söndag 26 augusti 2018

Centern, Liberalerna och Miljöpartiet har dansat med grå vargar!

Den senaste veckan har media rapporterat att både C och L uteslutit varsin person med kopplingar till de ”grå vargarna.” Bara för något år sedan tvingades MP:s Kaplan av avgå som bostadsminister för samma kopplingar! De ”Gråa Vargarna” är islamister och terrorister.

Nyheten om Annie Lööf dans med gråa vargar har tydligen aldrig nått redaktionerna för Bonniers och Shipstedts kanaler i Stockholm. GP har kvar nyheten på prominent plats på webben. Inga spår av dansen finns hos vare sig DN, SvD, Expressen eller Aftonbladet.
Att Centerpartiet
tog in en person med starka kopplingar till de ”Gråa Vargarna” och t.o.m. flyttade upp honom förbi mer meriterade personer på sin riksdagslista, var väl inte så intressant får man förmoda. 

MP fick ett rejält skott under vattenlinjen opinionsmässigt, då det uppdagades att Kaplan hade motsvarande vänner. Foliehattens gissning är, att man på redaktionerna inte vill se motsvarande effekt, nu när Centern närmar sig valet.

C
entern såg ingen annan lösning än att avpollettera sin turkislamistiske toppkandidat inför riksdagsvalet och någon dag senare fick Liberalerna gå samma ”walk of shame” med anledning av deras turkislamistiske kandidat till kommunfullmäktige i Malmö skriverier på Facebook.
Liberalerna i Malmö: "Efter Kvällspostens/Expressens artikel den 23 augusti om att Malmöpolitikern Muhammed Khorshid ska ha skrivit nedsättande om judar och armenier på ett av sina Facebook-konton väljer nu Liberalerna i Malmö att med omedelbar verkan stänga av Muhammed Korshid från hans politiska uppdrag".

Den 24 juli 2016 skriver den turkiske islamisten Idris Yildiz på FB:
"Det finns fortfarande judar och armenier som är lyckliga under den turkiska flaggan. Detta måste ifrågasättas mycket. De enda sanna ägarna till detta land är de muslimer som fallit offer i Canakkale-kriget. Hur många armenier och judar föll offer i militärkuppförsöket?"
Muhammed Khorshid, som 2014 var kandidat till riksdagen, svarar:
"Min käre magister, vi kallar sådana för orena oäktingar".
Kommentaren skrevs från ett av Muhammed Khorshids två konton.
I detta ena gick han under namnet Muhammed Samanci. Där skrev politikern, som är turkmen från Irak, på turkiska. När Khorshid varit med i azerbadjansk tv har han presenterats som just Muhammed Khorshid Samanci. När han senare konfronterades om detta, säger han att de är falska!
Kontot raderades i januari 2018, någon månad innan valberedningens förslag fastställdes och där Muhammed Khorshid fanns med på listan.

I Malmö har politikern gjort sig ett namn för sitt arbete med integrationsprojekt.
Han har som projektledare för "Ungdoms Vänskapsförening i Malmö" fått bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUFC), till arbetet mot våldsbejakande extremism. Totalt har MUFC betalat ut 865 800 kronor till Muhammed Khorshids projekt, visar Kvällspostens granskning.
Föreningen har tilldelats Malmö stads föreningspris "för ideella insatser för en hållbar stad."
Ännu en gång ser vi hur MUFC delar ut mycket pengar skattepengar till islamistiska föreningar. För Foliehattens del tycker han det är än mer extra alldeles oerhört allvarligt, att figurer som denne turkislamistiske Muhammed Khorshid Samanci får pengar utan personkontroll!

En som i vanlig ordning vädrar morgonluft och är snabb att rycka ut med propagandan för den turkkurdiska saken är förstås författaren, journalisten och aktivisten Kurdo Baksi.
Han föreläser på skolor och anordnat flera demonstrationer mot islamister och jihadister i Sverige och han har en annan bild av politikern.
Sådana föraktliga uppfattningar skulle naturligtvis aldrig kunna härbärgeras i ett hederskulturellt etno kurdiskt bröst. Etnonationalistiska kurder är ett under av vidsynthet och tolerans, det vet vi ju alla!

 

Intressant är att media i Sverige verkar ha fått turkisk inrikespolitik om bakfoten. Islamism och nationalism är politiska motpoler i Turkiet. Svenska journalister har också ett passionerat kärleksförhållande med MP. Samma MP som verkar vara fullt av turkiska nationalister. Intressant är, att de svenska journalisterna gillar två grupper som hatar varandra, vilket i sin tur avslöjar hur okunniga många journalister är.

Mehmet Kaplan var född i Gaziantep i Södra Turkiet. Det är ett område som hamnat i många konflikter genom historien. I synnerhet vad gäller kristna ortodoxa armenier och kurdiska socialister. Kaplan fick växa upp i ett ganska homogent Sverige på 70-talet, så han kanske råkade illa ut som enda turk i klassen.

Kaplan blev till slut ett ”miljöproblem” för den rödgröna regeringen. Kaplans "vargafest" är i princip är en av de mindre delarna i ett enormt pussel av andra tvivelaktiga handlingar associerade till Kaplan.
Kaplan valde medvetet att gå på middag och sitta vid samma bord under hela middagen som
svensk minister med turkiska fascister. Han visste vad han gjorde, men trodde inte media var medveten om turkisk politik. Barbaros Leylani satt vid samma bord. Han hade tidigare vrålatSegels torg: ”Turken vaknar. De armeniska hundarna bör akta sig. Död åt de armeniska hundarna. Död! Död! Mina kära raskamrater.”

När Kaplan sedan konfronterades om middagen försökte han förklara bort detta.
Kaplan: ”Jag deltar på många olika tillställningar, seminarier och middagar som arrangeras av olika organisationer. I juli 2015 var jag, tillsammans med ett 50-tal representanter från det svensk-turkiska civilsamhället, inbjudna av företagarföreningen Tumsiad Sverige för att vara med på en Iftar. Det är en middag som fastande äter efter solnedgången.”

Kaplan k
unde inte slingra sig med att hänvisa till islamofobi den gången och det skulle låta mycket konstigt om han viftade bort sitt samröre med turkiska fascister som "vargfobi." Kaplan visste mycket väl om hatet mot kristna armenier. Kaplan försökte på politisk håll göra vad han kunde för att hjälpa sina kamrater. Här är hans motion om att Sverige ska verka för ett omedelbart och ovillkorligt tillbakadragande av alla armeniska militära styrkor från ockuperad azerisk mark.
 

Samtidigt avstod han sin röst i frågan att erkänna folkmordet på armenier i Turkiet. Skillnaden är att Azerer är Islam (
huvudsakligen Shia) och Armenier är kristet folk.
MP kallade Kaplan "en djup demokrat, antirasit, humanist och feminist" så för dem var det skrämmande att tänka sig, en islamist som döljer sin politiska agenda.
Det sjuka är, att det inte bara är Kaplan som har deltagit i möten med Gråa vargar, utan även två socialdemokrater
som senare blev uteslutna ur partiet när det uppdagades.

Men "vargafesten" blev till slut droppen som fick bägaren att rinna över. Hans lämplighet som politiker uppdagades, redan innan hans islamist kopplingar.

Hur extrema är Grå Vargarna egentligen? Har svensk media endast förmedlat kurdisk vänsterextrem propaganda?
Grå Vargarna ska
ll enligt uppgift ligga bakom över 200 mord. Lägg där till drogsmuggling, människosmuggling, utpressning och kuppförsök m.m. Man kan se grå vargarna som en kombination av 1920-talets KKK, Cosa Nostra och tyska SA. Grå vargarna är aktiva idag och det målas vargsymbolen på väggar i kurdiska byar som militären rensat ut!

 
Trots att flera partier kände till vad Kaplan stod för, rensade varken Centern eller Liberalerna bland sina kandidater, förrän de blev avslöjade!
Liberalen Fredrik Malm ‏på twitter:
”Det är 110% solklart att Kaplan vet precis vilka Grå Vargarna är inkl vem deras ledare är. Han är helt införstådd med vilka han träffar.”

Det framgår med all tydlighet att partierna vurmar för mångfald, när de utser sina kandidater och vilken bakgrund och vilka sympatier de har, har de dålig koll på.
Med de många avslöjanden som kommit fram de senaste åren, kan Foliehatten ställa frågan: Varför sympatiserar de inte med svenska värderingar, utan med sitt hemlands värderingar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar