tisdag 23 maj 2017

Stefan Löfvén utbuad!

För Stefan Löfvén blev gårdagen en nattsvart dag. Sentio (som är bäst bland opinionsinstituten, prickade i stort sett valresultatet 2014) gav socialdemokraterna i den senaste mätningen 21%! Noteras kan att medias ”gunstling” Annie Lööf fick 6,6% vilket är närmare sanningen än de ”fejkade” siffrorna från Aftonbladet!
Igår utbuades Stefan Löfven av det svenska folket och av hockeyhjältarna från svenska hockeylandslaget. Detta har blivit en enormt stor viral nyhet med tusentals delningar på Facebook, videoklipp på Youtube, nyheter i alternativmedia etc. Trots detta vägrar alla i gammelmedia att nämna att statsministern blev utbuad av folket. Kan det vara så att gammelmedia gjorde bedömningen att det var bäst att inte förmörka hyllningen på Sergels torg genom att dra upp publikens och spelarnas missnöje med Löfvens framträdande?
Hade Jimmie Åkesson blivit utbud hade SVT förstärkt ljudet och tjatat om buandet i flera dagar. Och kommunisterna hade suttit i morgonsoffan och gnuggat händerna av skadeglädje och förtjusning.

Det är en medveten mörkning såklart för att skydda Löfvén.
Ljudupptagningar "föll också bort", bra jobbat SVT. Det är allvarligt, om man tänker till en extra gång.
Nyhetsvärdet ligger egentligen inte i att det buas åt Stevan Löfven. Det intressanta är att SVT väljer att sänka ljudet och på så sätt mörka hela händelsen. Det är rena rama
Nordkoreafasoner och hör inte hemma i en demokrati. Om det stämmer att övriga media inom gammelmedia väljer att inte rapportera om detta, så blir det desto mer intressant. För några år sedan buades Berlusconi ut vid en tillställning. Då var media minsann roade över att få berätta detta.

Det är inget nytt att politiker och andra potentater vill sola sig i andras stjärnglans.
Foliehatten tycker inte att det var så farligt just att Löfvén försökte sola sig i glansen av guldet. Däremot att ”tönten” som förklarar för spelarna i bussen att dom ska göra "high-five" med Löfvén, är ju totalt intelligensbefriad.
Snacka om att försöka göra ett landslagsguld till en partipolitisk sak. Hade det varit
Kungen hade man förstått hur de tänkte, men även det hade inte varit rätt.

Löfvén verkar helt okunnig om hur impopulär han är, hos stora delar av befolkningen. Det är så tydligt att han blev tillfrågad om han ville ha jobbet, snarare än att han tog det, för att han hade någon vision om framtiden för landet. Han reagerar mer än han agerar, när han har att ta politiska beslut.
En föraning om hur ursvensk majoritetsbefolkning kommer rösta inför nästa val...

Det är ingen slump att regimmedia alltid undviker spontanintervjua till synes ursvensk majoritetsbefolkning på gatan vid nån aktuell händelse utan alltid drar fram unga kvinnor helst med invandrarbakgrund och den obligatoriska
mörka personen när det "svenska folket" på gatan ska intervjuas om aktuella händelser.

Notera detta nästa gång regimmedia intervjuar "folk på gatan". Aldrig byggarbetare, lastbilsförare och andra unga män till synes hörande till majoritetsbefolkningen.

DDR-media i ett nötskal. Vi lever i ett DDR-liknande land, där de händelser som stödjer etablissemanget rapporteras och de händelser och nyheter som talar emot deras hållningar och teorier, undanhålls i största möjliga mån. När för dem obehagliga nyheter och åsikter ibland ändå sipprar fram, ser man sig tvingade att rapportera kommentera, men då försöker man vinkla och ofta ljuga i den riktningen, att det skapar så lite "skada" för makten som möjligt.

Och så här såg det ut i Morgonsoffan idag när propagandaorganet SVT hade fått jobba inatt för att framställa landsfadern i rätt perspektiv!
 

Valet 2018 blir nog en rysare för många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar