torsdag 4 maj 2017

Wallströms vandring i ”klaveret” tar aldrig slut!

Svenska regeringen trampar i klaveret igen gällande svensk utrikespolitik. Och kan ni tänka er? Det rör det sig om Israel igen.

Sverige var det enda europeiska land som röstade ja till tisdagens Unesco resulution som bland annat underkände Israels anspråk på suveränitet över hela Jerusalem. Andra europeiska länder la ner sin röst eller röstade emot.

Bland de 22 länder som ställde sig bakom resolutionen har Sverige sällskap av flera arabländer, Ryssland, Brasilien och Nigeria.
Anders Persson, statsvetare vid Linnéuniversitetet och Mellanösternexpert:
”Jag är förvånad. Det är anmärkningsvärt att Sverige var det enda EU-landet som röstade ja. Jag ser inga tydliga argument till varför Sverige gjorde det.”

Är det inte uppenbart att denna regering har ett klart hat mot Israel? Missar Anders Persson det vi andra ser med klara ögon? Socialdemokratin har aldrig gillat staten Israel vilket man kan se när Palme kom till makten.
Netanyahu kokar. Tycker det är ganska roligt: Margot Wallström verkar vara hans hatobjekt numero uno. Margot är helt klart en ”idiot” som kommer att sänka Sverige med sina idiotutspel. Samtidigt fanns fler som röstade för resolutionen, men de blir han inte lika arg på.

En intressant fråga vore att ställa till Wallström och den feministiska regeringen: hur mycket pengar får Sverige i mutor av Saudi egentligen?


UNESCOs förslag var ett reviderat dokument; i den ursprungliga versionen påstods, att judarna inte hade någon rättighet till något i Jerusalem. Detta trots att Al Aksa-moskén i Jerusalem är byggd på fundamentet av judarnas största synagoga!

Det som nog får Israel att se rött är att Margot Wallström och den svenska regeringen betalar löner till hundratals palestinska terrorister som likt attentatsmannen på Drottninggatan kört bilar in i folkmassor, som har knivmördat oskyldiga barn på öppen gata etc.
Sverige är det enda västland som inte har ett förbehåll i sitt bistånd till socialistiska Fatah-rörelsen, förbehåll som alla andra skrivit in och som förbjuder finansiering av terrorism. https://data.riksdagen.se/fil/7C6749...1-AA26D4AA40E6

För övrigt är inte Västbanken palestinsk mark. Det är ockuperat Jordanskt territorium. I fredsavtalet mellan de båda länderna stipuleras att territoriet skall övergå i palestinsk kontroll ”
under förbehåll”, att PLO sluter ett fredsavtal med Israel.
Det har PLO valt att inte göra. Istället uppmuntrar man till mer terror, ivrigt påhejad av den nuvarande svenska regeringen, som utöver tidigare beslutade bidrag tilldelat terror-organisationen en ytterligare miljard av dina och mina skattepengar. Tyvärr
Sverige inte råd att fortsätta sitt tidigare bidrag till UNHCR, så de syriska flyktingarna får klara sig själva.

PLO (Palestine Liberation Organisation), är en paraplyorganisation för palestinska nationalistgrupper, och erkänns som en inofficiell regering för det palestinska folket över hela världen sedan rörelsen fick observatörsstatus i FN år 1974.
Vidare så är Västbanken avgränsad av de så kallade 1967 års gränser. Israel har upprättat ett flertal bosättningar på området, vilket samtliga är olagliga eftersom Fjärde Genevè konventionens artikel 49 förbjuder en ockupationsmakt att förflytta sin egen befolkning till ockuperat territorium. Från 1948 års arab-israeliska krig till 1967 var området en del av Jordanien, som sedan 1988 avsagt sig alla rättigheter till området till förmån för det palestinska folket.

Intressant var Greklands röst. Fram till valet 2015 var Tsipras en uttalad marxist som skulle sätta EU-topparna och IMF på plats, ta tillbaka Drahmern, inte tillåta mer bail-outs, sätta Israel på plats. Först gick han emot det egna folket i folkomröstningen kring bail.outs, sedan stödjer han den finansiella elitens och NATO:s remain-sida i UK, sedan tecknar han en deal med Netanyahu om gasleveranser från Israel, sedan stödjer han nyliberalen, bankiren och åtstramnings förespråkaren Macron Och nu röstar Grekland för att Jerusalem helt ska separeras från palestinierna. Tsipras är Greklands motsvarighet till Macron = ulvar i fårakläder. Tvi.
https://twitter.com/UNWatch/status/8...e-in-jerusalem

Dessa sossar i regeringen, som skulle ha svårt att ens peka ut Israel på kartan, skulle alltså ha en utarbetad Israel politik som går stick i stäv med resten av Europa?.
Inte svårt att föreställa sig att dom går någon annans ärende.
Staten Israel bryr sig inte vad Sverige säger och gör. De har USA som alltid skyddar deras rygg....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar