fredag 14 september 2018

Varför är det OK för S att prata med V?

Har verkligen Stefan Löfvén uppfattat eller förstått att högern i Sverige uppfattar Vänsterpartiet, på samma sätt som S uppfattar SD?
Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Patrik Björck skriver:
”Vänsterpartiet har inte på ett trovärdigt sätt gjort upp med sitt arv. En nedläggning av partiet och därmed ett slut på ett hundraårigt misstag är det bästa sättet att ta ansvar.” Björck går ännu längre. Han manar Vänsterpartiet: "Lägg ned partiet, sälj tillgångarna och skänk det till forskning om kommunismen i Sverige." Värdefullast bland tillgångarna är Vänsterpartiets fastighet i centrala Stockholm, en gång finansierad av Stalin.

Sjöstedt har i alla debatter
framstått som en ulv i fårakläder! När han tycker han sagt något bra, kommer ett småflin som direkt är äckligt! Sjöstedt är som Sveriges kommunistiska parti, där de försöker vara utklätt till något odefinierat och ofarligt. Men skrapar man på ytan, ser vi att V:s politiska rötter kommer från Sovjet och Stalinismen. Så sent som 1989, när DDR firade sitt 40 års jubileum som stat, deltog V med en delegation.

I stort varje debatt i valrörelse framgick det med klar tydlighet, att de kommunistiska rötterna sitter fast förankrade med kedjor, när Sjöstedt pratade om företagsverksamhet och individualism. Det mest radikala förslag i valrörelsen var att införa en beskattning på den rikaste personerna som skulle innebära att man skulle "ta ifrån dem" massa miljarder. Problemet är att vänstern automatiskt tror att om man tar massa pengar från de som har mer, så blir situationen bättre. Är det därför man tar folks skattepengar och bjuder in nya bidragstagare?

Det framgick också att Sjöstedt ser statsmaktens överhöghet i samhället och inte minst i högerretoriken, där han vill slå ihop alla borgerliga partier i en enda bunt, av hänsynslösa utsugare.
Vilka var först med att försöka bordlägga datalagringen? Vilket riksdagsparti var emot FRA-lagen, redan innan borgerligheten tog makten 2006? Vilket riksdagsparti har aldrig accepterat EU:s överstatliga agenda? Om det är några som vill ha det som i Sovjet är det den konservativa Beatrice Ask och liberal-men-bara-när-det-passar-Björklund.
 
Varför har få inom Alliansen inte fördömt V mer tydligt? Stefan Löfvén har under sin mandatperiod talat med V och dessutom tagit intryck av deras förslag och fört fram dem!
 
Varför reflekterar inte Alliansen över kommunismens massmord? De värsta brotten mot mänskligheten i modern tid, har begåtts av de kommunistiska regimerna i Sovjet, Kina och Kambodja. Terrorn riktades ofta mot den egna befolkningen, till och med mot de egna partimedlemmarna. Man kunde anklagas för att vara klassfiende, spion eller kontrarevolutionär. Straffen kunde vara deportation, tortyr eller avrättningar. Värre än Hitler!

Det är snarare Socialdemokraterna som borde förbjudas för detta. Socialisterna i Ryssland som massmördade och gjorde "revolution" var
socialdemokrater och kallades bolsjeviker. De som var mer "vänster" kallades mensjeviker och var mer riktig arbetarrörelse. Bolsjevikerna var medelklass och överklass och bankirer och hade internationellt kontaktnät.
S i Sverige stödde till exempel Lenin med pengar som de såg som "broderparti!" En känd bankir som var med och finansierade "ryska revolutionen" och sedan använde stulna tillgångar, att köpa upp svensk massmedia, för att gynna Socialdemokraterna.
S
har sedan beskyllt V för dessa massmord och det är bara för rädda sitt eget skinn. Tro inte på all propaganda S slänger ur sig via regimtrogen massmedia och SVT.
 
Vänsterpartiet vill ge illegala invandrare full rätt till socialbidrag och sjukvård. Samtidigt vill man utöka asylkontroller på arbetsplatser. Det var motstridiga budskap när Jonas Sjöstedt talade invandringspolitik i P1:s utfrågning.
När riksdagen skulle rösta om ett svenskt erkännande av Islamska Statens folkmord på minoriteter, valde V att inte stödja erkännandet. Enligt Hans Linde från V var anledningen, att förslaget hade lagts fram av K
D och stöttades av SD.

Det är svårt att se vänstern som ett parti villigt att göra de kompromisser man är tvungen till om man vill vara ett regeringsdugligt alternativ. Istället har man ofta tagit förhållandevis extrema ståndpunkter i många frågor och med det, fjärmat sig från den praktiska verkligheten.

De som röstar på Vänstern är de som tror på det kommunistiska budskapet, låt någon annan betala och oftast så är det människor som behöver, att någon annan står för fiolerna. "Det här kan inte jag betala... det får någon annan göra". Det kommer alltid att finnas människor som inte kan stå på egna ben och som behöver bli omhändertagna.
 
Eftersom S talar med V, varför fördömer inte Alliansen S?
Foliehatten anser det är ett stort hyckleri av Alliansen! Man accepterar den värsta mördarideologin i världen, medans SD är nazister och det är därför, omöjligt att prata med dom!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar