torsdag 11 maj 2017

Secret Service kommer att skjuta skarpt om Trumps bil stoppas i Hamburg!

Den 7 och 8 Juli håller G20 ett möte i Hamburg. Till mötet kommer flera världsledare att närvara. USA:s president Donald Trump, Rysslands Vladimir Putin, Merkel och inte minst Kinas Xi.
Donald Trump kommer att åka genom Hamburg city i sin bepansrade presidentbil "The Beast" och polisen i Hamburg har som uppgift, att se till att presidenten har fri väg och inte behöver stanna. När USA:s president reser runt på det här sättet, handlar det inte bara om att frakta "The Beast". Motorekipaget/följet är på 40-talet bilar. Det är en rejäl logistisk operation bakom allting. Vi snackar flertalet fraktplan.

Secret Service ansvarar för säkerheten och deras uppdrag kommer vara att skydda presidenten med alla medel.
Nu uppmanar tyska politiker, polis och andra myndigheter demonstranterna att vara försiktiga och att absolut inte försöka blockera
Trumps väg.

Hamburgs socialdemokratiske talesperson förklarar att de amerikanska
Secret Service agenterna kommer vara beväpnade och om Trumps bil tvingas stanna, så går Secret Service personal upp i högsta alarmnivå. De kommer inte att tveka att använda sig av sina vapen, även om det handlar om en fredlig blockad!
Secret Service skojar inte" varnar
talesperson för.

Detta
faktum har retat gallfeber och ilska, oro och rädsla hos många tyska vänsterdemonstranter. De anser att Secret Service är ett hot mot deras demonstrationsfriheten och en fara för demonstranternas och Hamburgbornas liv och hälsa.

Trump ska åka genom Hamburg och många demonstranter har aviserat att de vill visa sitt missnöje mot Trump och hans politik. Enligt demonstranterna är risken stor att det finns ”fredliga” ungdomarna som försöker gör en blockad på vägen, att en hel grupp sätter sig på vägen i protest. Visst får vänstern demonstrera hur mycket dom vill! Vill dom ha en fredlig demonstration, så ska dom även bete sig fredligt... Att blockera vägar och kasta sten, knall skott, är inte en fredlig demonstration.

Tyskland kommer att mobilisera tusentals poliser och säkerhetsfolk. Ingen fredlig demonstrant kommer i närheten av någon av potentaterna. Icke fredliga kan eventuellt göra försök, men det blir säkert en effektiv mur. Terrorister undviker alltid arrangemang då säkerheten är hög.

Foliehatten funderar varför går man ut med en sådan varning eller kan det vara så att de förväntar sig att något skall hända?
Att Secret Service brukar skydda presidenten är välkänt, när amerikanska presidenter besöker europeiska städer. En sådan varning är som ett slänga handsken på marken och be om problem. Att i förväg gå ut och varna är inget annat än skolgårdspsykologi. Ingen muckar med den som verkar farlig. Trump vill visa att han bestämmer, worldwide.

Det har alltid varit samma direktiv när amerikanska presidenter besöker andra länder. Detta är inget nytt. Hade varit mer uppseendeväckande om Trump inte hade en Secret Service eskort.
Amerikanerna litar inte på någon annan säkerhetstjänst än sin egen. Dessutom är attentatsrisken oerhört hög i Tyskland. I övrigt visar detta att USA bestämmer och övriga länder lyder.
Trump är inbjuden av Tyskland. I den inbjudan regleras personskyddet. Så vill nu personskyddet agera med verkanseld, så är det säkert helt OK. 
 
Om alla respekterade demokratiskt valda ledare, så vore detta en icke fråga och inget behov av extremt skydd runt personen skulle behövas. Men nu är det ju inte så tyvärr, utan det finns alltid ”idioter” som pinkar på demokratin och "den vanliga" tysken, genom att utöva våld, skadegörelse och annan skit under tveksamma slagord och baner = extremister och svartklädda gatu våldsverkare och ofta i egen sak.

Skall bli intressant om extremvänstern kommer att hålla sig lugna, Foliehatten har funderingar i den andra riktningen! Det kommer bli ett….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar