söndag 23 september 2018

Man förstår varför sosserna är så fixerade vid förintelsen!

Den omåttligt populäre, älskade, store bidragsgivaren till NO-GO-zonerna och hyllade statsminister Stefan Löfven, skall åt folket bygga ett museum vigt åt förintelsen för 100 miljoner.
Frågan är hur stor del av museet, ska handla om socialdemokraternas bidrag till förintelsen? Vilka dokument och andra attiraljer som beskriver sossarnas nazihistoria bör finnas med?

WW2 slutade för 73 år sedan. Runt om i Europa finns mängder av museum som visar nazisternas framfart och illgärningar. Sverige tillhörde de länder som inte drabbades speciellt hårt av någon förintelse. Foliehatten undrar varför sossarna är så fixerade vid nazismen?
NMR fick 2106 röster i senaste valet och det är inget annat, än en minimal grupp som inte kan påverka någonting. Valresultatet visar att NMR som parlamentarisk kraft är så obetydlig, att den lika gärna kan avrundas ned till noll. De övriga 99,97 procenten av landets befolkning ska inte behöva bry sig om dem. En bättre förklaring är att sossarna behöver nazismen, för att kunna brunsmeta SD och inrätta museum för förintelsen!

När Zarembas artikelserie publicerades om de svenska tvångssteriliseringarna, så svarade sossarna med att starta ”Forum för levande historia.” När SD gjorde en film om samma mörka förflutna, så blir det alltså ett ”Förintelsemuseum.” Det verkar som att S tänker straffa skattebetalarna varje gång ämnet tas upp.

Hur
skall sosse-nazi-avdelningen i detta museum utformas, så alla som kommer in där, kan ta del av sossarnas bidrag till förintelsen?
Det är i allra högsta grad intressant hur sossarnas historia ser ut och hur de betedde sig under andra världskriget, med tanke på hur lätt de anklagar folk för att vara just nazister.
Löfvén stora starka specialitet, är att misskreditera politiska motståndare med "nazi-stämpeln!"

Det är patetiskt att lägga krut och en massa pengar på något historiskt som aldrig kommer att återupprepas och alla vet hur det förhöll sig, med samtidigt som man naivt blundar för
Islams utbredning och vad som verkligen ligger som ett hot för framtiden, trots att man ser vad det redan ställt till med och hur det brer ut sig!

Ett museum gällande sossarnas välvilliga hjälpsamhet till nazisterna är vad som skulle behövas, för att förhoppningsvis täppa till "truten" på dem som helt utan grund beskyller andra för att vara nazister. Tyvärr är vi redan inne i ett totalitärt styre här i Sverige, där makthavarna ska bestämma vad som är sant och inte.

Skulle ett museum öppnas, där sossarnas mörka historia med rasbiologiska forskningar samt deras rent äckliga hjälpsamma beteende gentemot nazisterna, så skulle
Löfvén se till att stänga ner det illa kvickt, även om det inte fanns så mycket som ett enda litet faktafel att hitta. Dagens svenska ungdomar känner inte till och kan den mörka S-historien. Det är den hemska sanningen.

Sveriges judar är inte rädda, för att nazismen ska återuppstå, utan vad muslimer och Islam ställer till med och vad framtiden blir med dess utbredning.
Fast struts och beskyddarmentaliteten som bitit sig fast, gör att förutom ambitionen att friskriva
Islam från allt ansvar och samröre, genom att etikettera dess illgärningar som intetsägande handlingar av ”terrorister.” Det kommer inte att dröja länge, förrän islamister utför ett nytt attentat.

De flesta tycker att räcker med allt tjat om WW2 och ”Förintelsen.” Rimligtvis behöver Sverige mer ett museum om Sjuklöverregimens pågående folkmord på det svenska folket. Låt oss hoppas att ett sådant kan komma till stånd om ett årtionde. Samt att man där helst kan ta del av hur de ansvariga, totalt misskötte Sverige!

På 1930-talet bildar Nils Flyg och Karl Kilbom (tidigare aktiv ledare i Socialdemokraterna) ett nytt parti. Från början hette det "Sveriges socialdemokratiska vänsterparti" men bytte sedan namn till "Sveriges Kommunistiska parti."
Kihlbom var mycket aktiv i Komintern, dvs den sovjetiska kommunist-internationalen som skulle ansluta alla länder till Sovjetunionen. Därför uteslöts han och Nils Flyg. De bildade då ett nytt parti "Socialistiska Partiet", den svenska nazistpartiet. 1937 gick Karl Kilbom tillbaka till "Socialdemokraterna." "Socialistiska partiet" bibehöll sin riktning och stödjer de tyska nazisterna.
 
Partiet dom en gång bröt sig ur, "Sveriges Kommunistiska Parti", var lierad med Hitler-Tyskland och försvarade Hitlers ockupation av Danmark och Norge.
Det är bara att konstatera att den samlade vänstern var Hitler-vänner eller åtminstone apologeter. När Tyskland anföll Sovjet (1941) tog "Sveriges Kommunistiska Parti" avstånd från Hitler. Hädanefter stödde SKP bara Stalin.

SKP var från begynnelsen medlem av "Komintern" och därmed den officiella filialen till Stalins kommunistiska parti. Partiets nye partiledare, Hilding Hagberg, hyllade Stalin och allt han gjorde. Som tack för stödet fick SKP av Stalin, pengar för att köpa in ett partihögkvarter. Partihögkvarteret ligger på Kungsgatan i Stockholm och används fortfarande av partiet, dagens
V.
CH Hermansson
hyllade Stalin när han dog som den största av ledare. Strax efter blev CH Hermansson partiledare för "Sveriges Kommunistiska Parti" som då fortfarande var en filial till Sovjets kommunistiska parti.
1967 bytte partiet namn till "Vänsterpartiet Kommunisterna (vpk)", fort
farande med CH Hermansson som partiledare. Först då tog man avstånd från Sovjet och Stalinismen. Idag heter alltså partiet "Vänsterpartiet".
Det ursprungliga svenska nazistpartiet var alltså en utbrytare ur såväl dagens "Vänsterpartiet" som dagens Socialdemokrater.
Sanningen är att S flörtade med nazismen, på samma sätt man idag flörtar med Islam! En gång nazist alltid nazist! S har i ord och handling bekräftat hur de ligger politisk, vilket diskvalificerar dem för tid och evighet!

Idag är S igång med och finansierar och stöttar en religiös grupp som har starka likheter med nazismen – Islam!
En antisemitisk grupp utan någon som helst tolerans för andras religion och med en kvinnosyn som för oss tillbaka flera sekel! Ovanpå detta så ägnar sig delar av
Islam åt att mörda människor, för att ”behaga” i kampen på världsherravälde!

”Vi” har varit ”Naiva” sa
Löfvén vid ett tillfälle!
”Tala för dig själv”
Löfvén, det är lindrigaste man kan säga om en sån floskel! Vissa handlingen istället!
Vi har bara sett början och opinionen kommer att vända, så att den stora majoriteten förstår och inser vilket misstag som en gång begicks, var så säkra på den saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar