söndag 30 april 2017

SVT Opinion kör in i vägen igen!

Återigen visade SVT Opinion sin ”neutrala” agenda när man ska åsiktsbilda svenska folket med en låtsasdebatt. Man debatterar Nya Tider, men Nya Tider fick ingen chans att bemöta kritiken. Att den som angrips inte får möjlighet att försvara sig bryter mot en väldigt grundläggande journalistisk princip som SVT är mer än väl medvetna om.

Det är ett extremt etikettsbrott som SVT Opinion begår. Den här gången är det för en gångs skull inte en gråzon eller tolkningsfråga, utan antingen är den som diskuteras med eller inte. Det är en journalistisk grundregel och att SVT struntar i den, bara visar hur politiserade SVT är!

Journalisterna som sysslar med det här, vet att hela deras liv och allt de gjort ligger i händerna på stiftelsen Expo och Researchgruppen. Ett felaktigt ord räcker för att de ska petas ned från ”gräddhyllan.” Den som kontrollerar media styr också politiken.


De härskar och SVT bryter ju mot alla regler "för den goda sakens skull". SVT riskerar absolut ingenting. Cheferna på koncernen har systematiskt bara anställt kulturmarxistiska anhängare i decennier, vilket närmast nästan kan ses som en statskupp.
Mest problematiskt är att politikerna helt accepterar detta och närmast är rädda för att ifrågasätta vad som händer och ske
r med SVT. 
Den som ifrågasätter stämplas och "ropas ut" som "nazist", "neo-fascist"
eller att Facebookgrupper hängs ut som extrema. Allt detta sker helt i samförstånd med medieoligarkerna i Stockholm. Utan "nazismen" kan de inte rättfärdiga sitt maktövertagande. Nazismen är deras blod och kitt. Den skall och måste ständigt närvara.
Politiker kommer och går. SVT:s agenda består. SVT lever sitt eget liv.


Debatten handlade om om den ”nationalistiska” tidningen Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg, som lett till att ett stort antal författare valt att bojkotta mässan. Vänsterextremister och konkurrenter får uttala sig om Nya Tider och gärna göra helt mentalsjuka utfall!

Dror Feiler: ”Diskussion med vem? De som vill döda mig?”
Att kommunisten Dror Fieler tas in som debattörer säger en del om SVT. Dror har saboterat en hel del SD möten genom att spela saxofon och han är utbildad fallskärmsjägare från IDF (Israeli Defence Forces).
Foliehatten har svårt att förstå varför just han togs in i studion. Han är inte ens författare! Vad har han med bokmässan att göra? Det finns ju en hel del andra debattörer som lätt trumfat ut honom intellektuellt. Sedan hänvisade SVT även till Expo som "ofelbar myndighet!" Detta sammanslaget gör SVT totalt amatörmässiga. Att ingen sedan fick försvara Nya Tider skapar en aura av desperation hos SVT. Duktiga idioter åt Expo.

Sedan är det ju inte ens 200 mer eller misslyckade "författare" som skall bojkotta mässan. Egentligen är detta extremt uppslaget i medierna. Att DN ens tog in listan på debatt är anmärkningsvärt. Nu skall dessa goda människor ha "alternativa" mässor exakt samtidigt för att sabotera för arrangörerna. Detta istället för att skapa en egen mässa på ett annat datum, där de kan fritt kan orera om nazismens snara maktövertagande av Svea rike, politik, lyssna på fallskärmsjägaren Dror Filers saxofon, istället för att tala om litteratur. Allt dirigerat och 100% godkänt av Expo och Södermalm.


Svensk media är enbart intresserade av att veta vad svenska media tycker om saker och ting. De är en ekokammare där 99% tycker likadant!


I en SOM-rapport framgår att Aftonbladet och SR/SVT utmärker sig genom att ha en skillnad på hela 30 procent i förtroende/misstroende mellan höger- respektive vänstersinnade. För övriga media ligger skillnaden bara runt 10 procent.


Mailade Vavra på Nya Tider skickade mail och frågade hur det låg till. Han sa sig ha meddelat SVT sitt intresse av att delta i programmet, men att SVT avböjde.
Det verkar som om SVT medvetet valt att inte låta Nya Tider deltaga i debatten. Det väcker en del frågetecken kring SVT:s opartiskhet. 
 

Sedan får man tycka vad man vill om Nya Tider, om de ska vara på bokmässan eller ej, men man är glad att yttrandefriheten fungerar såpass väl i Sverige, att de får vara med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar