söndag 5 augusti 2018

"Sverige behöver en socialdemokratisk regering igen...AAAHAAAHAAAHAAAHAAAHAAAAAAA!"

Galen ironi! Kan nog bli en hit på SD:s dansgolv på valnatten. När de skall fira segern! "Sverige behöver en socialdemokratisk regering igen", lyder refrängen i SSU:s nysläppta vallåt. Är inte den lite konstigt, att ha med detta i en vallåt, när partiet redan sitter i regeringsställning? Låter som en låt ett oppositionsparti skulle skriva. Men på sociala medier får ungdomsförbundet utstå hånfulla kommentarer för sin musikaliska produktion.
På scenen: förbundsordförande Philip Botström och förbundssekreterare Andrea Börnestam. Missa inte kommentarsfältet. Man begriper direkt varför kommentarsfältet har inaktiverats. Mycket märkligt när partiet har ett öppet Sverige som slogan i media. Hur skall dom kommunicera med sina nuvarande, gamla och möjliga nya sympatisörer? Med envägskommunikation? Vi bevittnar en fullständig kollaps av ett tidigare helt dominerande socialdemokratiskt parti. Man har helt tappat sin politiska profil och själ.
 
Sossarna är ett döende parti. Inga visioner, inga drömmar, bara samma trötta snömos som vanligt. Vi upplever oss leva i en tid där lögner presenteras som sanningar, där det sunda förnuftet ständigt sätts på undantag och rent av förtalas, där man alltid finner sig famlande efter den röda tråden, men inte kan finna den. Det vi dagligen ser och hör är helt enkelt för absurt, för att vara sant. Inget annat totalitärt system, har på ett så djupgående sätt präglat de svenska undersåtarnas liv!

Sverige har ju i fyra år haft en S+MP-minoritetsregering vars politik har släppts fram av de borgerliga. Skulle de senaste 4 åren vara något slags argument för en fortsatt regering ledd av sossarna eller ja, MP om man nu ska vara korrekt?
Så vad menar SSU med att "
från mörkret vi ska stiger" om vi bara får en socialdemokratisk regering "igen"? Äntligen ett sanningens ord! Har MP verkligen dragit de stackars sossarna så djupt i dyn, att allt blir bra igen om sossarna bara får regera själva? Dessutom insinuerar det till, att sossarnas mandatperiod har varit "mörkret?"

Hela den där kampanjlåten får
Foliehatten att tänka på hurtiga kristna frälsningssånger: Välj Jesus, så blir allting bra, och då stiger vi mot ljuset igen! Med tanke på socialdemokraternas mörkbruna arv, så borde detta räknas till vit-maktmusik och alltså förbjudas.

S hör hemma på historiens skräphög. De sålde sin själ till djävulen och får nu betala priset. Partiet är idag fullt med karriärister som bara vill glida på skattemedel, alla lovande unga politiker finner man i
andra partier.

Texten i låten är på "lättläst svenska" för att verkligen cementera, att S är ett bidragsparti. SSUs slogan lyder "Jalla Jalla välfärd åt alla!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar