fredag 31 augusti 2018

Kameleonten Ulf Kristersson i partiledarutfrågningen!

Sjukt dåliga utfrågare. Undermåligt journalistiskt arbete, inte ens den allra självklaraste följdfråga ställdes. Pinsamt SVT! Holmbergs metoder fungerar inte på Ulf Kristersson (UK). Ställer samma frågor om och om igen. Programledarna skall intervjua inte komma med påståenden. De säger att porren kan vara anledningen till ökad sexbrott. Kvarntoft är totalt insnöad när hon pratar om klimatet och påpekar att varje svensk släpper ut 11000 ton. När UK har invändningar säger Kvarntoft: ”Tror du inte på Naturvårdsverket.” Jösses!

UK kom väldigt lätt undan i frågan om regeringsbildningen. Svagt av SVT att lägga dubbelt så mycket tid på att fråga UK, om han är feminist eller inte. Tvärvändningen i invandringsfrågan, är ren och skär populism.
Foliehatten undrar, hur i helvete kan Ulf Kristersson just i detta läge, en vecka innan valet och när högervindarna blåser allt starkare i landet.... komma ut som "feminist." Det är ju helt obegripligt, att i dagens Sverige, i augusti 2018 som partiledare för ett konservativt parti, säga att man är feminist.
 
UK anser att M är ett liberalt, konservativt och internationalistiskt parti. Detta är inte logiskt och hans beskrivning av konservatismen är vedervärdig. Foliehatten tror inte de konservativa stannar kvar i partiet. Att SD existerar beror endast på, att M började lämna högerkanten någon gång efter Adelsohn då Rotschild internationalisten Bildt tog över. En återgång till gamla Moderata Samlingspartiet skulle nog kunna lyfta dom till ett stabilt 25% parti igen. UK påstod att Reinfeldts svängdörrar var ett misstag och nu skulle det bli annat. UK är samtida och sprungen ur samma MUF mylla som Reinfeldt. Reinfeldts öppna gränser var inget misstag, det var avsiktligt, för att knäcka sossarna och välfärdsstaten, den som tror att Kristersson vill något annat, har inte alla segel uppe.

UK tänker minska på invandringsnivåerna och inte så stora som på Fredrik Reinfeldts (FR) tid. Nivåerna var massiva under FR:s tid och bidrog till att allt fler M-väljare sökte sig till SD. Antingen säger man adjö till massinvandringen eller gör man det inte. Högerväljarna lär inte stanna kvar och de liberala väljarna, kommer att gå över till Centerpartiet som är för öppna gränser.

Moderaterna tänker fortsätta med utbildningsfundamentalismen. Värdet på utbildning har kraftigt reducerats sedan 1950-talet. Det finns ingen mening att utbilda människor till jobb som inte finns, men i liberalens värld leder utbildning alltid till bra jobb och minskad brottslighet. Faktum är att det inte stämmer. Foliehatten tror inte, att de ICA-arbetande akademikerna kommer rösta på honom. Kom ihåg att den övre medelklassens barn, har fått ett helvete på arbetsmarknaden sedan i början av 2000-talet. Foliehatten gissar på, att norra Stockholm den här gången ber Moderaterna att dra åt helvete. Skolval i området tyder på detta!
Moderaterna tänker fortsätta driva frågan om mer låtsasjobb. Detta är en paradgren,
för svenska politiker. Moderaterna vill outsourca låtsasjobb till företagen, medan Stefan Löfvén vill ha låtsasjobb i staten. Hur man än gör, är effekten destruktiv.

Kristersson märkte hur Anders Holmberg försökte sätta dit honom om marginalskatterna. UK förstod direkt, att det var värnskatten han ville prata om, en skatt M för närvarande inte vill avskaffa.
Dock blir man fundersam att
M vill prioritera låg- och medelinkomsttagare framför höginkomsttagare, kanske är det bäst för ekonomin i helhet, att de som är utanför arbetsmarknaden att komma in. Lyssnaren förstod poängen och vet nu precis var man har M i frågan. Jackpot av programledaren.

Nu kallar sig Kristersson feminist också, han tycker inte längre det är vänster, att vara feminist. Kanske är det moderaterna som inte är höger längre? Man ska aldrig vara först eller sist med mode, för då är man en idiot. Att komma ut som feminist 2018, då är man så tondöv. Han kunde lika gärna kommit i gabardinbyxor och uppkavlade armar på kavajen och sagt att moderaterna ska bli "bauta-stora" och det "rockar fett" att vara partiledare. När Göran Person kom ut som feminist, så dog begreppet.
 
Vad ska ni göra för att knäcka gängkriminaliteten?  UK säger att han vill stoppa gängkriminaliteten, men är hans linje trovärdig?Först måste man erkänna problemet i dess fulla omfattning. För om vi inte till fullo erkänner problemet, kommer vi aldrig att lösa det Kommer de åtgärder han förslår att räcka? Foliehatten tror inte det, alls.
Det blev ganska tydligt att M tänker fortsätta med samma liberalt mesiga kriminalpolitik. Kasta småpengar på polisen, höja ett par straff och sedan tror M att det kommer lösa sig. Problemen med kriminaliteten är delvis grundade i det sociala. Tittar man på Rinkeby, så har bara drygt en fjärdedel någon utbildning och arbetar med enkla jobb. Om du inte har möjlighet att göra klassresor genom utbildning, kommer du begå brott. Vidare har vi kulturella problemen i förorterna med islamism och hedersvåld. Det kan du inte göra något åt, utan med en mycket hård assimileringspolitik i kombination med utvisningar. De flesta svenskar vill inte leva som i Rio de Janeiro, med massivt polisvåld. UK:s förslag och åtgärder är en halvmessyr och om fyra år, är det lika illa eller värre. Skämten till TV-utfrågare utmanade honom inte på denna fråga, utan gav sig in på en meningslös diskussion om kvinnomisshandel som var värre än gängkriminalitet!

På frågan om vad ökningen av sexbrott och våldtäkter beror på svarade UK: ”jag vet inte.” Följdfrågan om det beror på invandringen, fortsatte han förneka. Men han sa att sexbrotten på festivaler beror på unga män. UK: "Tror inte att någon egentligen vet riktigt varför sexualbrotten ökat så mycket."
Foliehatten reagerade på, att han inte ens kunde konstatera hur Uppdrag granskning visade, att det är afghaner som är klassiska våldtäktsmän. " Slutsatsen blir att han skönmålar sexbrotten och kommer inte att kunna lösa det. Det är inte lätt att vara PK.

Det lär inte räcka med den "signalpolitik" som UK tror på, för att minska invandringen. Ingen invandrare i Sverige följer nyheterna i MSM och politikernas signalpolitik. Hur mycket signalpolitik kommer flyktingar i Afrika och Mena höra? Det är väl knappast signalpolitik som människosmugglare säljer in. Begriper inte UK, att första bästa flykting som blir av med sitt stora bidrag och får krav på sig, ringer genast hem och varnar för att komma hit. 23000 beräknas söka asyl i Sverige i år, för många anser UK, men han vill inte ange hur många M accepterar.

Om UK får gehör för att sänka bidragen, då kommer ghettoförorterna att stå i brand. Det skapas nästan inga nya jobb och mängder av människor lever ändå på bidrag, trots att många arbetar svart. I ett normalt land hade det heller inte behövts läggas förslag om, att dra in på välfärdsförmåner för människor som befinner sig illegalt i landet.
 
Det kanske mest intressanta i den här utfrågningen var UK:s konstaterande: ”Om SD sänker en Alliansregering eller alliansbudget ger jag mig…”. Vad han säger, är att han då är villig att ingå i en samlingsregering med S. Det kommer innebära döden för M. Foliehatten tror faktiskt att folk har tröttnat på M. Fredrik Reinfeldt lyfte riktiga problem med arbetslöshet, sjukskrivningar och förtidspensioner. Det var därför han vann valet 2010. Sedan misslyckades han i valet 2014.

Moderaterna går till val på att vi skall uppfatta Ulf som en ”trevlig kille” och han har ändrat sig i migrationsfrågan alldeles för sent, vilket är mycket tydligt. UK är som en kameleont, han skiftar att var SD, när det passar honom. Foliehatten tror faktiskt att M-väljarna kommer att svika den här gången – det finns ingen mening att rösta på den här liraren och UK tvingades säga, att han är feminist också. En feminist med signalpolitik som vägrar nämna vilka som begår de flesta våldtäkterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar