lördag 15 april 2017

F!: s Victoria Kawesa har kopplingar med islamister!

Det är bara några veckor sedan Victoria Kawesa valdes att jämte Gudrun Schymant leda Feministiskt Initiativ.

Nu har det avslöjats att hon har nära kopplingar till flera kända islamister. Kvinnoförtrycket är välkänt hos Islam och kombinationen mellan feminism och islamister känns som en mycket märklig kombination, med tanke på att det är islamismen i utanförskapsområdena i förorterna som dominerar 
kvinnoförtrycket
.
Att Kawesa har kopplingar till profilerade islamister kan ju knappast förvåna någon. I ett normalt land så hade detta varit toppnyheter i varenda tidning, men Islams position är väldigt stark inom svensk media, många sympatisörer på redaktionerna.
Det här visar väl hur galen den moderna vänstern är, när feminister allierar sig med islamister.

Kawesa kommer från Uganda. Enligt Wikipedia är 84% kristna och 14% muslimer i landet. Statistisk sett borde hon vara kristen, men det kanske är något slags black power-islam som lockar?
 
Victoria Kawesa är vän med följande personer på Facebook:
Rashid Musa
Kawesa
har Kawesa kallat Musa för "Bror" och tackat för att hon fick gå i hans retorikskola - här, här, här och här.
Rashid Musa är ordf för Sveriges unga muslimer. Han vägrar ta avstånd från IS och har försvarat de jihadister som anslutit sig till IS och Al-Shabaab (del i Al-Qaidas nätverk). Al-Shabaab har han även kallat för hjältar. Han har också kopplingar till Muslimska Brödraskapet och har förekommit på foton där han gjort R4BIA-tecknet, (fyra fingrar i luften), ett tecken som islamister gör i solidaritet med Muslimska Brödraskapet.

Yasri Khan
Tvingades lämna MP 2016 sedan han vägrat skaka hand med en kvinnlig journalist av religiösa skäl. Han är känd för att vara en hängiven anhängare till Erdogan. Han är generalsekr. för organisationen Svenska Muslimer För Fred Och Rättvisa (SMFR), en organisation som grundades av den välkända islamisten Mehmet Kaplan. Både Yasri Khan och SMFR har visat stöd för den Thailändska islamistiska terrorgruppen Patani United Liberation Organisation (PULO), en organisation där Yasris pappa tillhör ledarskiktet. Under 2014 reste SMFR med Yasri Khan som främsta representant till Istanbul för att möta det islamistiska AK-partiet.

 
Muhamed Temsamani
Tvingades också lämna MP 2016 på grund av sina kopplingar till islamister. Han är verksamhetsutvecklare inom Ibn Rushd, som arrangerar Muslimska Familjedagarna dit många föreläsare med radikala islamistiska sympatier bjudits in. Han har gått till försvar för islamisterna i Turkiet. Under 2012 praktiserade Temsamani hos Frihets- och Rättvisepartiet i Egypten, ett parti med starka band till Muslimska Brödraskapet. Han har även förekommit på foton där han gjort R4BIA-tecknet, fyra fingrar i luften, ett tecken som islamister gör i solidaritet med Muslimska Brödraskapet.

Zainab Marrakchi
Sitter i förbundsstyrelsen hos Ibn Rushd som arrangerar Muslimska familjedagarna tillsammans med Sveriges Unga Muslimer och Islamiska Förbundet. Man säga mycket om Ibn Rushd. De är förintelseförnekare, förespråkare av kvinnomisshandel, jihadist förepråkare…..

Ahmed Siraj
Sitter också i förbundsstyrelsen hos Ibn Rushd och har samma inställning som Zainab Marrakchi.

Amanj Aziz
Talesman för organisationen Sveriges Förenade Muslimer som nyligen uppmärksammades i rikstäckande media för att vid ett flertal tillfällen ha bjudit in salafistiska hatpredikanter. Den välkända radikala islamisten Michael Skråmo som just nu krigar tillsammans med IS var aktiv inom Sveriges Förenade Muslimer innan han åkte till Syrien. Amanj Aziz har även varit talesman för den radikala organisationen Troende Unga Framtida Förebilder (TUFF). TUFF hade sina lokaler i den kontroversiella Bellevuemoskèn framtill dess att organisationen 2013 lades ner. Exempelvis hade TUFF arrangerat en konferens med Bilal Philips som försvarar självmordsbombare, uttrycker antisemitiska ståndpunkter och förespråkar dödsstraff för homosexualitet. En frekvent föreläsare som bjöds in av TUFF var även den salafistiska hatpredikanten Anas Khalifa som förespråkar jihad och martyrskap i Allahs namn, och uppmuntrar unga islamister att resa till Syrien och strida för kalifatet. Utöver detta har han även
varit styrelsemedlem i Charta 2008, där också Mehmet Kaplan och Anna Sundberg= Um Anas - mer info här.

Omar Mustafa
Tvingades avgå 2013 från sossarnas partistyrelse på grund av samröre med islamister och anti-semiter. Han var ordförande för Islamiska Förbundet (iFiS) mellan 2010-2016. På Facebook gillar Omar Mustafa både den homofobiske predikanten Yasir Qadhi och Muslimska Brödraskapets chefspredikant Yusuf Al-Qaradawi – som sagt att Adolf Hitler var utsänd av Allah i kampen mot judarna hyllat Adolf Hitler. Al-Qaradawi har även hyllat Förintelsen. I en intervju för Expressen 20130409 sade Omar Mustafa: "Yousef Al-Qaradawi är världens mest framstående muslimske teolog som går att jämföra med påven."
 
Att F! har valt en person som skall ledda partiet som visar sig ha sådana intima kontakter med välkända islamister som vägrar skaka hand med kvinnor, som inte tycker kvinnor ska få gå ut själva, inte ha killkompisar, inte ha pojkvänner, inte dansa, inte ha parfym och att vissa flickor ska gå isolerade i muslimska skolor med bara muslimska flickor…. är anmärkningsvärt och det säger väl allt om feministiskt initiativ!

Det värsta är att man inte kan kritisera henne eftersom hon är svart/blå utan att bli stämplad som rasist. Faktum är att Kawesa redan har visat att hon är totalt oduglig som politiker och det är en skam att hon får göra politiska avtryck i Sverige.

Svensk feminism visar sitt riktiga ansikte!

2 kommentarer:

 1. Fi har hittills aldrig agerat eller ens kommenterat kvinnoförtrycket bland islamister och muslimer. Dethär måste väl änd¨vara dödsstöten för ett så falskt "kvinnoparti".

  SvaraRadera
 2. Fått 4 sms från 99974 de senaste 4 timmarna. Kan det ha något att göra med att en försäljare ringde idag. Han presenterade sig som en Erik från nr 08-12410808...
  Svarade att han måste ringt fel och att vi kände ingen Erik här... Då sade han att de sökte privat personer i allmänhet... Då svarade jag att det fanns ingen privatperson här, utan endast ofentliga personer... och Ha det så bra!!!
  Varpå Mr Erik slängde på luren, blev troligen putt då inget av det han sökte fanns på det nummer han så hjärtligt ringt upp på :( Stackars Erik :(
  Strax efter detta började de konstiga 99974 meddelandena komma. Har en gammal knapp Nokia, som meddelar att: ¨Meddelandet kan inte visas¨
  Snyft,,,:)

  SvaraRadera