söndag 9 september 2018

Foliehatten tippar valresultatet 2018!

Valet till riksdagen
SD 30,1%
S 22,1 %
M 15,7%
V 8,1 %
C 6,6 %
KD 4,8
L 4,4 %
MP 3,6%
övriga 4,6 %
AfS ingår i dessa siffror 4,6%. Deras strems har setts av över en halv miljon. Är det av intresse eller är det personer som tänker rösta på dem? Foliehatten är väldigt osäker på just detta parti. Han har sett att aktiviteten varit stor från deras anhängare på nätet. Räcker det? Valresultatet kan sluta, allt  från 1 till över 4%. Foliehatten blir inte alls förvånad om de klarar av detta!
250.000 röster behövs för att komma in i riksdagen.

En kommentar som är rätt intressant efter partiledardebatten i fredags om regeringsbildningen: ”Partierna håller korten nära brösten!” 

Det säger ganska mycket. Inget parti vill visa sina kort! Alla säger att de inte vill samarbeta med SD innan valet! Alla minns väl hur det gick för Anna Kindberg Batra som sa, att M kunde tänka sig samarbeta med SD. Den tredje statsmakten startade en tsunami och Anna fick gå!
SD:s framgångar beror helt och hållet på, att de övriga partiernas flathet och oförmåga att inte ta itu invandring i tid och skapa en integration som är värd namnet. Istället har man öppnat Sveriges portar på vid gavel och överlåtit problemen till kommunerna, för att de skall fixa detta +en påse pengar. Vi ser resultatet och det är därför SD blir Sveriges största parti!

SD 30,1 %.
SD fick enorm draghjälp av SVT och deras ställningstagande. Samtidigt skall vi inte heller sticka under stolen att det jäser i folklagren. De vill ha en drastisk förändring och inte bara snack!
Lamottes video om besöket i Gävle och satsdelen Sätra visar klart och tydligt, hur stor frustrationen är i Sverige. Vänstern kallar Lamotte för rasist. 

S 22,1 %
Under mandatperioden har allt försämrats i Sverige och alla löften från valet 2014 bröt man i stort sett. Det kanske mest flagranta är bensinprishöjningen. Skattetrycket har ökat. Man har beskattat det mesta och flygskatten sticker ut.
Vad Sverige gör i klimathänseende har ingen som helst betydelse. Vi släpper ut en tusendel av en tusendel. Största anledningen till raset, är att folk inte längre tror att S är ett parti att lita på och att de svenska folket inte tror att S är kapabla att klara situationen.

M 15,7 %
Ulf Kristersson har inte blivit den ledare och frälsare som M hoppats på. Han har varit för svajig och för tungt belastad med Reinfeldt eran.

V 8,1 %
V har lyckats förra fram sina frågor och tagit många röster från S. Deras politik går ut på ”allt för alla”, ”de rika skall beskattas" och arbetstagarna skall ”få stort inflyttande” i storföretagen. En klassisk kommunistpolitik som går hem i denna tid, helt otroligt. Basen är bidragstagare och invandrare.

C 6,6%
Annie Lööf är Sveriges märkligaste politiker, där hon vurmar för 9000 afghaner utan asylskäl och vill ha i stort sett fri invandring. Invandrarna skall låna av staten och betala tillbaka när de erhållit ett arbete. Frågan är när de får ett arbete?
Klimatpolitiken är på samma nivå som MP:s, utan förankring i verkligheten.

KD 4,8%
Ebba Bush Thor och KD har under hela mandatperioden legat under 4%. Något har hänt den senaste månaden med Ebbas tuffare retorik som gått hem hos väljarna samt stödröster.

L 4,4%
Jan Björklund kör fortfarande sitt EU-spår och globalism och i dagens Sverige, går inte detta hem. Björklund borde redan valnatten 2014 avgått.
Foliehatten undrar om Björklund har problem med sin klädgarderob? Han har haft samma skjorta, byxor och skor i debatt efter debatt och på sin resa genom Sverige.

MP 3,6%
Första valrörelsen där MP inte är ”guldgossen” som båda blocken i svensk politik har tävlat om att få på sin sida. Först nu tycks företrädare för borgerliga partier någorlunda förstå att MP vill ha ett helt annat samhälle än de själva. Alla år med pinsamt förnedrande frieri har varit till absolut ingen nytta.
MP kom in på en lögn om säldöden och åker ut på lögn om klimatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar