söndag 2 september 2018

MP och S vill förvandla förskolan till statliga genusuppfostringsanstalter!

Miljöpartiets dröm är att föräldrarna lämnar barnen på genusdagis så fort de lämnat BB. MP vill att kvinnor och män ska ut i arbetslivet, så fort som möjligt. Helst direkt efter förlossningen. MP motsätter sig indirekt att mamman ammar, att mamman får läka och vila efter graviditet/förlossning, att föräldrarna är hemma tillsammans eller att familjen kan få sambeskattning. MP vill tvinga tillbaka mamman till arbetslivet genom att tvinga föräldrarna, att dela upp sina dagar.
 
De rödgröna har slagit ett slag för jämställdheten. De har plockat bort alla orden "pojke" och "flicka" ur läroplanen till förskolan och ersatt dessa med barn.

Men nu kommer ytterligare en förändring av läroplanen, formulerad av MP. I framtiden måste förskolepersonalen aktivt motarbeta könsnormer och mönster i lek, att flickor leker med dockor och killar med bilar. Det är märkligt att det dyker upp sådana fakta
nu, när mandatperioden nästan är slut.

För nästan en vecka sedan debatterade Sara Skyttedal,KD och Gustav Fridolin i SVT, Aktuellt. Reportern ställde en rak fråga till Fridolin: Varför MP vill ändra läroplanen, så att pojkars lekar med bilar styrs upp?”
Fridolin: "Se på
#Metoo som visar vuxna mäns beteende mot kvinnor. Det finns väl ingen som anser, att dagis inte ska motverka det beteendet?” Skyttedal kallade det för genusflum!
 
Foliehatten undrar om Fridolin orerar eller har han något på fötterna här? Varifrån har Fridolin fått sina idéer? Vad finns det för feministisk forskning som visar att pojkars/flickors lek på dagis, kan påverka dem, att behandla kvinnor/män illa som vuxna?
 
Enligt en studie finns "världens snällaste pojkar" i Sverige. Studien har undersökt barns våld i nio länder. 19 procent av de svenska pojkarna hade brukat fysiskt eller psykiskt våld den senaste månaden. Sammantaget gör det pojkarna mindre aggressiva än svenska flickor, vars våldsnivå låg på 21 procent. Men om man bara ser till fysiskt våld, är svenska flickor snällare. Våldsammast i studien var barnen i Kenya. Där uppgav 38 procent av flickorna och 46 procent av pojkarna, att de hade använt fysiskt eller psykiskt våld.
 
Att avindentifera barns könsidentitet som S och MP vill genomföra, bör ses som precis vad det är - "övergrepp." Man kan lätt jämföra det med vänsterns vurmande för pedofili i RFSL, för några decennier sedan. Fungerande familjer som bidrar till ett tryggt och harmoniskt välfärdssamhälle kan bara skapas genom att uppväxande barn, är på det klara med sina roller i samhället.

Om S och MP för gehör för sina galna idéer, är risken stor att "Fridolins barn" hamnar på psyket, blir missbrukare av medeciner, droger eller rent av krim
inella. Fridolins barn kan inte skapa och hålla ihop kärnfamiljer.
De rödgröna har som mål, att reducera vita män, då är Fridolins idéer alldeles utmärkta!
Genom att skapa könsförvirrade pojkar, så skapar man också män som får det ytterst svårt att kunna bilda familj. Det naturliga spelet mellan man och kvinna, kommer dessa grabbar aldrig att lära sig. De blir kanske barnlösa och tar med sig sina gener i graven.
Vi har ju ett stort mans överskott, tack vare invandringen. Kanske är det detta som Fridolin har i bakhuvudet?

De rasifierade familjerna däremot som fullständigt "skiter"  i Fridolins trams, uppfostrar sina barn hemifrån, genom sin religion och kultur, där männen styr och kvinnan är underordnad.
 
Skolinspektionen uppgift är att inspektera skolor och förskolor och se till att de upprätthåller kvalitet och gör det som ålagts dem, har gjort en studie av förskolor och jämställdhet. Man har granskat 24 huvudmän och 36 förskolor, både kommunala och fria. Granskningen slutade med att Skolinspektionen är missnöjda med, att personalen inte arbetade “systematiskt utifrån ett genusperspektiv” och granskarna var särskilt missnöjda med ”fri lek!” De tycke inte att man styr upp den tillräckligt.  
Foliehatten undrar vad granskarna menar med fri lek? Skall barnen utbildas i den rättrogna genusläran?
Läroplanen uttrycker sig vagt och utan skarpa kanter, men det är ingen tvekan om, att det både i MP och S och bland diverse pedagogik- och genusforskare och vänsterjournalister, finns många som vill gå betydligt längre, än vad som öppet står i förslaget. Man vill omprogrammera barn i namn av en politisk ideologi, man vill skambelägga och stoppa killar som leker med bilar eller leker krig

Foliehatten under om de rödgröna är medvetna om att det finns biologiska skillnader mellan man och kvinna? Nu vill de också införa ett tredje kön!
Foliehatten tror dessa perversa feministiska idéer, har en djupare nästan religiös grund. Man försöker sudda ut de biologiska könen och skapa någon slags perfekt androgyn hen människa. Det är nått religiöst i botten på detta vansinne.
Det handlar om att bryta ned normer. Kulturmarxismen är en subversiv, revolutionär ideologi. När den sista normen är nedbruten, så är hela folket och nationalstaten upplösta och förintade. De är farliga dessa kulturmarxister. Antimänskliga.

Fridolin fattar nog inte vad som pågår. Han har, likt de flesta PK-hjon, bara huvudet fullt med PK-floskler, men bakom det hela finns en mörkare, utstuderad agenda. För att rädda Sverige från dessa idiotier från de rödgröna, bör man kanske
inför genusförbud och återgå till enbart kvinna och man!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar