onsdag 12 september 2018

Nazisterna i Ludvika klarade inte av det!

Nazisternas valkampanj i Ludvika fick orimligt stor medial uppmärksamhet. Det är egentligt mycket märkligt, att så få personer, får sådan stor uppmärksamhet. Det stavas: Nazism!
Det verkar som hela det svenska etablissemanget totalt har blivit hjärntvättade. Denna lilla grupp av förvirrade unga personer, utgör inget som helst hot mot makten. För partiledarna är NMR ett alldeles utmärkt alibi att prata om,  för att i nästa andetag associera till SD. Det är enda anledningen till att NMR finns på deras agenda!
Enligt de siffror från valmyndigheten var det 270 röster på NMR
Dessa 270 personer skall alltså vara det stora hotet mot våran demokrati och vill störta vår demokrati till avgrunden! När man ser dessa siffror framgår med all tydlighet, vilken agenda de sex partierna arbetar med! Ordet skandal räcker inte!

Jan Björklund gav det ytterligare en ansikte, när någon i toklandet Sverige tyckte, det var rimligt, att storsponsra vänsterextrema Expo genom att betala 42 000 kr för Jan Björklunds skjorta! Enligt Björklund kämpar den vänsterextrema organisationen "i vått och torrt" mot "nationalismens unkna världsbild. "

Foliehatten kan tänka vilka braskande rubriker det hade blivit i MSM, SR och SVT, i måndags efter att nazisterna i Nordiska Motståndsrörelsen fått ett mandat i Ludvika kommunfullmäktige. De hade kanske sänt ett frejdigt okritiskt inslag med rubriken:
”Nazisten: Nu ska vi röra om i grytan!”
De flesta hade trott att de hade blivit kapade av ryska nättroll eller infiltrerat av extremister. Journalisterna i fråga hade troligen blivit omplacerad och höga chefer, gjort offentlig avbön.

Nu blev NMR:s storsatsning i Ludvika som tur var ett fiasko, trots uppmärksamheten. De kom inte in. Vad som knappt alls uppmärksammades innan valet var däremot, att företrädare för en annan massmordsideologi också drev valrörelse i Ludvika.

Kommunistiska Partiet ser nu ut att ha tagit ett mandat i fullmäktige där. Vad blir då den offentliga reaktionen efteråt? Just det, ett inslag i SR: ”Kommunisten: Nu ska vi röra om i grytan.”

Hela inslaget var utan några kritiska frågor. Inte ens när den intervjuade kommunisten ifrågasätter parlamentarismen reagerar reportern. Hur går det ihop med Public Services omtalade demokratiparagraf? Var är avståndstagandet här från våra politiker?
När det gäller kommunism är det alldeles tysk från partiledarna, men när det gäller nazism, då går sex partier ”all in med bananas!”

Frågan handlar inte om vilken ideologi som är värst av nazism och kommunism. Frågan handlar om att dessa bägge mördarideologier har mer gemensamt med varandra än de har med vårt demokratiska styrelseskick. Att kommunistiskt förtryck plågade halva Europas befolkning i mer eller mindre ett halvsekel, verkar ha gått många svenska journalister förbi. Kommunismens offer kan räknas i tiotals miljoner, för att inte tala om alla dem som fick sina liv förstörda.
Jan Björklund kan du inte också sälja dina byxor som du burit de senaste veckorna och skänka behållningen till kommunisternas offer?

De sex svenska partiledarnas syn på
totalitära ideologier visar den enorma enögdheten som partiledarna visar upp. Deras upprablande om nazister och assosiering till SD, verkar vara inövat och känns inte äkta och genomtänkt. Märkligt att nazisterna blivit ett så "het" ämne, för det tog en del år efter kriget innan Sverige på djupt allvar tog avstånd från nazismens grymheter.
Kan det vara så, att den svenska enögdheten, är ett arv från tiden då vi inte ville stöta oss med Sovjetunionen. Vem minns inte 68 protesterna och att olika former av kommunism, var högsta mode på universiteten. Kommunismens grymma brott mot mänskligheten,  skildrats inte lika tydligt i populärkulturen som nazismens. Vi ser en klar agenda här i Sverige. Man hedrar förintelsens offer (med alla rätt), men att närmare 100 miljoner människor slaktats i kommunismens namn, bryr om inte sig om!
Om det går riktig illa kan kommunisterna sitta i nästa regering, något vi verkligen inte får hoppas!
Foliehatten har besökt Phnom Penh och fått beskrivet, på vilket grymt sätt, de avrättade människor under Pol Pott.

2 kommentarer:

  1. Det är ju inte frågan om några förvirrade personer. Per Öberg har ju suttit i kommunfullmäktige i Ludvika som SD:are.. Har du ens lyssnat på hans framträdanden där? Det är en stor förlust för alla tänkande individer. NMR livesända därifrån.. o den enda som hade nåt vettigt o säga där bland alla avsomnade politiker var just Öberg.
    De som är drivande i NMR har läst på långt, långt mer än vad de allra flesta svenskar har gjort. Även sånt som inte godkänts av etablissemanget. O det är den stora orsaken till att de har en helt annan uppfattning o världsbild.
    Det är de inte ensamma om. Du kan ta o lyssna på Max Igan tex som är precis allt annat än nazist.. https://youtu.be/gdYqadWg7pU?t=14m24s

    SvaraRadera
  2. Då kan man fråga sig, varför engagerar sig dessa personer i NMR? De borde förstå att NMR politiskt, är ett utsatt parti och aldrig kommer att tolereras av makten!

    SvaraRadera