onsdag 5 september 2018

Är Annie Lööf Sveriges farligaste politiker?

Annie Lööf är Sveriges Hillary Clinton och är 100% förtrollad av makt, förklätt till "godhet!" Annie Lööf är galen. Maktgalen! Annie Lööf är mycket egofixerad.

När man tittar på valaffischen med Annie Lööf, där det står "Framåt", så ser man en mycket elak och ond person. Ögonen lyser av fanatism, argsinthet, lögner och hat.
Ingen annan politiker på de
andra partiernas valaffischer, inte ens MP:s, har ett sådant rabiat hat, lysande i sina ögon. Centerpartiet är elitens parti. Eliten bryr sig bara om pengar. Eliten kan säga "Rösta på oss så får ni allt!" Dagen efter valet så kan dem offentligt säga "Nu avskaffar vi yttrandefrihet för att säkerställa Sverige."
 
1932 var ”Framåt” nazisternas slagord i det tyska valet. Annie Lööf tar alltså upp nazisternas slagord och propagerar för det! Inte dåligt, att hylla nazisterna på detta sätt!

I flera intervjuer har det framgått hur hon uppfattar sig som den perfekta människan. Nu senast märktes det i P1:s partiledarintervjuer. Journalisten ställde någon fråga om hur Lööf ser på nazismen, varpå hon omedelbart framhåller sig själv:
Lööf: "Ja, jag har ju stått upp mot nazismen." 

Annie Lööf verkar tro att hon ska bli Sveriges första kvinnliga statsminister, genom att ge afghaner asyl och bostäder medan många av Sveriges pensionärer har svårt att klara sig. Hon slingar sig väl, när det gäller afghan-lagen, det är uppenbart att Lööf saknar goda skäl för sitt ställningstagande, men att det är en blandning av naivitet och samhällsdestruktion som grundar beslutet.
 
Annie Lööf påstår, att NMR och SD vill avskaffa demokratin, men vill själv vara med och avskaffa demokratin, för att tysta dem.
Bakgrunden är Almedalen 2018. Bland åhörarna har en grupp nazister från Nordiska motståndsrörelsen radat upp sig. Snart ska de störa partiledaren som talar på scenen. "Folkförrädare! Folkförrädare!" lyder hatet mot Annie Lööf.

Drygt en månad senare uttalar sig Lööf för GP, när de träffar henne i Vårgårda:De vill använda våra demokratiska rättigheter som tryck- och yttrandefrihet för att kunna avskaffa demokratin.”

Annie Lööf ser främlingsfientliga krafter som flyttar fram sina positioner och nazister som marscherar på gatorna och ställer upp i kommunval som det största hotet mot Sverige. Också SD ingår i den hotbilden.
Genom sitt motstånd mot SD, så går hennes chanser att bli statsminister ned till 0. Och möjligheten att bli minister reduceras. C kommer få runt 4-7% max, ingen kommer ge partiledaren, från ett sånt litet parti den största makten.

Kritiken mot regeringen har varit kraftig, efter de senaste tidens rapportering om att boenden byggs för barn som förlorat rätten till personlig assistans. Annie Lööf i en debatt mot barnminister Lena Hallengren i SVT Aktuellt.
Lööf: ”Det vänder sig i hela kroppen på mig, när föräldrar tvingas lämna sina barn på barnboenden.” Det är ungefär samma känsla som Foliehatten har, när han hör och ser Annie Lööf!

Foliehatten undrar varför politikerna inte talar om för väljarna, de fåtal som är naiva nog och tror att pengarna räcker till allting och inte kan förstå orsak och verkan, om det faktiska förhållandet. Det hela beror på Alliansens uppgörelse med MP som har påverkat utfallet, att personliga assister dras in. Assistansen måste göras om i grunden. Den är ett drivhus för fusk och kriminalitet. Samtidigt får svårt sjuka inte den hjälp som de behöver.

Anna Dahlberg i Expressen: "Jag har begärt ut statistik från Migrationsverket över antalet personliga assistenter som har rekryterats till Sverige från tredje land. Uppgiften är inte exakt, eftersom koden även innefattar skötare och vårdare av olika slag. Men statistiken ger ändå en bild av läget. ”

Från år 2009 till och med oktober
2017 har 1 760 tillstånd beviljats, för att invandra till Sverige på denna grund. Flest personliga assistenter kommer från Irak. Därefter följer Syrien och Iran. Skälet till att så många personliga assistenter rekryteras just från dessa länder är knappast kompetens. Det handlar i stället om en förtäckt form av asylinvandring. Assistansen har blivit en väg in i Sverige genom vilken man kan hjälpa landsmän och/eller tjäna stora pengar.
Den bilden stöds av en rapport från Nationella underrättelsecentret (NUC) från förra året(2016): "En analys av hur den organiserade brottsligheten använder migranter för att begå brott mot välfärdssystemet." Enligt rapporten förekommer det även att personer hämtas till Sverige för att agera sjuka eller beviljas assistans för verkliga behov. 


Återigen får Annie Lööf sitta i SVT och upprepa sitt ständiga mantra "lära sig svenska" "komma i arbete", det torde vara lika svårt för araben och lära sig svenska som för Annie Lööf, att lära sig arabiska. Det helt olika skrift och räknespråk, det svenska alfabetet lär vara samma "galematias" för araben som deras är för oss. Det blir till att börja i årskurs 1 i den svenska grundskolan. Det är ingen ”quick fix” som det låter på Lööf. Inte heller stämmer bilden med den unge välkammade mannen som på stapplig svenska vill bli läkare eller ingenjör som ”fulmedia”, älskar att visa upp, med den genomsnittliga invandraren. Komma i arbete, är patetiskt, när det inte finns arbeten. 7-klövern har satsat åtskilliga miljarder på olika projekt, för att få in migranterna på arbetsmarknaden och alla har slutat samma sätt: Totalfiasko! Ändå står Annie Lööf i debatt efter debatt och upprepar samma mantra! Foliehatten undrar om inte Annie Lööf, är komplett galen!

Det är dax att påminna väljarna om Centerns galna idéprogram som presenterades i december 2012. Det som är mycket intressant, är att hela 10.000 medlemmar var delaktiga i processen, det var gängse åsikter med andra ord. Vi kan alltså inte blunda för, att det är ett faktum, att detta var (och är) Centerns av dagens nyliberala version.
Ett parti som är för månggifte, skiftad arvsrätt, slopad skolplikt, fri invandring, platt skatt, kommuner ska kunna kringgå grundlagar genom att skapa egna lagar, osv - vad är det för
galet parti?

Om detta värsta scenario skulle inträffa kan C och Annie Lööf ingå i en blivande mittregering. Detta är Sverige. Lööf är en godhetsknarkare av rang och då spelar det ingen roll hur litet partiet är. Se bara på MP. Om inte statsminister, så kan hon mycket väl erhålla, en mycket hög ställning i det blocköverskridande samarbetet. Alltså DÖ2. Kanske kan hon bli invandrarminister? Det vore som att göra bocken till trädgårdsmästare.
 
Nu har Centern fått lite problem, med den där Center-islamisten som tänker försöka sitta i riksdagen som politisk vilde och dra igång ett islamistparti.
Det blir nog även lite kritik mot att Lööf uttryckte sig positivt till en journalist på Twitter,
där hon mer eller mindre erkände, att hon hade snott SD:s valsedlar och kastat dom, i samband med förhandsröstning.

I dagens Yougov mätning sjunker Centern som en sten till 6%. Foliehatten hoppas att den stenen, fortsätter att sjunka under 4%!

1 kommentar:

  1. Elitens parti?
    Nej! Sverige har ingen politisk elit.
    Elit betyder ju: De bästa av de bästa. Jämför med elitidrottare. Ingen kan väl säga att Sveriges politiska etablissemang är, de bästa av de bästa, som det svenska samhället har sållat fram.

    SvaraRadera