering på Adolf Hitler kan enbart förklaras med, det finns en viss person som vill bli en ny
Führer!
Nu är Foliehatten inte någon fascist, men det känns lite tråkigt att rörelsen inte kunde hämta inspiration från någon annanstans. För ren marknadsföring borde Mussolini varit ett bättre val, kanske inte lika edgy=kantig, men tillräckligt edgy för de flesta normala fascister.

Almedalen kommer givetvis säga nej i slutändan, stoppa NMR. Det här handlar om PR. Almedalen är ett döende event som har lågt intresse. Arrangörerna trodde att F! kunde lyfta intresset, därför bjöds detta parti utanför riksdagen in. Nu låtsas man som att det finns intresse att låta NRM delta, enkom publicitet. Hjälper negativ publicitet SD?

NMR vill ingenting mer än "fan va kul, vi ska också stå där... och säga samma sak som man alltid har sagt" Judar ska hängas i rep.

1 kommentar:

  1. Hallo
    Kan du göra ett förtydligande om nordfront=nazister,,,i all välmening nu,,vad är det som gör dom till nazister,kan du sätta fingret på nåt,,gärna allt som är nazistiskt,,,jag har aldrig vetat skillnaden på nazze o nationalist,,,,själv är jag nationalist,,jag vill att sverige ska vara för svenskarna.
    Jag har läst tio punkter ur nordfronts program,,det jag stötte mej imot är att en värnpliktig ska få behålla sitt vapen efter tjänstgöring,,annars hade dom sunda ideer tycker jag.
    Om jag tittar på sd ledning så bara en sån sak om nato avtalet,,,o att man kickar ut anna hagvall gör att det är pass för mej,,,sd ägs av israel,,,jag kommer aldrig att lägga en röst på ett sånt parti som ägs av ett annat land aldrig,,,o detta är inte sd över lag,,,det är ledningen,,,så länge dom sitter o förstör detta parti för andra sd,are så kommer det att bli en bortkastad röst

    SvaraRadera