tisdag 30 maj 2017

Det sovande folket vaknar en efter en!

I en artikel på DN:s debattsida går nu mediegranskaren Lars Truedson, föreståndare ut och sågar mediernas rapportering om invandring och integration. Den är inte trovärdig menar han, och stöder sig på de opinionsundersökningar där SOM-institutet genomför och där frågor som mediernas trovärdighet i olika föreningar ställs.

Remarkabelt är att Truedson stöder sig på en opinionsundersökning, visserligen utförd av ett aktat institut, men som ändå ifrågasätter mediernas trovärdighet. Tidigare har dessa resultat tolkats som att främlingsfientliga krafter försökt och delvis lyckats med att undergräva mediers trovärdighet.

JeanetteGustafsdotter
, VD Tidningsutgivarna: ”Den senaste tiden har vi märkt att misstroendet har ändrat karaktär. Nu vill man tvärtom att vi ska publicera mer, man misstänker att medierna mörkar och inte publicerar sanningen. Utan tvekan är det krafter som utnyttjar detta för att misstänkliggöra folkgrupper.”


Journalisterna har kollektivt försvarat en invandringspolitik i 20 år. Har du inte varit för denna politik, fick du ingen karriär. Det gäller fortfarande. Eftersom journalisterna är vana att få sin vilja fram, så har man systematiskt trakasserat och mobbat alla partier eller politiker som emellanåt ifrågasatt detta.

Jou
rnalisterna bestämde att detta var en brännhet fråga och i svenska medier nämner man Hitler dagligen, för att alla som ens tänker på att ifrågasätta något. Kåren skapade onda och goda och själva var de goda. Alla som har en annan åsikt var onda.

Expo är nog den deep-power som haft mest att säga till om här och har framgångsrikt fostrat och dompterat jou
rnalistkåren i alla år.
 

För 20 år sedan debatterade danska journalister om man skulle redovisa etniska bakgrund eller inte. Man kom då fram till att hudfärg är irrelevant men att det skall vara upp till läsaren att själv fundera ut om etnisk bakgrund är relevant för en händelse eller inte. Man ansåg att det skull bli en farlig samhällsutveckling om läsarna inte hade förtroende för om makt och media brydde sig om samhällsproblemen eller ignorerade och mörkade dem.

Detta var alltså för 20 år sedan i Danmark. Så långt har inte PK-eliten på Södermalm funderat ännu. Istället har man ägnat sig åt att kleta nazism på allt och alla. Södermalm - Twenty years afte
r!
 

MS-medierna kör PK-racet. Och det har betytt att man inte har sagt sanningen om invandring och integration. Men nu har Stefan Löfven konstaterat att man varit "naiva" och M har öppnat dörren för SD. En förskjutning av PK i MS-medierna har tveklöst skett. En mycket stor förskjutning dessutom.

Men medierna har ju inte blivit trovärdigare för det. Snarare tvärt om.
DN har nyligen gjort en U-sväng på nyhetssidor med en gedigen kartläggning av kriminella invandrarungdomar. 


Jenny Sonesson lyfter fram attitydändringen i Dagens Samhälle.

Vi var många som tappade hakan när DN nyligen presenterade en kartläggning som visar att det är unga män med invandrarbakgrund som står bakom vågen av brutala skjutningar. Ledarsidan proklamerade; var inte rädda för fakta! Inte med en rad erkändes att studien är en positionsflyttning av landets största morgontidning, inte heller att man gått hårt åt oss som efterlyst kunskap om kriminella för att stävja brott. ”


Anna Rantala Bonnier, F! såklart, skriver arg och uppfostrande replik till Jenny Sonessons inlägg.
”Jenny Sonesson skriver i sin krönika om vikten av att släppa beröringsskräcken kring brott, invandring och samhällsklass. Själv verkar hon lida av beröringsskräck vid kön och det faktum att den stora majoriteten våldsbrott begås av män.”
Det finns ju på nåt sätt en gudomlig rättvisa i vad medias likriktning och propaganda kring migration och mångkultur ledde till. Journalister tyckte att de skulle uppfostra folk och påverka politiken, utan att de själva hade en aning om vilka problem som började tränga sig på. Följden blev alltså att alternativa medier fick sitt stora genombrott, att misstroendet ökade och att politikerna fortsatte med en politik som ledde oss mot rena avgrunden. I slutänden så var det bara SD som vann på journalisternas idioti.
Var det så det var tänkt?

Man ska komma ihåg att om SD blir störst eller jättestora nästa år, så har de helt och hållet svensk media och vår journalistkår, att tacka för det.Om nu 3 av 4 afghaner är äldre än vad de uppgivit kan fortfarande domstolarna inte kräva åldersbedömning. Straffen för våldtäkter blir "ungdomsvård"… var tredje, enligt SvD.
Media har inte varit trovärdiga. Det har påverkat hela samhällsutvecklingen. Nu skyller man på SD för det, men makten ska granskas. En anledning är nu, att det inte är de svaga/flyktingar, de som journalistiken värnar om som ljuger, bluffar, beter sig som ”svin.”

Helt enkelt, journalistiken kraschade när det inte var makten utan flyktingarna som blåste skjortan av skattebetalarna. Till en kostnad av en "pizza" - kändismakteliten talar!

Nu skyller man även på rädsla för främlingsfientlighet, men ärligt talat, svensken är ökänd för att stigmatisera den som säger sin åsikt, om den avviker eller ställer något som helst krav på arbetsinsats. Det är ju så mycket lättare att sussa vidare!

Hur blev det så här? L
athet och bekvämlighet bland journalisterna. Att jobba med två uppgifter: Att den svage kan ljuga och att myndigheter inte gör sitt jobb, eftersom politikerna inte gör sitt jobb, det är mycket jobbigare att fördjupa sig i. Klick, klick, klick, snabba nyheter ska det vara!

40 procent av alla asylsökande i flyktingströmmen 2015 var och är "livsutvecklingsresenärer". Nej, Sverige kan inte ta hand om alla. Så vi fortsätter mobba och frysa ut tjänstemän och andra som har mage, att ha åsikter som inte ledningen tror på.

Vilka har deltagit i farsen? Stat, kommun, media, skolor… vilka har sagt nej, vilka försöker
nu i efterhand putsa på sitt rykte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar