söndag 16 september 2018

Klanröster är här för att stanna!

En helt okänd person för MP, Leila Ali-Elmi i Göteborg håller på att få ett av MP:s riksdagsplatser. MP i Göteborg har knappt hört talas om henne. På MP:s partisida, där det står listat vilka frågor Leila driver, är det tomt. Spännande! Det är en total kupp och klanröstning. 93,44 % personkryssade henne i valkretsen Angered, Hammarkullen, Östra. Det bor 14000 somalier i Angered.
Hon petar ner nr 1 på listan,
Anna Sibinska som är ordförande för MP i Göteborg och hennes FB-sida, är det nära på 100 % klimatrelaterade poster. Göteborg är inte färdigräknat än. Men preliminärt har MP 2 mandat.

Förutom Leilas personkryss ligger nr 3 på partivalsedeln just nu på 5,03 %, medan de två översta namnen inte är i närheten av att få över 5 procent i personvalet. Vilket alltså betyder att både första- och andranamnet på officiella MP-listan kan missa riksdagen. Det måste väl ändå vara unikt om varken nr1 eller nr 2 på listan får en riksdagsplats? Men mest humor är naturligtvis om MP:s ordförande i Göteborg, med flera politiska uppdrag, blir petad av en somalier på 21:a plats som kört renodlad somalisk kampanj i Sveriges näst största stad och får mer kryss än svenskarna.
 
Nästan alla MP-väljare kryssade henne i valkretsen. Solidaritet mot den egna klanen och religionen ligger förmodligen bakom detta. Underligt att somalierna som är muslimer faktiskt röstar in en kvinna som deras representant mot majoritetsbefolkningen i landet!

Att islamisterna är smarta och tänker i flera steg? De har självklart lyft fram Leila för att det ska bli svårare att kritisera henne och för att de ändå kan styra henne. Undrar om MP tycker att det är OK att deras logga koppas samman med Allah
 
En i sanning högintressant inkryssning!
Är detta något vi kommer få se mer av i framtiden? Islamister kryssas in i maktens boningar p.g.a. den stora invandringen av muslimer. När kommer dagen då muslimerna är i majoritet i riksdagen? Vilket parti får den förste muslimska partiledaren?
 
Vi har redan betydande inkryssning i lokalvalen i kommuner, med många invandrare på listorna. Vi svenskar kommer att tvingas förhålla oss till detta fenomen, annars blir vi utan platser, men genom att inte kryssa, hjälper vi in invandrarna.

Sådant får man räkna med inom MP, partiorganisationen är kaotiskt uppbyggd och perfekt för det aktuella betee
ndet. Frågan är om det ens är klandervärt, om nu via invandring fått många somalier och låter dem bo på samma plats, måste man inse, att de utnyttjar detta på detta viset. Vi får hoppas Leila Ali-Elmi, ställer till rejält med kaos, åt lille Frigolit och FlygandeBella!

Leila Ali-Elmi har somalisk bakgrund och tackar Allah hela tiden i inlägg på FB och vänder sig bara till sina landsmän från Somalia på sin FB-sida, där i stort sett alla inlägg är på somaliska.
I nästan alla inlägg vänder hon sig till det "somaliska folket". Ett exempel översatt med FBs översättningsfunktion: "Enighet är det enda vi kan nå en framgång, ett land och de andra saker som vi måste göra. Jag behöver ett somaliska folk, från husen och rösta om allah vill. Framgång följer inte efter oss." En somalisk nationalist alltså.
 
Ivar Arpi lyfter fram det på sin FB
"Nu får man ju säga grattis till Leila Ali Elmi. Undrar vilka frågor som hon har drivit som har gjort att hon fick flest personkryss av alla miljöpartister som kandiderade till riksdagen i Göteborgs kommun? Vad utmärker henne?
Leila har jag faktiskt aldrig träffat, säger partiets politiske sekreterare och kommunikatör i Göteborg, Helena Munther.
Märkligt. Partiets politiske sekreterare har alltså undgått den gröna gräsrotsrörelse som lyft fram Leila Ali Elmi. Är det förnyelsebar energi som har fått så många Angeredsbor att kryssa Leila?
Hon kallas doldis, men det är hon inte för den östafrikanska diasporan i Angered. 
 
Vad har Leila Ali Elmi gjort tidigare i sitt liv? Har hon startat företag eller har hon förvärvsarbetat? Hur har hon tjänat sitt uppehälle?
Märkliga datum för bolaget:
Bolaget registrerat 2016-12-30, F-Skatt Registrerad.Startdatum för F-Skatt 2017-01-30. Moms. Registrerad i Momsregistret. Startdatum för moms. 2018-05-29 

Kan nog löna sig för diverse murvlar, att gräva i detta och i andra omständigheter som omger fröken Leila.

Att säga att de som bor i förorten ska ha tolkningsföreträde om förorten är ett maskerat budskap, att andra regler ska gälla där. Så klart kan man inte ha personer i riksdagen som har den synen. Känns som det borde undersökas mer, vad den här personen har gjort för uttalande och ställningstagande.
Har hon verkligen något intresse för miljö eller är det bara somalier hennes politik handlar om? Finns ingenting om miljö på hennes sida, mer än MP:s slogan NU! Svårt att veta eftersom hon bara skriver på somaliska i sin FB sida. Foliehatten gissar att klanledarna som kom överens, om att se till så att hon blev inkryssad, kommer bli besvikna. Hon kommer inte kunna dela ut mark till moskéer, riva upp försäkringskassans beslut och liknande som klanen förväntar sig. Det är intressant med utländska politiker, i synnerhet de som jobbar för sin etniska grupps intressen. Är det det svenska folkets framtid? Att vara pengaslavar åt andra nationer och folkslag? Troligen eftersom det är det de röstar för.

Det är helt enligt de regler som finns, för att bli invald i riksdagen, det är demokrati” och detta ingår i en mångkulturell demokrati. Somalier som röstar fram sina egna.

Foliehatten funderar om det inte blir problem med demokratin och att den kommer att falla på sin egna tyngd, nu när Islam börjar att etablera sig. Invandrarna kan kuppa sig in på mycket, då de kan samla sig i frågor som svenskar finner ointressanta.
 
Det är inte så konstigt i multikulturella (multietniska) samhällen, att man röstar först och främst på identitet och i andra hand på ideologi och real politik. Det går igen överallt, från Nord Irland till Libanon eller Irak. I USA vinner så gott som alltid (utom senast då) president kandidaten eller kandidaterna i nomineringsvalen sina hemstater. Man röstar först identitet, sen klass, sen plånbok och sist ideologi. Så det är inte så konstigt, att man så sällan pratar ideologi.
Utanförskapszonerna har fått valskola från S o
ch V och i dessa partier har också olika "etniska" företrädare enrollerat sig och där rullar aktivismen på med klanvis rekrytering av valboskap!

Den här typen av infiltration kan vara förklaringen på varför sossarnas "demokratiambassadörer" inte har lyckats vända nedgången för S i "orten". (även om sossarna fortfarande har stor majoritet där).
I takt med det framväxande klansamhället, så kan i princip vilket parti som helt köpa röster med löfte om bidragsförsörjning, moskébygge eller rena kontantbetalningar till klanledarna.
MP ska inte stå helt ensamma i denna skuld förvisso. Även M på andra sidan av det politiska spektrat, har Wabari som ett dåligt exempel. V, C,MP, och givetvis S och i viss mån "Liberalerna" har också infiltrerats. Det är bara KD och SD som varit anständiga nog, inom denna problematik bland riksdagspartierna. MP tycks dock vara i en klass för sig.

Miljöpartisterna själva verkar tagna på sängen och nu kan deras egen ordförande
i Göteborg, bli utan riksdagsplats om den andre mest kryssade klarar över 5 procent.

Det är demokrati, men är klassiskt klan-och etnicitetsröstande bakom, när partier såsom C och nu MP stjäl sosseröster bland minoritetsgrupper. Detta är väsensskilt från svensk partikultur, där du röstar på politiska ideologier, ekonomi o.s.v. och inte på vilken religion eller nationalitet företrädarna har. Detta påminner istället om Mellanöstern och Afrika, där du röstar på din folkgrupp, för att dina företrädare sen i maktposition, kommer sätta din grupp före alla andra klaner eller folkgrupper.

Om hennes eget parti inte ens känner till somalierns politiska gärning, är det redan där uppenbart, att somalier röstar på henne för hon är somalier. Tittar man sen på hennes FB, kan hon bli överlägset mest kryssade, på att inte ens föra en valkampanj på svenska i Sverige.
 
På valnatten såg vi många partier jubla. Men de hade inte räknat med mångkulturen. Vi kan ju knappast skylla på att vi inte såg det komma. Det känns otroligt fint, att den här typen av tribalism först påträffas i det parti som varit mest fanatiskt för att skapa de underliggande strukturer som gjort tribalismen möjlig, från allra första början. Om någon tror, att det här var det första personvalskrysset? Knappast.

Foliehatten ser en mycket dyster framtid, där det inte är erfarenhet och politiskt engagemang som räknas, utan hur väl man etnisk kan profilera sig. Många svenskar kommer se sig överkörda i framtida val, från alla partier. När invandrarna väl fått smak för makten, kommer de inte släppa den. Det här bara bara början på missbrukandet, av den här delen av systemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar