lördag 8 september 2018

Orkan i ankdammen!

Jimmie Åkesson sa bara vad de flesta säger, invandrarna måste utsättas för en massa integrationsåtgärder, varför? Därför att de inte har olika svenska "kvaliteter", typ språk, kultur, värdegrund m.m. I princip säger Åkesson det här: Invandrarna är inte svenskar och de måste få förutsättningar att bli svenskar, om de skall få jobb. Således, vi måste avskaffa mångkulturalismen och införa assimilering. När han för sitt resonemang börjar Annie Lööf skrika: ”Hur uttrycker du dig” och sedan säger Jan Björklund att vi inte hade haft några integrationsproblem, om vi inte hade haft någon invandring och att han hellre lever i ett land med integrationsproblem och invandring än ingen invandring alls. 

Det var TV-chefen Eva Landahl (chef för Aktuellt, Agenda, Korrespondenterna och Gomorron Sverige samt alla valdebatter sedan valet 2010) som fattade det här beslutet. Foliehatten undrar vad SVT:s teori är, varför invandrare inte får jobb? Förmodligen att svenskar är rasister!
 
Thomas Ramberg på SR jämförde med att SVT fällts i Granskningsnämnden, när man inte tog avstånd från Mattias Karlssons sagt att regeringen släppt in potentiella sexualförbrytare och terrorister utan id-handlingar.

SVT kan nog luta sig mot att sändningstillståndet säger, att de ska ta avstånd från rasism och antidemokratiska uttalanden. Det kan troligen tolkas fritt i "fri" media. Men SVT har även krav på saklighet och opartiskhet. Granskningsnämnden ingår i Myndigheten för
Radio och TV som lyder under Kulturdepartementet.

Ledamöterna i nämnden utses av regeringen. Regerings
har tillsatt en nämnd som granskar den dominerande medieaktören som ytterst styrs av en förvaltningsstiftelse som regering och riksdag bestämmer över. Hade det varit en sådan ordning i ett EU-kritiskt land, typ Polen eller Ungern hade EU-politrukerna varit kritiska och fientliga och pratat om odemokratiska diktaturfasoner.

Det är inte alls förvånande att det har satts igång ett drev mot SVT:s avståndstagande av Jimmie Åkesson efter partiledardebatten. Till saken hör att detta är ytterst flagrant, eftersom SD faktiskt får Björklund, Lövin och Lööf på sig. Det är trots allt en politisk debatt och inget reportage. Eftersom detta är ett så uppenbart moras, blir mer strategiska vänsterjournalister som Jan Scherman, Nils Funcke och Erik Helmerson och de undrar vad som surrar i huvudet på SVT-journalisterna.

Detta är en ren vattendelare. Vi lever i en ny tid nu.De progressiva anser att statens television är till för dem och ingen annan. Det är flest moderater och kristdemokrater som är trötta på, att obehagliga liberaler och socialister skall få dominera det politiska samtalet och att allt skall kretsa runt dem.

Kom nu ihåg, att efter valet kommer Jimmie Åkesson hamna på 25-30 procent. Om statstelevisionen inte slutar upp med sin polarisering och sina politiska liberala/socialistiska ställningstaganden, kommer allt fler röster höjas om att avskaffa den.

SR la ned ett radioprogram som inte kunde upprätthålla objektiviteten. SVT kommer att tvingas att be om ursäkt för ett klumpigt påverkansförsök på det svenska valet och något ”huvud” kommer kanske få rulla! Och det är bara en förpostfäktning av vad som komma skall. Vi kommer snart att debattera det juridiska ansvaret för 70 år av propaganda och desinformation.


Man blev deprimerad av att titta på den avslutande partiledardebatten. En sorglig församling som vill styra landet. Det är ingen skillnad på dessa och bilhandlare som pladdrar om prestanda och imaginära rabatter.

Media organiserar debatterna och bestämmer vad och hur man ska debattera. En gång i tiden var det partierna som organiserade debatterna och media rapporterade. Partierna skapade och drev opinioner och ideologi, nu är det media som har taktpinnen
.De visade också detta, med att inte ta upp den viktigaste frågan av alla: Invandringen. Helt enkelt, för att SD inte skulle gynnas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar