lördag 27 maj 2017

Bluffmakaren Ygeman lovade att 80.000 skulle utvisas!

2015 sökte 163.000 personer asyl i Sverige. Anders Ygeman säger till SVT Nyheter i januari 2016, att uppemot 80.000 personer kan utvisas som inte får uppehållstillstånd.

Det har nu gått 1 år och 4 månader och det har visat sig att det är en ren och skär propagandabluff, i stil med Goebbels! Det som har hänt är att den 10 april 2017 säger Anders Ygeman, att polisens resurser ska ökas, för att fler beslut om utvisning ska kunna verkställas. Polisen behöver fler kollegor för att kunna prioritera detta.

Det som förvånar är, att så många okritiskt svalde denna bluff, men det kanske beror på, att många trodde att Ygeman och sossarna ”äntligen” insåg problematiken och ville göra något.
Att man gick ut med dessa enorma utvisningar, var att minska kritiken mot den stora asylmottagningen och inte minst det katastrofalt låga stöd som sossarna hade i opinionssiffrorna och de blev alltmer desperata.

Men bakom fasaden lurar de som huggormar och vill inte oss något gott. Hade de velat oss något gott, hade de ändrat på migrationspolitiken radikalt, redan
tidig höst 2015, men istället skröt Löfvén, om att vi kan ta emot hur många som helst. Det var inte bara Löfven och hans rödgröna anhang som skröt över vår stora förmåga att svälja hur mycket invandrare som helst, också politrukerna på de statliga verken var bredda, att låta hur många som helst komma in i landet. Under flera veckor kom det 10 000 i veckan och den liberala vänstern jublade.

Att 80 000 migranter skulle utvisas är mer eller mindre ”skitsnack.”
Detta var förra årets störste fake news!

Tro aldrig på ledande politiker eller på stora medier! De arbetar tillsammans för att dupera det svenska folket och vi måste lära oss att de är ljuger i alla lägen. De kände ett stort tryck från folket över den enorma invandringen 2015 som fullständigt skapade kaos i det svenska samhället. Istället försökte de sig på en undanmanöver, för att slippa de värsta kampanjerna från alternativmedia och över en miljon svenskar som kan rösta på SD.

Matskribenten Lisa Förare Winbladh skriver en debattinlaga i Expressen att::
de påbörjade massutvisningarna av asylsökande ungdomar är det största politiska misstaget i modern svensk historia”.
Hon skriver om hur statsminister Stefan Löfven lovade att inte bygga murar, men att det är just vad som sker när människor får utvisningsbeslut och sätts i en arrest eller på en kriminalvårdsanstalt.

Lisa skriver; "Vi klarar att undervisa, vårda, fostra, försörja och integrera. "Vilka "vi"?
Alltid dessa "Vi". Tror väldigt många yrkesarbetande svenskar är förbannat trötta på att höra från journalister, och kulturpersonligheter, de som bidrar minst för att hantera denna röra, vad "vi" klarar av.
"Vi" betyder alltid "du" i vänsterns ögon. "Vi jobbar tillsammans = jag sitter på en stol och ser på när du sliter häcken av dig".
 
Löfvén beskylls indirekt för att vara en fascist. Det man kan notera med dessa kulturpersoner är, att man väldigt ofta kritiserar skärpningen av asylpolitiken.

Hur kan man ens kalla det för massutvisning? Massutvisningar? Vi har inte ens massinvandring enligt dessa personer, så hur kan vi ha massutvisningar? Rätt intressant hur 80 personer räknas som massutvisning. Varje utvisning är noggrant prövat och så rättssäkert det bara kan bli.

Den dagen man lastar tusentals på lastfartyg, då kan använda begrepp som massutvisning.
Det finns skäl att kritisera regeringen, men det är för att regeringen
valt att dalta för mycket och man löser inte problemet på industriell skala. Hur svårt skulle de vara att samla ihop alla som skall utvisas och sedan bara skicka hem dem till Mellanöstern ingen? Råkar man utvisa någon fel, då får väl den utvisade bedriva en rättsprocess ifrån hemlandet istället.

Då var baltutlämningen mycket mer grymmare, dom som blev utlämnade blev avrättade.

Det är så härligt med dessa PK-vänsterliberaler! Allt är enkelriktat! För varje "si" finns inget "så", för varje "hit" saknas "dit", för varje "ditten" existerar inget "datten”, det finns "upp" men inget "ned"! Man är känslostyrd och agerar emot allt vad logik heter. Man tror att det låter fint, att man är en av de "goda", så att man får mer "likes" på Facebook av likasinnade, men men förstår inte alls det här med konsekvenstänk.
 
Asylpolitiken man inte vill kännas vid och vilka alternativ som skall omsättas i praktiken? Var ska hela tredje världens invandrare bo? Hur är det tänkt att välfärdssamhället ska hålla ihop, om det ska försörja miljontals människor som aldrig betalat skatt? Frågorna är många, men svaren lyser med sin frånvaro och man får oftast bara höra ett "det där ska staten ta hand om!"

Lisa resonerar väl på liknande sätt som Göran Greider på den punkten: "Staten ska göra det."
Staten ska ta skattebetalarnas pengar för att göra det. Men bra att någon visar vilken hycklare han är.

Lisa borde hålla sig till att laga mat. Det är åtminstone något hon begriper. Hon kan skriva kokböcker eller läroböcker i hemkunskap i stället. Hon kan skriva debattartiklar om mat och då uppfattas som en auktoritet.

Expressen publicerar artikeln eftersom hon är känd. Tidningen kanske till och med
bad Lisa att skriva den. Måste dom ta till matskribenter som experter på massinvandring? Har komikerna tagit slut?

Det är för många överdrivna emotionella uttryck i artikeln för att kunna ta den seriöst. Det är ingen som tror att folk utvisas för att dom saknar lika värde eller att det är början på ett fascistiskt maktövertagande.
"...vi att de är lika värda att älska som de som fötts i Sverige. De skrattar likadant, fast allt mer sällan. Deras tårar har samma sälta."

Enligt henne är det alltså fascism att fängsla brottslingar. Foliehatten förstår inte ens, hur såna här människor lär sig att läsa. De verkar ha noll konsekvenstänk.
 
Herregud, kvinna. Hur lätt tror du vuxna människor låter sig bli emotionellt manipulerade? Det rör sig om påfrestningar på samhället. Kom med några argument för varför det inte stämmer eller varför det inte spelar någon roll. Histrioniska utbrott om kärlek biter inte. Foliehatten skulle jättegärna bo i Santa Monica om han fick, men det är inte en fråga om huruvida han är värd, att älska eller inte.

Det enda som är livsfarligt är att lyssna och ta till sig vad dessa galna feminister säger om invandringen. Så länge vi inte fixar det med jobb, bostäder och vård ens till våra egna, så ska det inte finnas en gräddfil för andra eller ens en tanke om att hålla en så hög ohållbar kvot.

En matskribent som verkar vara på väg att radikaliseras, hoppas att Säpo har koll på henne!
Lisa Förare Winbladh: "Ert senaste meddelande har tagit från mig min sista resonlighet och jag har börjat hata er med en intensitet som skrämmer mig. När vi, som tidigare varit de mest tillitsfulla, börjar se myndigheterna, poliskåren och politiker som våra fiender är hela landet i mycket stor fara."

Det är ju trots att ett mediesamhälle där vi kallar sådana som Henrik Arnstad
för "historiker" och Rashid Musa för "terrorexpert".
 
Man bör ha i åtanke att Lisa är miljöpartist och vilka är det som har kongress nu i helgen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar