fredag 12 maj 2017

Reportrar på Aftonbladet känner sig hotade!

Aftonbladets chef påstår att man försöker hemlighålla hur hatade och hotade journalisterna är av det svenska folket, men att man nu gör ett undantag och berättar hur det ligger till. Hela 89 % av Aftonbladets synliga journalister får ta emot hat och hot av svenska folket.
Intressant, 100% av Aftonbladets reportrar hatar ju svenska folket så det innebär ju att folket är mer kärleksfulla än Aftonbladet.

89 procent av Aftonbladets ”synliga” journalister har utsatts för hot eller hat, enligt en undersökning som tidningen Journalisten går ut med.
Utgivaren Sofia Olsson Olsén: ”För mig är det mycket viktigt att prata om detta, berätta hur våra arbetsförhållanden radikalt förändrats.”
Foliehatten är oerhört intresserad av vad Aftonbladet definierar som "hot" och "hat."

Det är intressant hur ord som "kärlek" och "hat" på kort tid kommit att bli modeord i etablerad media.
Att visa "kärlek" = att vara regimtrogen
=tidigare PK.
"Hat" = alla politiskt inkorrekta åsikter.
Kvällspressens knep är att utmåla politiska motståndare som onda, klandervärda, omoraliska osv., samtidigt som man skapar en bild av att den egna kampen är god, rättfärdigad, moraliskt riktig osv. Det ska vara svart och vitt, inga krångla gråskalor som kan ge utrymma för kritiska frågor och självständigt tänkande hos pöbeln.


Verkligen ett bra utgångsläge i konkurrensen om läsare för Aftonbladet. Om 89% av deras journalister och Södertörns "miffon" är hatade, så kanske det är skälet till att Aftonbladet går så ekonomiskt illa och tappat så mycket läsare de senaste åren...

Finns två bra lösningar på problemet.
1. Byt ut de hatade mot mer accepterade skribenter på Aftonbladet.
2. Byt ut svenska folket mot folk från
andra länder som inte hatar Aftonbladets medarbetare.

Hot är givetvis helt oacceptabelt och det skulle ju vara intressant att veta omfattningen av just rena hot. Nu bakar man ihop hot med "hat" och siffran 89% blir helt intetsägande. Aftonbladet har nämligen en mycket generös bedömning av vad som är "hat". Ingen ställer givetvis inte upp bakom hot och hat. Rätt säker dock på att många ständigt ljugande "journalister" mottar mycket kritik i sina inboxar, men att en hel del nasty grejer tyvärr också letar sig fram i en tid, då media granskar folket och går maktens ärenden.

Om man är kritisk så är man enligt AB en "hatare". Förmodligen klassificeras "Du är en värdelös journalist" som hat när det egentligen är en åsikt.

Foliehatten stör sig på stör att man hela tiden ska klumpa ihop "hat och hot" som om det vore samma sak. Förutom att "hat" är ett extremt godtyckligt och framför allt politiserat begrepp, så är det egentligen ingenting fel med det. Alla människor känner hat emellanåt, det är helt naturligt och är i grunden en normal mänsklig reaktion på något som man uppfattar som ont eller felaktigt.

Hat är egentligen endast en åsikt, och vi har åsiktsfrihet i Sverige. Hat är vårt minsta problem och är endast ett symptom på polariseringen, det finns ingen som tar skada av hat, så länge det stannar vid att vara en åsikt och tar man skada av det så ligger problemet hos en själv. Man måste tåla andra människors åsikter om saker och ting, även om sig själv. Speciellt om man gjort valet att bli en offentlig journalist.

Klassiskt propagandaknep är att skapa en bild av att den egna kampen är god, rättfärdigad, moraliskt riktig osv. Det ska vara svart och vitt, inga krångla gråskalor som kan ge utrymma för kritiska frågor och självständigt tänkande hos "pöbeln."
Med tanke på att Aftonbladets journalister, kastar skit på sina läsare och anklagar folk för rasism, sexism och liknande. De fäller också förnedrande kommentarer mot alla som inte är 100% politiskt korrekta, så är det förvånande att det inte är fler journalister som är utsatta. Dom som inte är utsatta är väl meteorologer, bil/motor-journalister och liknande.

Många journalister, speciellt på skvallerpressen har
de som jobb att leta reda på saftiga scoop, om både privata och offentliga personer. Deras metoder är vidriga. De ringer från dolt nummer, hetsar och pressar den berörda och ibland dess anhöriga till att lämna information som är privat, till vilket pris som helst. Hade det inte varit för det faktum att de är "journalister" hade det utan tvekan varit grova trakasserier som kunnat gått till domstol.

Om man tar hela den ”grejen” när
Expressen jobbade med Researchgruppen hotade de ju faktiskt att förstöra folks karriärer om inte liv. Aningen mer inlindade och subtila hot men ändå.
Men om någon ger tillbaka med samma mynt är helt horribelt. Då försöker de gömma sig bakom, att de skulle vara ett hot mot demokratins grundpelare. Vilket ”jävla” skämt. Dagens journalistik är det riktiga hotet.

Oppositionsjournalister jobbar ju redan idag i hög utsträckning anonymt.
Men
Aftonbladet, Expressen, SVT och resten av etablissemanget gör ju allt de kan för att snoka upp och hänga ut dessa.
Kanske blir det så folkets media får börja agera nu när etablissemangets knähundar börjar gömma sig? Snoka upp, besök i hemmet, ta bilder, häng ut.
Visst låter det otäckt, men det är så de arbetar på Aftonbladet.

1 kommentar:

  1. Jag har inga större problem med att media är extremt vänstervridna. Det som stör mig något enormt är det jävla hyckleriet. Alla får ha sina åsikter, men stå för fan för dem och använd samma åsikt hela tiden. Att ha en måttstock för höger och en annan för vänster är patetiskt.

    SvaraRadera