söndag 28 maj 2017

IS-anhängare går inte att utvisas och Säpo bryr sig inte!

Migrationsverket har beslutat utvisa en 30-årig syrisk IS-anhängare som friats från terroristbrott mot en shiamuslimsk moské i Malmö. Men utvisningen till Syrien eller Saudiarabien kunde inte verkställas. Därför släppte Säpo honom fri – trots att han anses farlig.

Syriska armén gör stora framryckningar på alla fronter i Syrien just nu och inom 6-8 månader är Syrien befriat! I Irak är Mosul snart befriat och för irakierna återstår att komma överens med kurderna i norr. Om ett år när de flesta IS-anhängare återvänt till sina ”hemländer” kommer det mesta av konflikten i Syrien vara över och därmed kan Sverige införa nya regler för syrier och börja skicka hem alla.
 
Den misslyckade utvisningen av IS-terroristen visar hur ”sinnessjukt det svenska systemet” är och hur svagt Sverige är rustat för att möta den invandrade verkligheten. Är du IS-terrorist kan du inte utvisas, och eftersom du inte kan utvisas kan Migrationsverket inte sätta dig i förvar. Hur är det då tänkt, att Sverige ska kunna skydda sig mot terrorism?

Man bör också notera hur snabbt terrorattacken på Drottninggatan har försvunnit ur mediebevakningen. Media anser att attacken på Drottninggatan var en Jihadattack som skall behandlas som en enskild händelse. Inte ens efter attacken i Manchester förs några seriösa diskussioner kring varför islamister vill döda folk i Europa. Det är en fråga som ingen journalist eller politiker verkar vilja ha ett svar på.

Politikerna är mer än ”livrädda”, att frågan om Islams utbredning i Europa, skall komma högst upp på agendan. Den hänger ihop och är en del av en större konflikt mellan väst och Islam. Väldigt få politiker och journalister förstår att det är stor skillnad mellan Islam och västvärlden. I Islam hyllar man fortfarande jihad och de islamiska erövringarna. Man hyllar Muhammed och hans efterträdare, kaliferna. I väst pratar man inte om sin historia, då är man nationalist! I väst är det globalismen som gäller.
 
Efter varje jihadattack säger politikerna och media, att vi skall fortsätta att leva som vanligt. Att inte låta jihadisterna påverka hur vi lever våra liv. Men den metoden fungerar inte längre. Sverige och Europa behöver ändra sin politik och börja ta Islams terror på största allvar.
Islam är inte en religion på samma sätt som kristendomen. Det är en religion som i sina grundtexter påbjuder jihad=heligt krig, för att upprätta och utbreda Islams styre.


Svensk PK-media kräver nu politisk handlingskraft av politikerna. Äntligen skulle man vilja säga! Är det modigt och framsynt? Men var ifrån ska den politiska handlingskraften och modet komma ifrån?

Politikerna som infört och lovsjungit mångkulturen har målat in sig i ett hörn, där ingen, absolut ingen, har den handlingskraft som behövs för att genomföra radikala ändringar i vår politik. Många har kommit till den insikten om, att det börjar lukta ”game over” för mångkulturen. Vad är det som föranlett den nyligen diskuterade svängningen för DN och Wolodarski? Game over för mångkulturen?

Idag skulle den politiska handlingskraften handla om, att ta itu med islamism och Sunni och Shiakonflikten som drabbat Sverige och den är våldsbejakande. Men finns den handlingskraften?
Det är nämligen samma politiska handlingskraft och mod som PK-media har drevat och piskat ur politikerna förr, när det begav sig, med REVA och Romregistret över brottslingar. Men då var bara ansatsen till politisk handlingskraft rasistisk ondska och den ”brun målades” med blixtens hastighet. Idag är detta bortspolat!

Att PK-media först nu,
kommer krypande efter de senaste terrordåden, med krav på handlingskraft, är anmärkningsvärt. För bara något år sedan ”brun målade” samma journalister alla, som hade minst kritik mot den våldsbejakande religionen Islam.

Men vilka kunskaper om Islam har PK-media och våra beslutsfattare? Vi har ingen som helst chans mot det vi kallar terrorism, så länge vi inte förstår vad som händer. Idag famlar våra beslutsfattare i mörker, utan vare sig karta eller kompass.
Foliehatten gissar att många svenskar anser att PK-journalisterna är fega, dumma kräk r verkligheten har slagit till hos de med ”skygglappar” försedda journalisterna.

”PK-ismen”
= ”postmoderna socialismen” är den ideologin eller snarare är det en fanatisk verklighetsförnekande sekt, som ligger bakom dagens accelererande vanvett.
Kärnan är en extremvänster-idé att Väst bär skulden för allt ont som resten av världen råkat ut för och att denna skuld måste sonas! = Analogt med hur Marx hyllar arbetarklassen och förutspår att den ska krossa kapitalismen.
Med omformulerad retorik är det exakt den tanken som dominerar ”PK-ismen”, vilket förklarar deras perversa gullande med alla utomeuropeiska migranter, som dyker upp här enbart för att de lockas hit med fagra löften om feta sociala förmåner.
Klart som korvspad att människor i lusfattiga länder åker till Sverige då de får höra om livstids försörjning utan att behöva jobba!! Enda villkoret är att man påstår sig vara ”på flykt!”
För varje troende muslim är det som att erövra nytt territorium från de ”otrogna=väst” utan att behöva använda vapen. Man får det serverat på ett ”silverfat” av PK-isterna!
På Merit Wagers blogg kan man läsa vilka rövarhistorier om Sverige som valsar runt i de stora flyktinglägren i Mellanöstern.
Behöver man pengar är det bara att gå till närmaste bankautomat och trycka, så kommer pengarna. I Sverige kommer det pengar i brevlådan i det hus man tilldelats varje månad !” Inte att undra på att det stod tiotusen förväntansfulla invandrare till att få leva i detta ”drömland”, varje vecka. Tänk att bara få sitta på kafé hela dagarna, med landsmän och snacka skit om hemlandets politiker. Inte bara ett drömliv, Sverige gör verklighet av drömmen.


Hade journalisterna och deras liberal-demokratiförespråkande ägare menat allvar med politisk handlingskraft hade dom förespråkat och ställt krav på massiv repatriering av dessa problemelement. Men det gör dom ju rakt inte.
Insikten kommer krypande, sakteligen. Frågan är vad det innebär på handlingsplanet, politiskt, opinionsmässigt och befolkningsmässigt.
 
I DN av alla tidningar kunde vi läsa:
När 24-årige Ahmed Abbas jobbade som svensklärare för nyanlända i en mellanstor svensk stad gjorde han en upptäckt: många av hans elever var anhängare av terroristgrupper.

”Nästan alla elever var syrier. Jag märkte hur majoriteten sympatiserade med Nusrafronten, som är en del i al-Qaida.” Eleverna delade upp sig på rasterna.

Bland de unga männen handlade mycket av snacket om Syrienkriget. Några var IS-anhängare, ännu fler stödde den al-Qaidatrogna Nusrafronten. Ahmed Abbas minns särskilt en lektion. Eleverna fick läsa en svensk tidningsartikel om Syrienkriget. Där stod att Nusrafronten är en terrororganisation.

Hatet mot shiamuslimer är en central del av ideologin bakom sunnimuslimska terrorgrupper som IS. I höstas tog IS på sig en brandattack mot en shia
moské i Malmö.
DN kan berätta om hur svallvågor från de blodiga konflikterna i Mellanöstern når även till svenska orter.
Ahmed Abbas: "Att den här terrorn kommer att komma till Sverige. Vi kommer att få se terroristbrott. Och då kommer även shiamuslimer som jag få skulden."


Trump talade häromdagen om att NATO behöver befatta sig med migration och terrorism, utöver det traditionella försvarsarbetet.

Polsk minister: 
Vill vi ha politiker som påstår att vi ska vänja oss vid attacker, och som beskriver terroristattacker som incidenter, eller vill vi ha starka politiker som ser faran och på ett effektivt sätt bekämpar den?"
fvén sa för en dryg månad sedan att vi ska komma ihåg att den störste terroristen (Breivik) var inte muslim. Med andra vill han bagatellisera islamisk terror och hävda att ”högerextremism” är farligare. Ingen seriös debattör i MSM eller bland politiska motståndare har vad jag sett bemött detta påstående och varför inte? Jo man vill inte brunstämplas. Glöm inte att många av invandrarna är Löfvén nya valboskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar