onsdag 8 augusti 2018

Lugna ner er för helvete!

Alexander Bard har sagt detta mer än en gång den senaste tiden. Bards ord gäller i högsta grad, nu måste MSM och framför allt SVT lugna ner sig, innan allt spår ur totalt. SVT producerar inslag i både Rapport och Aktuellt, där de med alla medel försöker agera draghjälp åt MP, genom att påstå att världen aldrig tidigare har skådat en sådan klimatförändring som nu. Nu återstår bara för båda dessa nyhetskanaler att personalen står och viftar med MP flaggor och plakat, där det står – se till att rösta rätt! Det bli kommer dock att bli ännu värre! Och för denna smörja betalar vi licens! Foliehatten undrar om inte inslaget igår med Rockström och hans science fiction fantasier om klimatet är en total urspårning.

Vi närmar oss valet med stormsteg och med den, en stor frustration från etablissemanget över det kommande valresultatet. I princip är hela den intellektuella sfären upprörda.


Intressant är att ett antal ledarsidor, faktiskt undrar om borgerligheten är självmordsbenägna. När MSM idag ser ett SD på 25-30 % och Alternativ för Sverige och Medborgerlig Samling som är på frammarsch, var det kanske inte läge att ställa sig på Pridefestivalen och låta RFSL sätta dagordningen. Problemet är att det är politikerna som med sina stora bidrag skapat RFSL och HBTQ rörelsen.
Partierna inser att de måste böja sig för RFSL och MSM och om inte partierna gör det, får de enormt mycket skit och de är livrädda för att tappa väljare. Man kan tycka att politikerna skulle våga mer, när de insåg vilket spektakel det hela utvecklade sig till, men det gör de inte, än att stå som ”mähän” på scenen och låta RFSL sätta dagordningen. Trots att RFSL/Pridespektaklet fullkomligt dödar de här partierna, står de och viftar med flaggorna och försöker se komfortabla ut. Vänstern har vunnit det kulturella kriget över mainstream konservatismen. Det har gått så långt att varken M eller KD kallar sig för konservativa. Visst, en och annan företrädare kallar sig försiktigt för liberalkonservativ men det är allt. Ebba Busch Thor insåg sitt misstag. Hon gick ut i Expressen och gnällde på RFSL, för att de ställde jobbiga ledande frågor och att hon inte borde ställt upp, när hon såg att SD inte var inbjudna. Ebba hade plockat många nya väljare, om hon hade gått under spektaklet, men kanske också tappet en del! I längden skulle det gynna KD, att visa att man inte accepterar antidemokrati!

Efterspelet av Pridefestivalen har verkligen satt saker och ting på sin spets. Den är enormt polariserande och det finns bara en uppfattning, på vänsterliberala RFSL:s linje, håller du inte med, är du ”homofob” och ”rasist!” Till och med mjukt libertarianska Medborgerlig Samling fick inte vara med, när partiledaren är öppet homosexuell. Anledningen var att Ilan Sadé sagt, att T:et och Q:et (i HBTQ) inte nödvändigtvis har med sexualitet att göra. Vilket sekteristerna väljer att tolka som att han är "Transfobisk!" Att sju riksdagspartier ställde upp frivilligt med dessa stollar, är för de flesta helt obegripligt. Känns som självskadebeteende.

Taktlösheten är likadan på Dagens Nyheter och TV3. Här om dagen skrev Dagens Nyheter att liberalerna skulle sätta sig ned med Socialdemokraterna.
Rebecca Uvell skriver på twitter: ”Att DN ledare fortsatt kallar sig liberal är nog ett av de större haverierna i media just nu. Nu önsketänker de 4 nya år med socialister.”

Liberalerna har börjat förstå att detta kommer göra ont på valnatten. Skälet till varför Liberalerna är oroliga beror på, att om partiet minskar med 1,43 procent åker de ur riksdagen. Partiet minskade med 1,63 procent förra valet. Globalist Björklund är inte till någon stor hjälp precis, eftersom han kommer med det ena förslaget efter det andra som handlar om mer makt och skatt till EU!
Den här rädslan har också spritt sig till MP och KD. MP har bra draghjälp av SVT! Det skulle inte förvåna om vi ser tre (3) partier göra sitt uttåg från riksdagen
och vi kan kanske få in ett nytt parti!

Tydligen tänker Times New Media (Stenbecksfären) via TV 3, låta Robert Aschberg åka runt hela hösten och jävlas med folk som inte delar hans politiska uppfattningar.
"Trolljägarna" lanserades första gången 2014, men sändes bara under två säsonger. Programmet möttes omgående av hård kritik. Serien går ut på att Robert Aschberg konfronterar och hänger ut privatpersoner som på nätet förolämpat makthavare och andra. Materialet har samlats in via Expo!
Problemet var bara att de så kallade näthatarna själva, utsattes för hat och hot av Aschbergs tittare. Bland annat hotades en person till livet. Detta kommer han dra i gång direkt efter valet. Det kommer bli fullständigt kaos. Polariseringen är enorm. Det blåser upp mot en nästan perfekt storm i höst. Det kommer ta hus i helvetet. Vänsterliberal media kommer inte längre jaga 12,9 % av befolkningen. De kommer jaga 1/3 av befolkningen. Det är någonting helt annat.

Det har säkert inte undgått någon, att SD ägda Samtiden försökt sig på att brunsmeta S med en 1,5 timme lång dokumentär om S rasistiska och antisemitiska historia.
DN
har på några dagar publicerat två vedermälen. Det ena av Ola Larsmo.
Larsmo är mer journalist än historiker och för hatisk mot SD, för att kunna tänka klart. Han tycks huvudsakligen mena att eftersom politikerna var överens, så är det fel att anklaga S.
 
Det andra kom igår från historiker. Historikernas kritik är nog mer koncis. De anför som skäl, att sossarna inte i särskilt stor utsträckning var direkt delaktiga i missgreppen. Historikerna anser att det var tjänstemän som tog besluten. Att sossarna hade makt att stoppa denna myndighetsutövning, verkar knepigt nog, inte vara viktigt för dessa historiker.

Det som kanske är mest intressant, är kritiken mot att filmen tar upp Statens institut för rasbiologi - skallmätarna i Uppsala. Den som orkat ta reda på någonting om detta (Wikipedia räcker långt) känner till att mätningen upphörde på 30-talet. Den redan då sedan flera år marginaliserade stollen Lundborg pensionerades och att institutet sedan forskade om ärftliga sjukdomar. Icke desto mindre har institutet använts till leda, för att visa hur Sverige och svenskarna genomsyrades av rasism och att institutets "forskning" i princip utgjorde nazismens teoretiska underbyggnad. Någonting vi helt och fullt skall skämmas för i evighet.

Nu har SD använt narrativet. Både Larsmo och historikerna argumenterar för att svenskarnas rasbiologiska verksamhet nog inte var så farlig ändå och snabbt övergående. Snart kommer del 2 och hur skall då dessa historiker och Larsmo vinkla detta?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar