lördag 15 september 2018

S förvandlas i rask takt till (Arab)etarpartiet Socialdemokraterna!

Valresultat visar att S och V, fått väldig många invandrarröster från utanförskapsområdena! Foliehatten skulle faktiskt inte bli förvånad om inte cirka 900 000 röster, kommer från personer med invandrarbakgrund. Samtidigt dör de gamla sossarna ut i rask takt. Skulle tippa att stödet för S hos etniska svenskar som är under 40, är max 10%-15%.
 
Intressant är att Ivar Arpi i SvD tar upp det faktum att "högern" varit starkt pådrivande för invandring av röstboskap åt sossarna och V. För utan Alliansen invandringspolitik, under sin otäcka regeringstid, så skulle S resultat varit klart lägre. Alliansen kunde dominera, eftersom SD inte skulle ha något existensberättigande, utan den massiva invandringen. Men nu valde Alliansen att gräva sin egen grav och ta Sverige med sig i fallet.

Det har länge gått rykten om, att ett invandrarparti skall ställa upp i riksdagsval. Det kommer troligen att dröja länge innan ett sådant parti lanseras. Varför skulle de göra det? Det är mer effektivt att krypa in under skalet på ett redan existerande partier. Det är i inledningen, så lite som de begär. En moské, bidrag till någon kulturförening, någon representant, träning i hur man tar sig in i politiken m.m. Samtidigt är det en jättespännande sak, för ett existerande parti, att se en ny obearbetad väljargrupp som växer och växer. Det finns flera partier som öppet ”flörtar” med med invandrargrupper: S, V, MP och C.

Foliehatten tror personligen att just utanförskapsområdena står för en del av S "obegripliga" uppryckning i slutet av valrörelsen. Innan valet spred S propaganda på arabiska i dessa områden och det blev ett bra resultat! Det skulle inte alls förvåna om dom röstar som den lokala Imamen, säger dom skall rösta.

Foliehatten hävdar med en dåres envishet att Socialdemokraternas valspurt inte så mycket var en vinst av väljare från övriga partier, utan mer handlar om en tyst mobilisering av deras väljare från utanförskapsområdena. 

Löfven visste hela tiden att deras Wunderwaffe skulle tas fram och användas. Den för opinionsinstituten oåtkomliga reserven av röster från u-områdena. Röster som är lika säkra som de svartas röster är för Demokraterna i USA. Går det bara att mobilisera dem genom demokratilotsar som betalas via skattemedel och bidrag, så finns reserven kvar att kasta in i striden, när den ska avgöras. Alla hucklen till valurnorna. 

I takt med att det visar sig, att socialdemokratisk politik varken kan ge jobb eller höjda bidrag, så kommer valdeltagandet att sjunka från lågt till obefintligt i dessa orter. Det som är problematiskt är när improduktiva människor röstar till sig de produktiva människornas pengar. Det går inte att bibehålla ett civiliserat samhälle på den premissen. Antingen avskaffar man demokratin eller så blir det kaos i förlängningen.

De nya kärnväljarna som är nästan omöjliga att bearbeta för övriga partier och som är oåtkomliga för opinionsinstituten. Rörelsens Wunderwaffe.
 
Det var under fredagsmorgonen, några dagar före valet, som Uppdrag granskning avslöjade att Alby moskés församling erbjudit Moderaterna 3 000 röster i valet. Utbytet gällde tomtmark, där de skulle få möjlighet att uppföra en ny moské. Det är anmält till åklagare och det skall bli intressant att se vad som händer!

Att detta erbjudande gavs till Moderaterna tyder ju på att man inte är speciellt lojal i "orten", även om man sitter med parasitsnabeln i den socialdemokratiska bidragsfontänen. Det borde klassificeras som röstfusk. Dom har ju i princip köpt sina röster, för en röst på sossarna betyder pengar.

Denna grupp väljare borde vara i princip oåtkomliga, för de företag som undersöker hur opinionen utvecklas.
Den som har ett bra minne, kommer säkert ihåg en bild av en SSU-styrelse i våras, där fanns inte en enda svensk med. Omvandlingen av S pågår för fullt.

Är det den platsen som Annie Lööf strävar efter? Men just nu, talar siffrorna sitt tydliga språk. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har nästintill monopol i utanförskapsområdena.
Vad vi såg i södra Stockholm var en förhandlingstrevare, ett erbjudande, från en specifik grupp av muslimer som ville erbjuda ett block av röster till en annan intresserad köpare i utbyte mot en specifik tjänst. En liten bit mark för ett moskébygge. Så kommer framtiden att se ut i den svenska demokratin. Etniska röster till salu mot tjänster och nyttigheter.

Nästa val
kan vi se framemot mot en miljon nya invandrare och de röstar varken SD,M. KD eller L. Kom ihåg att Hitler tog över Tyskland, trots att han ej hade majoritet. Samma sak här S importerar sina nya väljare i demokratins namn.
S resultat i invandrartäta områden blev en jätteviral på twitter!

S och V tar i princip ”storslam” bland S
veriges fattigaste och de med lägst utbildning. Det är lite komiskt, när DN med flera media basunera ut, med ett nedvärderande tonläge. "De som röstade SD var i majoritet lågutbildade." Där kan vi snacka om ett riktigt äckligt klassförakt.

2 kommentarer:

  1. Bra! Nu behövs inte "den som lever får se", för allt är så uppenbart.

    SvaraRadera
  2. Du är ju fan dum i huvudet på riktigt. Varför ska en liten universitets gubbe ens sitta och ha åsikter om ett arbetarparti?

    SvaraRadera