fredag 7 september 2018

Tänk att få se Astrids Lindgrens Emil i kjol!

Världen idag har en artikel om en kommunal förskola i södra Sverige. Anna började där för två sedan och fick omgående en chock!
A
nna(fingerat namn): ”Alla barn ska kallas för ”hen”, pojkar pressas att bära klänning och Astrid Lindgren-böcker har slängts i normkritikens namn. En dag viskade en flicka i mitt öra: ”Är jag en pojke eller flicka?”
 
Anna fortsätter: ”En dag när vi rensade bland leksakerna slängde mina kollegor alla Emil och Pippiböcker. Jag tyckte att det var onödigt att slänga böcker och frågade varför?” Svaret Anna fick var, att det inte fanns några könsneutrala personer i böckerna. Bokhyllorna på förskolan har nu i stället fyllts med barnböcker med teman som transsexualitet och homosexualitet.

Foliehatten funderar varför inte föräldrarna reagerat? Vad för typ av förälder som låter sitt barn gå i en sådan kommunal institution? Eller är det så, att förskolan antagligen har fört föräldrarna bakom ljuset och gjort det bakom deras ryggar, så de är helt ovissa om detta. Helt sinnessjukt återigen. Och vi skattebetalare betalar detta.

Foliehatten funderade och insåg att Världen idag är en kristen frikyrklig tidning. Är källan verkligen pålitlig? 

Tittar man sedan på denna video på Youtube börjar man inse, att det som Världen idag tar upp, inte alls är unikt, utan förekommer, tyvärr måste Foliehatten säga, på en hel del förskolor och detta fenomen verkar förekomma, särskilt i Stockholm. Förskolan Skatan i Bagarmossen.. där får barnen bara säga hen!

Ett utländskt filmteam har dokumenterat Sveriges genusexperimenterande på barn. Det räcker att se den första minuten. Efter denna minut blir man förskräckt över, vad man ser, hur hjärntvättad pojken är och hur dåligt han mår.

Ett vittnesmål berättar från Mellansverige att de nyligen fick hem ett "månadsbrev" från förskolan, där de skriver att deras "tema" för läroåret 18/19 är en bokserie som handlar om en pojke som bär kvinnokläder (kjol, klänning och nattlinne.)
Bokade akut in ett möte där jag förklarade för några av dagispersonalen hur jävla befängt detta är. Såg hur dom riktigt kokade av ilska, när jag sa att en pojke/kille/man som bär kvinnokläder är en TRANSVESTIT!!!!! Inte mycket fick jag ur dom, förutom att de arbetar för allas lika värde.”
Nu letar föräldrarna en plats på ett annan förskola och som de skriver: ”fritt från miljömuppar, vänsterfjollor och annat slödder.”

Det riktigt märkliga är, att det har sett ut så här på många förskolor i Sverige i över ett årtionde (på vissa håll har man direkt förbjudit pojkarna att leka typiska "pojklekar" genom att ingripa, alla böcker har rensats ut o.s.v.). Det har funnits direkta direktiv från regeringen, men likväl anordnar statens propagandakanal SVT skendebatter. Debatten handlar om, ifall man ska införa genuspedagogik på förskolor och skolor, där de medverkande är representanter för KD och MP.  Bägge partierna har i många år bedrivit den politiken i regeringsställning och givetvis kommer att fortsätta bedriva den politiken i regeringsställning.

Enligt uppgift har genusteori varit på tapeten i många år. Personalen har övervakats och analyserats, man har filmat personal för att visa "så här är du mot flickor och så här är du mot pojkar". Genus institutionen har jobbat fram metoder för personalen, att skruva om barnen och göra dem öppna för flera roller. Genuspedagoger arbetar aktivt, med att ändra personalens beteenden och få dem att fatta, att kvinnor lever under ett patriarkalt förtryck.
 
Genusteori handlar just om, att inte tvinga på barnen kjol/byxor/dockor/pistoler, utan låta barnen utforska och välja själva, vad de vill ha och gillar. Det handlar om att bekräfta barnens vilja och önskningar utan att låta könsnormer styra. Om en pojke säger att han vill måla naglarna eller sminka sig, så ska personalen på en förskola låta pojken göra det och inte säga "pojkar målar inte naglarna, det gör bara flickor", typ. Svårare än så är det inte.

Att tvinga på en pojke byxor för att "pojkar har inte kjol" är lika mycket tvång som att tvinga på pojken en kjol. Att tvinga på en pojke en kjol är inte heller korrekt eller bra och den som gör det har helt missuppfattat vad genusteorin går ut på. Men det finns ju idioter till allt, såklart.

Med den nya läroplanen för förskolan som de rödgröna infört för jämställdheten, där man plockat bort alla orden "pojke" och "flicka" och ersatt det med barn.
Sedan Lgx11 finns det mycket i formuleringarna som krockar med sig självt och med själva S
kollagen. En del pedagogers tolkningar av formuleringarna krockar likaså med Skollagen.
Lpfö11 är en version av lgx11 och använder samma formuleringar. Det som skiljer är enbart specifika verksamhetsgrejer som är inriktat specifikt på förskola eller skola.
Man kan inte utmana ett barns könsidentitet, när du samtidigt inte får kränka individens könsidentitet.
Förskolepersonalen måste också i framtiden aktivt motarbeta könsnormer och mönster i lek, att flickor leker med dockor och killar med bilar, är ett socialt barnexperiment av dess värsta slag.

Detta toxiska patologiska beteende måste omedelbart stoppas.
Det är dags att vara lite objektivt och absolut vetenskaplig, när sån här hänsynslös idioti, får ta över. Det är absolut toxiskt för en stackars liten pojke som ska bli en ansvarsfull ärlig person, att ledas på ill vägar och få falska bilder av hur verklighet fungerar och vem han ska vara, för att duga. Pojkarna rånas på sin rätt till verkligheten och att utvecklas normalt av det politiska etablissemanget som fått genus på hjärnan.
 
Att göra pojkar till flickor är inte bara taktiskt men också bara plågsamt för deras offer. Pojkar mår inte bra av detta. Inte konstigt att barnen blir helt störda i vuxen ålder när dom går igenom denna indoktrinering.
Om nån kommer på att han gillar killar eller vill vara en kvinna i vuxen ålder är en sak. Att hjärntvätta barn efter sina egna perversioner borde man sättas i fängelse för och förbjudas att ha med barn att göra i framtiden.

XY = Man XX = Kvinna. Du kan byta kön hur många gånger som helst men du kommer alltid att ha antingen XX eller XY kromosomer.
Stackars barn idag, dessa pojkar kommer växa upp och ha det svårt. En del blir nog gay, transvestiter, deprimerade med obalanserade hormoner av testosteron och höga doser östrogen, flickvänner och kvinnliga partners blir det inga - de är för osäkra på sig själva och emotionellt trasiga. Troligtvis kommer rasblandning bli normen, om ett par decennier, då 3:e världens barn fortfarande har ett brett, maskulint och dominant perspektiv.  Och så pratar man om att könsroller/sexualitet är en social-konstruktion så ska man skola in barn att bli gay, transa, könsneutrala.

Tyvärr är det inte så enkelt, det finns alla möjliga genetiska missar som gör att en individ kan se nästan ut som vad som helst, mellan ytterligheterna man och kvinna. Däremot inte sagt att detta ska bli en norm!

Är det då inte, en social-konstruktion när man ska skola in barn, ifrån låg ålder till att vara köns lösa, gay/transa etc?

I framtiden kommer man förhoppningsvis att se på detta som ett lika stort brott mot de drabbade individerna som de som utsattes för lobotomering.

Föräldrar som inte tar sina barn ur det där genusdagiset, har med all önskvärd tydlighet visat sig olämpliga som föräldrar.
Det mest chockerande är väl, att så många tror det är nån slags skröna.
Självfallet finns det gott om genusförskolor i Sverige och lika självklart är det väl, att man uppmuntrar pojkar till att vara mer feminina och gärna även omfamnar homosexualitet. Eller förlåt, att skriva pojkar är ju lite diskriminerande, alla är ju hens numera.
 
Det
här är resultatet av att vi har politiker, vars utbildning och hjärnkapacitet begränsas till att ha prenumererat på En Ding Ding Värld på 90-talet. Lika skyldiga är föräldrarna som gett ett tyst medgivande eller inte haft någon koll på verksamheten de lämnar in sina barn till.

Dagisbarn utbildas till att bli homosexuella, Astrid Lindgren-böcker slängs ut från dagis. Det är lite av vad vi
sett denna vecka. Visst är det fantastiskt och kulturberikande att slänga ut Astrid Lindgrens böcker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar