onsdag 31 maj 2017

Är det en kampanj från media att få bort Anna Kindberg Batra?

De senaste dagarna har det satts igång ett drev från media att tunga moderater i bl.a. Stockholm vill få bort Anna!

Enligt Aftonbladet: ”En av anledningarna till det tappade förtroendet är beskedet om att man var redo att föra samtal och förhandla med Sverigedemokraterna i riksdagen. Sedan dess har opinionssiffrorna rasat."

I själva verket handlar det om något helt annat. Media försöker nu ”kratta” manegen för en fortsatt Löfvén ministär. I detta drev ingår att höja ”Lööf” till skyarna och sätta dit Moderaterna!
Att nedgången skulle bero på hennes tal, om att kunna samtala med SD skulle Foliehatten snarare säga, handlar om att hon och M i allmänhet nu utsätts för en kampanj från medias sida som skulle utmåla M som fasansfulla som ens kunde tänka sig detta, samtidigt som samma media inte har några som helst problem med att V påverkar budgeten.
Totalt ologiskt tills man inser, att Alliansen med stöd av
SD skulle kunna göra vänstern irrelevant under rätt lång tid framöver…

Om tunga moderater i Stockholm och Skåne vill ersätta AKB före valet, så är det för att möjliggöra en Alliansregering. Och för att en Alliansregering med L och C ska fungera, så måste M återvända till Reinfeldts policy i invandringspolitiken.
En ekvation som blir svår att lösa!

AKB är ett problem, ingen gillar henne särskilt mycket... Hon ger ett proffsigt intryck och skulle säkert passa mycket bra som minister, men tror inte att någon ser henne som en statsminister. Lite för otydlig, säger inte som det är, känns som en förvaltare etc. Men AKB är fortfarande typ 100 gånger bättre är Löfvén. Många gillar Hanif Bali, men han anses vara, en gnutta för kontroversiell.
 
Egentligen har M försatt sig själv i denna situation. Först hade men en partiledare som fokuserar enormt på ett håll - fri invandring och SD-hat.
Sedan tar M sämsta möjliga alternativet och väljer en ny partiledare som är starkt förknippad med den gamla, så de som gått till SD ser henne inte som ett alternativ. Sedan backar hon halvvägs bort ifrån Reinfeldts åsikter i riktning mot SD.
Vilket gör att hon skrämmer bort "öppna era hjärtan" folket, samtidigt som hon är alldeles för förknippad med Reinfeldt och för halvhjärtad i sina uttalanden för att någon av de som lämnat ska lita på M. De som lämnat för SD, tror att det bara är snack,
det blir samma politik igen efter valet som innan - vilket är rätt sannolikt.

Just nu blöder M väljare som inser att
den invandringspolitik som drivits, är ett pyramidspel som till slut kraschar och arvet efter Reinfeldt som ansåg att SD var nazister.

Att byta ut AKB löser ingenting. Det är överlag en dålig strategi att byta partiledare, så fort något går dåligt. Nationalkonservatismen är på frammarsch eftersom folk är genuint oroade över utvecklingen med terrordåd och eskalerande kriminalitet och implementeringen av Islam i Sverige. Därför är Sossarna inte längre ett 40 %- parti och därför är Moderaterna inte längre ett 20 %- parti.
Folket har dessutom sett vad en Allians politik ställer till med i samhället. Försämrad välfärd och sämre arbetsvillkor inom offentlig sektor, där en stor del av folket jobbar. För att finansiera en allt mer resurskrävande migration.

Om M ska ha en chans att hämta tillbaka väljare, så behöver de en partiledare som kommer utifrån. En person från näringslivet, UD eller allra helst något populärt kommunalråd ute i landet som är obefläckad av den världsfrånvända politik som Reinfeldt med flera stod för den sista tiden och denna krets behöver rensas ut!

Skall bli väldigt intressant att se om media lyckas i sitt drev, att avsätta AKB! Vi kan den närmaste veckan se framemot en ökad smutskastning från framför allt Aftonbladet!

Foliehatten har tittat i sin ”spåkula” och ser att media kommer att lyckas att avsätta AKB. Den person som kommer att ersätta AKB, har inga kopplingar till katastrofen Reinfeldt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar