måndag 24 september 2018

Det muslimska Jasin Group blir ett nytt parti i riksdagen 2022!

Vem kan ha undgått att somaliska Leila Ali-Elmi från Göteborg personkryssades av 93,44 % i hennes valkretsen Angered, Hammarkullen, Östra. Hon kom in i riksdagen som en representant för MP. Inkryssningen av Leila visar, att Islam på allvar börjar etablera sig i Sverige. Foliehatten höjer rejält på ögonbrynet, när det framgår att Lelila suttit två år på ett behandlingshem, för att hon utlöste ett brandlarm? Det framgår inte varför hon fick sitta två år. I DN intervjun med Orrenius som försökte skönmåla det hela, framgår det inte på vilket sätt den rasistiska läraren hindrade en spelare, från att bli fotbollsproffs?
DN hanterar Leila ungefär som de gjorde med Fatemeh Khavari för något år sedan. Då hade de långa hyllningsartiklar till henne, men det ebbade ut med tiden. Tänkvärt är att de damerna skulle få svårt att komma överens, då den ena är shia och den andre sunni, med såna konflikter passar nog inte in i DN:s världsbild.

Ett politiskt parti bör ha rätten att utesluta någon. Varför muslimer röstar på MP är, för att infiltrera och hamna i maktens korridorer. Det har inget med vilken partipolitik som drivs i MP. Det är bara det enklaste sättet att komma närmare riksdagen, inget om vilken politik som bör drivas. Det är ju så man tar över saker över tid. Man nästlar sig in och börjar ta över.
MP borde om de hade en ryggrad och inte varit så infiltrerade redan av muslimer, kunna utesluta personer helt. Allt som krävdes för denna kupp var 1400 klanröster. Skapa ett parti och skriva ett partiprogram och få röster på det hade Leila aldrig klarat av att genomföra. Så detta är enbart en kupp och MP är nöjda med detta faktum. Helt fantastiskt!

Valet visade också med klar tydlighet att S, MP och även C, har blivit fullständigt beroende av invandrarna i "utanförskapsområdena." Om dessa områden inte funnits, så skulle S ligga under 20% och vara utdöende. Majoriteten av invandrarna i Sverige är muslimer. Foliehatten undrar hur sossarnas valresultat kommer se ut när Sveriges första muslimska / islamistiska parti ställer upp i riksdagsvalet 2022?
 
Till valet 2018, försökte det islamistiska partiet Jasin Group delta, men fick avslag p.g.a att vissa handlingar saknades i ansökan. Valmyndigheten säger dock att de kan ansöka igen till nästa val 2022. Jasin är koranens 36:e sura och kallas ”Hjärtat av Koranen.” Ya-sin är en fritt översatt en mycket mycket allvarlig betydelse för att ena muslimer mot de otrogna (icke muslimer).


Kommer Jasin vara ett muslimskt parti som fångar upp alla muslimers tolkningar och inriktningar av Islam? Oklart är om Jasin är shia eller sunni. Majoriteten av muslimerna i Sverige är sunnimuslimer! Frågan är, om mer fundamentalistiska muslimer verkligen skulle stödja ett mer sekulariserat muslimskt parti, alternativt om mer sekulariserade muslimer skulle välja ett mer fundamentalistiskt parti eller ett muslimskt parti till att börja med?

Vi kan notera sossarnas landsförräderi 1999, med att lova hjälpa Muslimska brödraskapet(MB) till makten på alla nivåer, samt att finansiera deras verksamhet och bedriva statliga kampanjer för deras ideologi, för miljontals skattekronor. Sossarnas hängavtal med MB bygger på Barcelona-avtalet, om hur Europa skall islamiseras.

MB har satt i system, att man suger åt sig så stora belopp som möjligt av skattemedel, från stat, kommun, landsting och även från Svenska Kyrkan. Dessa är frekventa givare och systemet de använder, innebär att man förespeglar ”projekt” för sådant som hos 7-klöverpartierna är mycket gångbart för tillfället – integration!
Det har visat sig att projekten sällan kommer i närheten av vad som utlovats av MB, men att influtna skattemedel har förbrukas. Vart pengarna tar vägen går inte att enkelt spåra. Några riktiga bokslutsredovisningar är sällan förekommande och tillsynsansvariga i olika instanser kräver aldrig förbättrad redovisning.

Frågan är vad MB skulle tjäna på att starta ett eget parti? Så länge de är en del av sjuklövern, så är de garanterade den offentliga finansieringen, medan frågan är, om de skulle vara det, om de bröt sig ut ur 7K och drev ett eget parti som kanske inte ens tar sig in i riksdagen.

Dealen med S om att få makt och finansiering byggde på att
MB i sin tur skulle värva muslimska väljare åt S. Foliehatten antar, att tanken med de andra 7K-fraktionernas värvningar av representanter från MB är den samma. Notera att de islamister som har representerat 7K-partierna, inte minst allt mer MP, där de har helt tagit över lokala avdelningar, har just koppling till Muslimska brödraskapet.

Rent teoretiskt kan Foliehatten tänka sig, att ett sunnimuslimskt parti skulle kunna tänkas ta väljare från inte minst S, MP och även C, speciellt om de skulle lyckas locka med sig de islamister som idag verkar inom S, MP och C.

För att ett muslimskt parti skall komma in i riksdagen måste muslimerna komma överens inbördes. Vi har sunni och shia. Sedan finns inom dessa inriktningar olika varianter, speciellt inom sunni som inte kommer överens om något. Annat än möjligen att Sverige och svenskar är ”haram!”

Ett sunnimuslimskt parti lär
kanske dra till sig mer än hälften av landets sunnimuslimer. Det skulle innebära att Jasin Group skulle passera 4% spärren för riksdagen. Partiet kan kanske också räkna med en ansenlig mängd vänsteraktivister som kommer att stödrösta på detta parti. Kanske kan man komma in i kommunfullmäktige här och där, men egen majoritet lär vara avlägsen. Däremot lär de kunna lobba för mängder med islamistiska ändringar i samhället och inte minst inom skolvärlden. Se upp för det engelska skolsyndromet, där mängder av skolor i smyg blev/är omvandlade i princip till ”madras-skolor”.

Muslimer som komm
it till Sverige har ingen tradition eller kultur att bygga eller någon organisation, än klanen/familjen. Muslimska länder har i dom flesta fall en diktatur som ser till att få saker gjort och att den som försöker hitta på något annat, skickas ut till vänster för en .....!
Om ett muslimiskt parti kommer att etablera sig i Sverige skall det bli intressant att se, hur de rent kapacitetmässigt skall få det att fungera som en landsomfattande organisation.

Du som läser dessa rader, har kanske inte fullt ut, förstått vad som är på gång. Politiska Islam under namn: Jasin Group, står inte i valet och kvalet, om de ska ge sig in i den svenska politiken. Det är redan klart att de ställer upp i nästa val.
 
Partiet är bildat och de är registrerade som ett politiskt parti i Sverige. Du och alla andra kan Googla på - Jasin Group - där finns vad som förefaller vara ett partiprogram. Läs och begrunda! Nu finns ingen återvändo. Sverige kan kanske delvis bli en teokrati, styrd från moskéer av imamer.

4 kommentarer:

 1. Utan klanröster ... MP utanför Riksdagen ... bara att tacka och bocka.

  SvaraRadera
 2. Det kommer ett muslimskt parti. Lovar...
  De är med i mp så länge de har nytta av partiet, men enl Koranen ska en rättrogen muslim helst inte ha minsta umgänge med kuffar/otrogna.
  De "startar nog eget" så snart de kan, det är min fasta övertygelse.

  SvaraRadera
 3. Del II.
  Det nya muslimska partiet kommer att till en början innehålla både sunni och shia (Bara en riktning i varje ort) När det blir tillräckligt många börjar de interna stridigheterna dem emellan. Båda hatar kristna men de hatar varandra minst lika mycket.
  ..Och sen har inbördekriget börjat..

  SvaraRadera
 4. Det finns redan två aktiva islamiska partier i Sverige. De är dock inte i riksdagen ännu. Ena är ju Jasin som nämns här och det andra heter Hizb-ut-Tahrir Sverige. Båda vill avrätta homosexuella i Sverige. Och efter homon alla övriga kuffar. Jo, det att muslimer inte ska umgås med kuffar, det har de ju en särskild tillåtelse att göra. Man får ljuga för kuffar enligt en sorts lag som jag inte minns namnet på nu.

  SvaraRadera