tisdag 21 augusti 2018

Vem vågar lita på Ulf Kristersson?

Ulf Kristersson(UK) jämförde i förgår i Financial Times det svenska fiaskot i integrationspolitiken med den finansiella krisen på 1990-talet. I artikeln påstår han att 20 års misslyckad integrationspolitik fått svenskarna att tappa förtroendet för politikerna, vilket är en korrekt analys. Ett mycket märkligt uttalande av UK, då M har haft makten i regering halva tiden och har följaktligen, ett stort ansvar för misslyckandet, så varför skulle någon rösta på M?
 
Märkligt hur tysta medierna och politikerna är om UK:s utspel i FT, även om Magdalena Andersson idag kritiserar UK. Fram till nu har integration varit en utmaning och mångkultur målsättningen
Nu går UK ut i kanske världens mest kända ekonomiska tidning och säger att invandringen, integrationen är resultatet av den förda mångkulturpolitiken, är en kris minst i paritet med 90-talskrisen. Det är helt nytt och förbigås tydligen med tystnad i den politiska debatten. Kan det verkligen ha sjunkit in hos ledande politiker, att "invandringsfrågan" medfört kaos i samhället och att "sossesverige" har fortsatt med samma kaos?

Däremot verkar det ta emot att erkänna, att invandringen är konsekvens av en förd mångkulturpolitik som främst vänstern förespråkat. När Fredrik Reinfeldt (FR) kopierade vänstern, genom att ta upp och driva deras egna mångkulturpolitik, gick vänstern mer än villigt i fällan och resultatet ser vi nu.

Med facit i hand kan vi se att FR förstörde Sverige och han har kommit undan kritik, alldeles för billigt. I efterhand kan man se, att FR:s enda mål med den politik han förde, var att krossa det socialdemokratiska samhällets grundvalar.
Bävern Maud Olofsson kallade det för ”sossesverige.” Sossesverige skulle definitivt krossas och malas på ett sådant sätt, att det skulle vara omöjligt att reparera. Efter 4 år med Löfvén ser vi också, att S inte verkar klara av, att reparera den skada som FR genomförde på det svenska samhället.

FR:s idéer och tänkande går tillbaka till hans tidiga år. Detta var anledningen till det närmast parodiska försvinnandet av samtliga existerande exemplar av hans bok ”Det sovande folket. Valnatten 2014 insåg FR, att valet var förlorat och då satsade han på, att förstöra för motståndaren och bädda för kaos. Med sitt kallhamrade tal om att vi skulle ”öppna våra hjärtan” för fler flyktingar, menade han som svenska folket inte förstår, att det skulle sluka alla förbättringar/reformer för svenska folket. FR visste exakt hur han spelade upp invandringsfrågan. Resultatet av hans söndringspolitik, får vi leva länge med. FR är inget annat än en stor landsförrädare!

Nu har vi en ny moderatledare som skyller den samhällshotande "invandringsfrågan" på vänstern. Är det bara Foliehatten som blir extremt oroad av att UK är Alliansens statsminister kandidat? Är det inte lite av moderaternas signum att lova allt möjligt och sen fucka upp så mycket som möjligt, när de kommer till makten?
Tror inte UK är dum i huvudet när han säger det, han tror folk vill höra, gemene man förstår inte invandringspolitiken, utan tror att vi kan fixa problemen på några år.

Om UK får makten så kommer flyktingkranen inom kort att öppnas för fullt, precis som under FR, eller värre som "alla vet "är helt nödvändigt, för att hålla igång ekonomin. Smart av UK....tror han. Både UK och Löfvén löser Sveriges största problem, d.v.s. respektive partis ras i opinionen, med att lova generös och restriktiv migrationspolitik om vartannat. De kommer sedan att klia sig i huvudet och fråga sig varför de tappar röster!

I nästa stund vill UK bilda Alliansregering utan medverkan från SD eller i bästa fall med medverkan av ett passivt SD som bara skall rösta med Alliansen, för att slippa den rödrosa regeringen. Det är inte konstigt alls att M sjunker i opinionen. UK får vara inställd på att landa på 15-19%. 


Många irriterar sig alltmer på UK. Han vet, att han förr eller senare måste börja samarbeta med SD, men samtidigt vägrar han att tydligt kapa banden med Reinfeldt eran. Det blir ingen trovärdighet i det hela. Han ger ett halt och ohederligt intryck.
Om hans svajande var en från början uttänkt taktik, för att efter valet kunna slå till och bilda egen moderat led regering med stöd av SD, där dessa fick igenom det mesta av sin politik, tog han grundligt fel, eftersom M tappar så mycket, på sin illa genomtänkta taktik, att M och SD inte får > 50%.

En röst på UK, är en röst på DÖ 2.0, är lika med en röst på Löfvén 2.0, det blir i praktiken densamma. Det finns bara två block i riksdagen, Löfvens block vs Jimmies SD. Vill man påverka till en förändring angående asylpolitiken, så är det en röst på SD som gäller.

Det är det här som gäller, tills sjuklövern i praktiken visar något annat och det är just vad de inte gör idag. Ingen tänker samarbeta med SD, så Löfvens lagda politik kan fortsätta i evigheter eftersom DÖ kan fortsätta i evigheter, åtminstone till valet 2022. 

Under denna mandatperiod, har ett litet parti som MP, satt agendan med utpressning mot Löfvén. Sossarna som till varje pris ville sitta vid makten, böjde rygg gång på gång, för alla MP:s vansinniga förslag.  Genom DÖ kuppade sjuklövern bort demokratin. MP har fört en politik, utan folkligt mandat ifrån väljarna, är det demokrati?
Begreppet demokrati är och har alltid varit en illusion för falsk trygghet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar