fredag 5 maj 2017

Ayes kuppförsök mot SAS

På sin blogg har Rebecca Weidmo Uvell fullständigt klätt av Aye Alhassani in på bara skinnet. Hela detta spel som i själva verket var ett försök att skapa en "rasist" kris hos SAS. Tack var Rebecca ser vi att dessa muslimska aktivister under slöjan, döljer att de har ett horn i sidan till den västerländska civilisationen.

Undrar om det inte är annat som ligger bakom än religionen som sådan. Tror Aye och många av hennes gelikar söker uppmärksamhet och lider av någon form av medicinskt obstinat tvång, samt någon form av mindervärdes komplex. Kulturen och religionen är bara ett medel. Hon får uppskattning av sin grupp. Men hon fattar inte själv, eller så bryr hon sig inte om att hon är en bricka för något mörkare…
Men Islamisterna trycker på nu, och har medvind. Nu får
kvinnor spela basket med slöja i Sverige, men inte köra bil i Saudiarabien. Kvinnor i Iran och Saudiarabien mm. skulle göra vad som helst för den frihet kvinnor i Sverige har. Muslimska kvinnor/tjejer i Sverige gör allt dom kan, för att kunna bära en huvudbonad.
Det komiska
eller tragiska är att de kallar det för "rätten till våra kroppar", trots det är det svenska svenska samhället denna grupp vill göra revolt mot istället för islamistiska män som inskränker deras privatliv på vardaglig basis.

Den här och andra liknande kupper är knappast något som dem mer inflytande i längden. Företagen lär sig snabbt att slöjor=problem och lär sig hur de skall göra för att på ett juridiskt korrekt sätt undvika dem.
De var betydligt smartare när personer som Mehmet Kaplan infilt
rerade miljöpartiet och fick en hel del verkligt inflytande.

Sett till
PR kuppen står många på SAS sida. Islamisterna visar bara hur illa genomtänkt och planerad kuppen är genom att lämna efter sig bevis på Facebook. Bra att Facebook tar krafttag mot anonyma och falska konton. Bara att anmäla.

Aktivisterna har också sett till sprida "nyheten" i turkisk och arabiska media.
"Turkofilen" tillika muslimska konvertiten Johnnie Dunberg verkar vara en riktig femtekolonnare. Skrämmande att se hur han försöker sprida propaganda om SAS och Sverige till det islamfascistiska Turkiet.
Han eldar upp folk till att översätta propagandan till arabiska också. Allt för att misskreditera landet som han "tillhör!" Någon för Säpo att hålla koll på? Sådana typer som går med i ISIS till slut.

Konvertiten Dunberg får också stöd av Sveriges kändaste islamist och representant för Sveriges unga muslimer Rashid Musa. Känns som att han kan göra en Skråmo. Han får gärna slåss för Daesh=IS, det står honom fritt att gå med i terroristorganisationen. Barnen förtjänar dock inte att dras med.
Vad detta kan innebära kan man bara spekulera i, men det skulle inte förvåna, om inte islamister försöker skapa en dödlig hotbild.
Nu väntar vi på att någon tidning intervjuar vänsterpartiet och kommunisterna om vad de tycker om det hela.

I en debattartikel i SVT opinion jämför man religion med kön och hudfärg. Hur genomarbetad är dessa argument?
”Att genom sin hudfärg, kön, religion, sexuella läggning et cetera, utgöra del av normen är inte ett val individen gör – det valet görs av normen. Och den normen är inte på något sätt neutral.”
Dom få som applåderade
detta är samma ”libtards” som hjälpte Khomeini till makten.

Aye studerar vid Södertörns högskola. Hennes aktion "luktar" examensarbete lång väg. Hon skulle kanske piffa till det, med en studie, om hur medier hanterar strukturell rasism och intersektionalitet inom arbetslivet.
Tyvärr för Aye blev det avslöjat och det kanske inte dröjer länge innan hon kommer med uppföljaren "Så mycket hat!"
Det skulle behandla alla arga och rasistiska kommentarer som hon mottagit på sin öppna Facebooksida och via mejl. För hon hade säkert aldrig räknat med att någon skulle hitta till hennes öppna FB-sida och ge kritik mot hennes ”lilla” tilltag.

Det
Aye lyckas med sin aktion är, att blivit ett växande krav på "noll tolerans mot Islam" och väcka en debatt i frågan, på både gott och ont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar