onsdag 5 september 2018

Det går inte säger Göran Persson!

Enligt Migrationsverkets prognos väntas antalet nya asylansökningar uppgå till 122 000 under perioden 2018-2021. Dessutom väntas runt 181 000 anhöriginvandrare komma till Sverige under samma tid. Över 300.000 på bara 3 år!

Göran Perssson: ”Jämför med vad våra grannländer tar emot. Jag skulle tro att om du lägger ihop Finland, Norge och Danmark så är deras summa gånger två eller tre eller fyra vad vi i Sverige kommer att hantera de kommande åren. Det går inte. Man släppte loss en migrationsvåg som inte var praktiskt möjlig för Sverige att ta ansvar för. Vi tog emot flest i hela Europa i relation till vår befolkning. Det där går inte att svälja. Det gör att vi under lång tid kommer att ha en situation i våra kommuner där människor är öppet arbetslösa och har svårt att komma in på arbetsmarknaden.”
Foliehatten undrar om Persson menar att Finland, Norge och Danmark tillsammans förväntas ta emot upp till fyra gånger fler invandrare än Sverige? Eller kan han inte skilja på multiplikation och division?

Foliehatten undrar också om Göran Persson har blivit rasist? Vad säger alla gamla svenska sossar om, att deras f.d. partiledare nu blivit SverigedemokratÄr det inte så i själva verket att Persson, alltid har varit rasist, men aldrig vågat ge uttryck för det,  då han representerat ett politiskt parti som underkastat sig MSM=första statsmakten. Nu är han livrädd att invandrarna ska rösta fram, ännu högre sosseskatter, för svenskar inklusive någon form av expropriering av hans eget gods!

Pösmunken Persson har varit ute tidigare och snackat:
2015 tyckte Göran Persson att Reinfeldts flyktingpolitik var bra för ekonomin
i Expressen. Då var budskapet "öppna era hjärtan"?
”Ja, och det budskapet tror Foliehatten fortfarande gäller från Moderaterna.

Aftonbladet 2015: "Persson: Att det går bra för Sverige beror på invandringen”
2016: ”Min grundläggande uppfattning är att den invandring vi har till Sverige är en del av den förklaring vi har till att det går så bra för Sverige”

Enligt Tino Sanandaji använder Persson dagisargumentet att invandring är bra för ekonomin, då det ökar befolkningen som om stor befolkning ger högt välstånd. Tina anser att Persson tillhör de förvirrade som insisterar att flyktingar är långsiktigt lönsamma, men att Sverige inte har råd att ta emot för många.

Har Persson rätt? Är det skrämmande siffror att 300 000 nya invandrare kommer de närmaste tre åren?
Foliehatten undrar om inte Persson skäms! Man kan säga mycket om Persson, men ibland ser han verkligheten, eftersom han är en analytiker och det han ser, skrämmer säkert honom. Han ser välfärdssamhällets undergång och ett lågintensivt inbördeskrig mellan kriminella organisationer, islamistiska terrorgrupper och andra grupperingar, ghettofiering av hela landsändar och en verklighet där ett islamistiskt parti kan hamna i riksdagen.
Persson har helt rätt. Samhället håller helt enkelt inte för det.
Till dessa 300.000 skall vi också lägga 2,4 miljoner som kommit de senaste åren.

Det hedrar Göran Persson att han samtidigt ifrågasätter bidrag till invandrare. Ska invandrare ha rätt till bidrag från dag ett? Persson anser att frågan bör diskuteras.
I SVT Agenda säger Persson: ”De välfärdssamhällen vi har i stora delar av Europa är satta under press. Så småningom kommer människor att komma in i ett samhälle, bli medborgare, skattebetalare och bidra. Under perioden dit, kanske två, tre, fyra år tror jag, att britterna har pratat om fyra, är det väl inte orimligt att allt det som har byggts upp av de som bor i landet inte från dag ett. kan delas av de som kommer nya.”

”Kan bli bekymmersamt” säger Persson
Där är Persson lite otydlig, menar han att det kan handla om välfärdssystem, föräldrapenning eller barnbidrag?
Sossarnas utspel med en extra föräldravecka är ett led i invandrarnas "medborgarlön" en muslimsk familj med många barn, kommer bli storvinnare på det förslaget.

Om det inte blir en radikal förändring efter valet kommer Sveriges portar fortfarande vara öppna på vid gavel, om S, MP , L, V och C sitter vid makten. De har utlovat att ta emot mängder av flyktingar, om de vinner, hur kan någon ha missat detta? Då lär det inte stanna på 300 000. Det lär snarare bli runt 500 000 under deras mandatperiod. Annie Lööf är ormen i hönshuset. Hon kommer inte dra sig två sekunder för att överge Alliansen, om det gagnar hennes syften. Maktgalen och opålitlig, se bara hur hon gick emot Alliansen i frågan om de 9000 afghanbarnen! Hon är genomrutten och falsk hela hon.

Vi kan då se framemot höjda skatter(förmögenhet) och och ännu högre drivmedelspriser utöver indexhöjningen, är det första som händer.

Har man lyssnat noga på valdebatterna ser man att, något inte stämmer. Hur kan Migrationsverket gör en sådan hög bedömning, när S, M och SD har sagt att man bara ska ta emot 4-5000 kvotflyktningar om året framöver och SD vill inte ens ta emot dem.

Inser inte politikerna att 300.000 nya invandrare under kommande mandatperiod är en katastrof. Ingenting i Sverige just nu är viktigare, än att få ner den siffran alldeles radikalt, det är skrämmande siffror. Dessa ska alltså läggas på de miljoner som kommit senaste åren.

Vad
Foliehatten på riktigt undrar över, är om de politiker som "står upp" för asylrätten och massinvandring, inte känner viss nervositet, med vad de håller på med? Det är ett gigantiskt samhällsexperiment de har försatt Sverige i. Det har aldrig tidigare i modern tid hänt någon annanstans förut. Foliehatten tror tyvärr, att när pendeln väl slår tillbaka, kommer det gå väldigt fort och bli mycket obehagligt.

Politikerna har sått en draksådd och vi har egentligen redan nu, bäddat för problem som kommer vara helt oöverstigliga för samhället att hantera, på ett normalt” sätt.

Vi har redan en totalt ohållbar situation och då har de senaste åren
s invandring på 2-300 000 invandrare inte ens absorberats av samhället, på ett bra sätt, utan det är ett kapitalt misslyckande.
Att höra flera av partiledarna i valdebatten prata om invandringen är som att höra ufon prata om något de inte har en minsta aningen om. Det allra värsta är, allt tjat om enkla jobb och snabbt få ut invandrare till jobb, så att de kan börja betala skatt. Till vilka jobb?

Genom åren har 7-klövern plöjt ner åtskilliga miljarder i mängder av projekt, för att få ut invandrarna på arbetsmarknaden. Alla har slutat på samma sätt – PRAKTFIASKON!

Foliehatten tror att Göran Persson ser andra aspekter också, men det kan han inte säga öppet. Den förda politiken är helt sinnessjuk egentligen. Sverige betalar transporten för invandrare från världens värsta länder, för att komma hit och bosätta sig. Allt för att uppnå en mångkulturell utopi.
Sverige går mot en balkanisering och fortsätter detta, några år til
l, så är Sverige ungefär som Bosnien eller Albanien. Men det kan mycket värre än så, på grund av de extrema motsättningarna och polariseringen som det kommer att bli.

Det stundande valet kommer tyvärr inte att göra saken ett dugg bättre. Det parti som ser ut att bli de stora vinnarna är Vänsterpartiet. Inte nog med att V verkar gå bra. Regeringsfrågan är det kanske mest spännande och där lutar det defacto, åt något sorts mittspektakel.

Risken är uppenbar att vi nästkommande mandatperiod har fyra nya år, med ungefär samma politik som varit de senaste fyra. Med en än
nu större segregation och polarisering. Lägg därtill en eventuell lågkonjunktur.
Men man vet aldrig säkert - valet kan sluta med tidernas skräll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar