lördag 1 september 2018

Sverige har tecknat ett nytt avtal med Palestina som ger 2 miljarder under fyra år.

Igår tecknade Sverige med Palestina ett avtal som förbinder Sverige, att under fyra år ge 206 miljoner dollar till #PalestineRefugees genom FN:s hjälporganisation för palestinska flyktingar (UNRWA). På Konsulatets i Jerusalems hemsida som publicerat denna nyhet på FB, finns en del intressanta kommentarer.

 
Nio dagar innan valet ger den sossestyrda regeringen ytterligare 2 miljarder till Palestina. Socialdemokraterna har försökt sekretessbelägga de tidigare biståndsmiljarderna.
Johan Westerholm och Ledarsidorna är den ende som uppmärksammat dessa vidrigheter. Regeringen vill kunna fortsätta att slussa miljarder till organisationer som har nära band till muslimska terrororganisationer och man vill kunna döma den som rapporterar om det till mellan fyra år och livstids fängelse!

Ledarsidorna skriver om biståndet till Palestina: ” Det grundlagsskydd som omgärdar en journalists arbetsverktyg kommer upphävas då det räcker med misstanke att journalisten arbetar med en artikel som inbegrips av begreppet “Fred och säkerhet”.
Rapportering om till exempel det svenska biståndet till Palestina skulle vara omöjlig då bistånd faller inom ramen för lagstiftarens syften. Biståndspolitik är i allra högsta grad ett utrikespolitiskt verktyg för det som regeringen vill reglera informationen om. Fred och säkerhet.”

Enligt DN: ”
USA kommer att avbryta allt stöd till FN-organet UNRWA, som administrerar biståndet till miljoner palestinska flyktingar. Uppgiften bekräftas av utrikesdepartementet bara dagar efter budet att den palestinska regeringen går miste om 200 miljoner dollar, 1,9 miljarder kronor, i direkt amerikanskt bistånd.

Anledningen till att USA nu avbrutit allt stöd, är att de har anslutit sig till den israeliska regeringens åsikt om UNRWA: organisationen som bidrar till att föreviga palestiniers flyktingstatus och samarbete med extremister. Denna kritik är ofta befogad. I flyktingläger styr extremister och det är svårt för UNRWA:s skolor att erbjuda ett annat budskap. Det gäller inte bara skolor i den islamistiskt styrda Gazaremsan, utan också på Västbanken och i Jordanien, där skolböcker glorifierar självmordsbombare och terror.
Sverige går alltså in och ersätter det belopp som USA dragit tillbaka. Det rör sig om ganska mycket pengar, att Sverige ökar biståndet borde vara en stor nyhet i Sverige, än att USA minskar biståndet. Sveriges bistånd till "Palestina" var redan absurt högt och den ökas nu kraftigt.

På USA:s State Goverments hemsida står: ”Administrationen har noggrant granskat problemet och bestämt att USA inte kommer att ge ytterligare bidrag till UNRWA. När vi gav ett amerikanskt bidrag på 60 miljoner dollar i januari, klargjorde vi att USA inte längre var villigt att ta på sig, den mycket oproportionerliga andelen av byrån för UNRWA: s kostnader som vi har gjort i många år. Flera länder, däribland Jordanien, Egypten, Sverige, Qatar och UAE har visat ledarskap i att ta itu med detta problem, men det övergripande internationella svaret har inte varit tillräckligt.”

Det här kommer uppmärksammas ordentligt i de muslimska leden. En ”stor” signal till de muslimska väljarna i Sverige att Socialdemokraterna, är partiet man ska rösta på. Och det är inget valfläsk som till svenskarna, utan konkreta pengar som faktiskt används utan att blinka.
 
Pengarna går till att betala löner till palestinier som dödar barn och oskyldiga vuxna. Sverige är det enda västland som inte har avtalat om, att biståndet inte får användas till terror-löner och terrorfinansiering. Därför vet vi, att löneutbetalningarna fortsätter med bland annat svenska biståndspengar. En terrorist som dödar barn eller oskyldiga, får ca 10 gånger högre lön av den palestinska myndigheten, än vad deras egna tjänstemän tjänar. En terrorist kostar lika mycket som 10 palestinska socialarbetare. Ändå fortsätter svenska skattebetalare med terrorfinansieringen.
Ändå undvek Margot Wallström att införa förbud mot terrorfinansiering med skattemedel. Istället har hon gett 1 miljard extra och nu ytterligare 2 miljarder.

Världen idag skriver: ”344 miljoner dollar av Palestinska myndighetens budget för 2017 ska gå till löner till palestinska terrorister och martyrers familjer. Detta enligt en ny israelisk rapport. Summan motsvarar 49,6 procent av det utländska biståndet till myndigheten, skriver rapportförfattaren. Huruvida det finns en risk att svensk bistånd går till terrorlöner har Världen idag inte fått något svar på.”

Margot Wallström har satt flera spår i sin karriär som utrikesminister. Att göra Sverige till fiende med alla världens länder. Något som hon lyckas rätt bra med, nu senast Ungern. Tanken på att hon under sin tid i Bryssel ansågs som en superskicklig politiker framstår idag som skrattretande.

Göran Persson
s syn på Wallström träffade säkert rätt. Hur kan en ung kvinna från skogarna utan utbildning sitta fast i denna diamanthårda självuppfattning efter decennier av...vadå? Hon var Palmes jänta och svassade rätt i tiden för honom, när (den unga) kvinnan var vacker. Wallström som inte ens aktade sig, för att sänka en partikollega som hjälpt henne med logi i Stockholm.
Wallström: "Hon (Kommunals ordf) lurade mig."

En Utrikesminister som är så "väck i pannkakan" i enkla vardagsbestyr, men som har flera personer runt omkring sig stundligen som lätt kunnat undersöka detta, skyller allt på hyresfixaren som ville väl och kommer undan?
Dom här sega inkompet
ensen hänger kvar hur länge som helst inom SAP och nästan i evighet, om dom är kvinnor.
 
Svensk text TV skriver idag att USA ställer in sin betalning på 200 miljoner dollar till FN och Palestina. Varför skall då Sverige betala 206 miljoner dollar kan man undra? Ett spel där Sverige gör en inbetalning istället för USA?

Regeringen kan inte förmå sig att ge pengar till de som skapar liv BB Sollefteå, men är redo att ge pengar till de som tar liv i islamismens namn.

2 kommentarer:

  1. Nytt rekord i utrikesidioti! Ger knappast några nya röster i valet om en vecka! Dom 2 miljarderna kunde användas till mycket vettigare saker i Svedala!

    SvaraRadera
  2. Inte undra på att sossarna talar sig varma för skattehöjningar när man strör ut medel till allehanda terroristorganisationer! Hög tid att vägra betala en av världens redan högsta skatter. Åtmondstone att skatteplanera så mycket som möjligt är lagligt och moraliskt även oklanderligt

    SvaraRadera