tisdag 7 augusti 2018

Centerpartiet = Kameleontpartiet!

Centerpartiet hade en ”guldsked” i handen på Sven-Olle Olssons tid och de hade kunnat bli en av Sveriges största partier. Medias makt är precis som idag och på Sven-Olles tid, väldigt mäktig och kan lätt krossa en person med fel inställning, enligt media! Han fick en rasist- och nassestämpel av media! Sven-Olle var gift med en östtyska!

Foliehatten satt för något år sedan i Skånes miljöförbund som besökte Sjöbo kommun. Vi hälsades välkomna av den socialdemokratiska kommunstyrelsen ordförande. I sitt tal tog han bland annat upp Sven-Olle Olsson och hur brutalt
stämplad han blev av media. 

Sven-Olle hade bara ställt frågan: Vem skall betala för kalaset!
En fråga som är lika aktuell idag. Svaret: de svenska skattebetalarna med höjda skatter
och svenska fattigpensionärer som inte får höjd pension, får stå för kalaset, för den vansinniga invandringspolitiken!

Om det funnits minsta lilla förstånd och klokskap inom Centern, hade de tagit upp den handske som Sven-Olle kastade med sin fråga och drivit den politik som Sven-Olle stod för. Det var den svenska befolkningen som kom i första hand och inte ekonomiska migranter. hade C med all säkerhet, blivit en av Sveriges största partier, men istället uteslöt man honom.

Men nu blev det
inte så, med den aningslöst korrekta Karin Söder i spetsen tog över beslutandet i det partiet och därmed banade man vägen för SD.
Istället har vi nu fått bevittna C:s totala sönderfall sedan Torbjörn Fälldins dagar via Maud Olofsson (Nuon-affären, Sveriges sämsta affär genom tiderna, kostnad 89 miljarder) till något konstigt som ingen, har någon som helst förståelse för, mer än de rättrogna i partiet. Nu är det medmänsklighet som gäller, med i stort sett fri invandring och det är det svenska folket som får bekosta kalaset!

Det finns väl inget svenskt parti som genomgått en sådan stor förändring till det sämre som C gjort. Nu leds C av Annie Lööf
som genomsyras av en falsk humanism. När lagrådet gav tummen ned för afghanlagen, byter juristutbildade Lööf sida, från det blå blocket till det röda och går emot lagrådets rekommendation. Det måste fattas total konsekvenstänkande hos den kvinnan.
Centerpartiet =
Kameleontpartiet!
 
En Arg Blatte Talar: ”Där man ser mellan fingrarna med islamister och samtidigt säger sig stå för allas lika värde. Men där drivkraften bakom att ha en hög invandring är att få till en lönedumpning och att slå sönder det svenska välfärdssamhället.”

Det är så uppenbart att vår nuvarande invandringspolitik inte går ut på att hjälpa folk. Det handlar om att importera billig arbetskraft, konsumenter, och valboskap. Annie Lööf
har sålt sin själ till globalisterna och hon är nu en värdig representant för deras globalist politik. Hon kommer precis som Fredrik Reinfeldt blivit, bli rikt belönad av globalisterna den dag hon avgår och få anställning precis som FR i någon amerikansk bank. Enligt sitt aktiebolag har FR dragit in 37 miljoner på 3 år!
 
Svenskarna har inte fattat och insett att C är det nya globalistpartiet som får L att framstå som tröga socialister. De vill ha öppna gränser och massiv lönedumpning och utplånad anställningstrygghet och  helt utan värdekonservativa inslag. Man får heller inte glömma allt ont C gjorde Sverige under Maud Olofsson: Nuon och PostNord. C är näst efter FI det äckligaste partiet i landet idag.

Centerpartiet saknar idag existensberättigande i svensk politik. Det är förklaringen till varför toppkarriäristerna inom partiet så desperat söker locka till sig arabiska väljare, för att överleva.
Centerns första stora arabiska satsning hette Abir Al-Sahlani som blev en flopp. Hon blev nämligen tillsammans med sin far misstänkt för miljonsvindel i samband med ett påstått ”demokratiprojekt” i Irak. Trots detta verkar hon vara kvar i partiet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar