torsdag 25 maj 2017

Medias hantering av dådet i Manchester!

Svensk media slutar aldrig förvåna en. De muslimska terrordåden i Europa sker allt oftare. Trots detta sitter diverse "experter" i SVT och envisas med Ku Klux klan, Breivik, IRA, ETA med flera där bäst-före-datum passerat för länge sedan.

Man får höra nya fantastiska bortförklaringar hela tiden. SVT:s Erika Bjerström, på plats i Manchester, inleder sin rapport med att påpeka hur stolta de som bor i Manchester, är över stadens mångfald. Viktig information tydligen. Utan sin mångfald hade kanske de 22 döda varit vid liv idag. Mångfalden har sannerligen sitt pris. Egentligen ett märkligt påpekande att vara stolt över.

På Manchesters "kärleksmanifestation" så var det enligt uppgift "livligt" och
"jubel" enligt Aktuellts Erika Bjerström. Ibland undrar man hur denna kvinna är funtad, när hon kommer med denna avskyvärda kommentar?

Det är extra hemskt att unga tjejer utsätts.
En naiv sosse dam: "Hoppas att denna attack på barn även får terroristerna att ändra sig."

Otroligt att man bara kan tänka i dessa termer och hoppas att IS, efter en attack på ett gäng vita unga flickor, ska tycka att gränsen är nådd. Efter attentat där man kört över folk med last bil, halshugger människor, så ska detta dåd tydligen vara droppen! IS ”skiter” väl i, om det är små flickor som dödas?


Igen visar det sig att det var en kille född i Europa, det är väldigt svårt att förklara för svenska vänster- liberala medier. Dådet kastar omkull hela integrationspolitiken, det hade varit lättare om det var en invandrare som hade bott i Europa några år, då skulle man kunna säga att muslimer domesticeras och civiliseras med tiden, att andra generationen muslimer anpassar sig.
 

Fast media har egentligen inga som helst problem att bortförklara detta. Förklaringen är, att det är majoritetssamhällets fel enligt den vänsterliberala retoriken. Vi är rasister och släpper inte in dessa muslimer i gemenskapen och har dessutom fräckheten att då och då patrullera "deras gator", varpå de blir radikaliserade och måste tända på bilar i bästa fall, antasta unga tjejer och begå våldtäkt i värre fall, samt mörda i värsta fall.


Journalistkårens uppblåsta självbild av det egna skråets ädelmodiga (men ack så farliga) granskande hänger nog samman med deras lumpenhet och inkompetens. Grandios självuppfattning går som bekant ofta hand i hand med uselhet. Ytterligare ett i raden av undantag från generalklausulen "allas lika värde".

Dessutom vill media till varje pris, att Medelsvensson inte ska dra några som helst slutsatser av sambandet invandring-terrorism.

DN intervjuar 14-åriga Lucy som råkar säga precis det DN vill höra:
"Och nej, jag tänker inte låta mig skrämmas. Sånt här kan ju hända var som helst. Jag tänker gå på fler konserter," säger hon bestämt.


Sånt här kan hända var som helst alltså, ett naturfenomen vi inte rår över ….Fnordspotting på sin blogg: ”Den progressiva migrationspolitik som Europas ledare bestämt över sina medborgares huvuden skall råda, kommer med kostnader. Dessa kostnader är inte bara ekonomiska och sociala, utan måste också krasst uttryck flera gånger om året betalas i blod. Huruvida det ändå finns goda moraliska skäl för en sådan politik är i grund och botten en filosofisk fråga, men när åsikten att priset är för högt klassas som icke rumsren framstår en torpargrund som ett utrymme med närmast katedralisk takhöjd i jämförelse.”P1 morgon intervjuas två muslimer i Manchester. Prat om risk för islamofobi.
Magnus Norell har beskrivit dessa mediala mekanismer väl i sin bok "Kalifatets återkomst." Det är fascinerande att se hur medierna följer hans mall gång på gång.En ohelig allians har uppstått mellan media och politiker i frågan. 

Narrativet går ut på att folket inte får fråga sig vem och varför, bara vad och sedan sörja samtidigt som allt hat ska tryckas ned. Dessutom försöker man måla upp någon form av motsatsförhållande där vi har att välja på den "fria" världen, där man får lov att vänja sig vid sånt här, eller stängt samhälle typ Nordkorea.

Det är ju naturligtvis inte sant, det finns ingenting som säger att man inte skulle kunna ha ett öppet och fritt samhälle som samtidigt tar i med hårdhandskar och förhindrar terror.
 


På SVT Rapports beskrivning av terrordåden hör man ”ensamvarg” flera gånger. Vad är det som gör att en muslim som begår en terrordåd under Islams namn blir han ensamvarg? Hur många ensamvargar måste de bli tills att att räkna dem som en flock?
 

Man försöker implementera bilden av en "ensam galning" (gärna psyksjuk) som agerade helt på eget bevåg, frikopplad ett etniskt och religiöst sammanhang, eftersom detta riskerar tvinga fram obekväma slutsatser och reser möjliga krav. Jämför mot om en vit man var gärningsman hade det varit konsekvensen av att en hel nation sträckläst Mein Kampf. Man försöker köpa sig fria från problem bara för att springa in i nya, när det sitter hela grupper bakom som hyllar, uppmuntrar och tar på sig dåd som dessa.

Igår kväll rapporterade Rapport att man arresterat 6 personer som kan tillhöra en IS-cell som planerade fler terrordåd!

Det är viktigt att hela tiden ha klart för sig att alla uppklädda proffstyckare och avlönade skadekontrollanter är minst lika samvetslösa, onda och ideologiskt drivna som gärningsmännen. De är "sprängbältes marxisterna."
 

Expressen basunerar ut att Waqar Khan minsann körde sin taxi med skadade till sjukhuset. Fattas bara annat, varje normalt funtad människa skulle göra detsamma.

I artikeln kan man räkna hela 8 gånger namnet "Wagar Kahn" med för och efternamn. Och här kommer den viktigaste slutklämmen:
Han tillägger sedan att han är orolig för att muslimer ska få skulden för det som hänt och poängterar att om så skulle visa sig vara fallet så representerar den personen i så fall inte den islam som majoriteten av Storbritanniens muslimer tror på.

Jag vill att folks kan veta att om det är en muslim som gjort det här representerar han inte min religion. Muslimska taxiförare hjälpte till utan att ta betalt och med risk för sina egna liv efter explosionen,” säger Waqar Khan.
 

Aftonbladet har dock problem. En alldeles blond kvinna vid namn Paula Robinson hyllas som hjälte vid dådet. Nu är detta naturligtvis inget som Aftonbladet vill skriva om i första taget, men problemet är att kvinnan blivit så hyllad på sociala medier, så man tvingas skriva om denne. Så en pliktskyldig artikel blev det.
 

PK-mallen vid islamistisk terrordåd:
* Ring Hans Brun och be honom komma till morgonsoffan
* Nämn absolut inte något om ”islamistisk terror”, bara ”terror”
* Se till att journalisterna intervjuar andra journalister, då säkerställer vi PK-linjen
* Berätta för tittarna hur världen sörjer
* Vad ni än gör...nämn inte islam, muslimer, terror och särskilt inte tillsammans!
*
Det är den vita manens fel, och att muslimerna är dom riktiga offren här.
Denna mall kan appliceras varje gång den islamistiska ideologin spränger sönder oskyldiga människor!


Fantastiskt om Manchesterborna blev enade, men det är inte sant. Svenska medier kör samma narrativ som efter varje terrordåd, det om de starka medborgarna som står enade i kampen mot islamisterna, som britterna mot Hitler under Blitzen, när folk egentligt bara apatiskt väntar på nästa terrordåd, som de bara kan hoppas drabbar någon annan än dem själva.

Det här är individualismens och slacktivismens tidevarv. Solidariteten mellan människor, må det vara britter eller svenskar, kan mycket väl vara urgröpt, eller så finns där en enande kraft som kan samla människor vid katastrofer. Jag hoppas på det senare, men det återstår att se. Att folk samlas till ett jippo på Sergels Torg är inte ett bra lackmustest.

Den viktigaste åtgärden för att motverka islamistisk terrorism talas det tyst om, dvs asylstopp och massutvisningar.

Ingen nämner elefanten i rummet, istället föreslås kurser i samhällsorientering, elektroniska lås i lastbilar, det talas om vikten av att visa ännu mera tolerans för att inte "låta terroristerna vinna", det kärleksbombas. Dessa "åtgärder" diskuteras samtidigt som muslimer sitter hemma och skrattar åt oss, radikaliseras och planerar nästa terrordåd.

De skrattar för att de vet att det värsta som kan hända dem är inlåsning på en bekväm anstalt. Och när de kommer ut från anstalten är de ännu mer radikaliserade.Nu väntar vi bara på:
Reportage om svenska muslimer som känner sig otrygga i Sverige
Reportage från Manchester med släkt som intygar att terroristen var den finaste och mest hjälpsamma som man kan tänka sig.
Reportage om terroristens gråtande föräldrar.
Reportage om svensk muslim som ska ha räddat en katt från ett träd.
Reportage med Anders Lindberg på Aftonbladet, som säger att de som är upprörda över terrordådet är rasister och lika hemska som ISIS! TV-program med samma tema. Bild på Breivik och Åkesson I bakgrunden.
Manifestationer och kramkalas. Sedan kör vi ett varv till.
 

Lite som ”snubben” på UD, som intervjuades i SVT
"Fler svenskar dör i trafiken..."
Helt jävla otroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar