onsdag 1 augusti 2018

Varför stoppar inte sossarna den höga invandringen?

Migrationsverket har sin prognos för åren 2018-2021, beräknat att det blir 122 000 nya asylanter och 181 000 anhöriginvandrare, tillsammans drygt 300 000, trots sossarnas "hårdare tag" i migrationsfrågan och påstående om mininivå. Dessutom kommer det att delas ut 411 000 medborgarskap under samma period. Den största andelen medborgarskap i Sverige just nu, delas ut till personer från MENA och Afrikas Horn.
Foliehatten funderar över hur kan MV veta, hur många som kommer? Fred på Afrikas horn, Syrien, Irak, Iran och Afghanistan, genererar inga flyktingar. Varför delas det ut PUT till migranter som kommer från dessa länder som har fred? Var kommer i så fall alla flyktingar ifrån? Foliehatten undrar också varför MV åkte till Niger och valde ut kvotflyktingar? Var det på order av sossarna?
2018 bör istället bli året, då återvandringen på allvar började diskuteras i etablerade kretsar, äntligen har ett medmänskligt perspektiv smugit sig i debatten. Kanske rent av valvinnande? Vem nappar? Corren hoppas på M i alla fall, nåja inte emot Foliehatten.

När Hanif Bali påpekade de abnormala gick ”proppskåpet hos DN!
Hanif Bali: DN:s Alexandra Tenitskaja skriver idag en bisarr artikel, där hon påstår att det är ”faktiskt osant” att asylnivåer på 23 000 i år och 29 000 nästa år ”abnormala”.
Det DN kallar för ”normala nivåer” är alltså nivåer som fick Sverige att gå från 3 till 200+ utanförskapsområden på några få decennier. Det DN kallar för ”normala nivåer” är alltså nivåer som fått Sverige att ta emot en helt oproportionerlig andel i relation till sin befolkning jämfört med resterande EU.”


DN leder desinformations ligan. Tidningen är att betrakta som ett propagandaorgan värdigt att konkurrera med Nazitysklands propagandaorgan. Vem tror man att man lurar med sina påstående om faktakoll?
DN och faktiskt.se blir bara allt mer pinsamma för varje dag som går. Som när DN först ljög om vad Jimmie Åkesson hade sagt i TV-debatten. Sedan ändrade de till vad han faktiskt sa och konstaterade, att statistiken mycket riktigt visade det han påstod, men likväl kom DN magiskt fram till, att det ändå på något sätt var mestadels fel. Sjukt att skattepengar läggs på liknande lögnaktig propaganda.
 
Hanif Bali har inte skrivit något som föranleder denna granskning.
Hanif Bali anser att de höga nivåerna är starkt avvikande från det som uppfattas som normalt eller vanligt. Han uttalar sig inte om att nivåerna är statistiskt abnormt avvikande. Hanif Bali har därmed faktiskt inte fel.

Mycket falska påståenden i media känns det som. Vi har den berömda anhöriginvandringen och kvotflyktingar. Som vanligt är Sverige bäst i klassen!
Strax efter årskriftet skrev SVT Nyheter följande:
Trots omsvängningen av den svenska asyl- och flyktingpolitiken för ett par år sedan fortsätter antalet människor som beviljas uppehållstillstånd att ligga på rekordhöga nivåer. Antalet som fått uppehållstillstånd 2017 har minskat jämfört med året innan, men ligger på betydligt högre nivåer än åren före 2013.”
Ljuger SvT också?

DN har en betydligt större megafon än Hanif Bali. Därför kommer DN kortsiktigt att tycka sig ha vunnit kampen om sanningen. Men fler och fler upptäcker att kejsaren faktiskt är naken, att DN på nyhetsplats förmedlar åsikter, inte nyheter.

DN har också en dålig vana att publicera TT:s referat utan kommentarer eller faktagranskning. Ungefär som att TT är en kvalitetsstämpel. Faktagranska gärna någon artikel som har TT som författare, så kommer ni att se själva.
DN som sanningsvittne har mycket liten trovärdighet idag. Läs gärna andra publikationer för att ta reda på vad som är sant.

Resumé har tidigare rapporterat om att DN investerar mångmiljonbelopp på journalistik inför valåret 2018. Chefredaktör Peter Wolodarski har kallat satsningen för "historisk" och ledningen gavs grönt ljus gällande rekryteringarna av DN:s styrelse, när budgeten godkändes tidigare i höstas.

Staten har dränkt klanen Bonniers i miljoner för att skriva sån här
propaganda/dynga och upprätthålla myten om "fake news", eftersom det går globalisternas och antinationalisternas agenda. Det DN lurat staten att betala för, är ändå vad DN kultur sysslar med. Svartmåla och misskreditera folket utanför innerstan och sätta oliktänkare "på plats"
Sajten Faktiskt är lika passiv som Expos hemsida. Nån artikel i veckan. Men
pengarna strömmar in, eftersom de är lobbyister och själva makthavare.
"Steget Efter" har en träffande strip om händelsen på sin twittersida


Tre saker är mycket intressanta med denna prognos från Migrationsverket.
Varför släpps den en söndag mitt i brinnande semestertider?
MSM kommenterar prognosen i väldigt liten utsträckning och vissa tidningar rapporterar knappt alls om det.
SVT, som lyfter MV:s nya prognos, väljer att rubricera nyheten som att "
färre asylsökanden att vänta" men utan att redovisa vad man jämför med, 2015 eller 2017? Det är så klart, färre än extremläget 2015, men i stort sett samma som 2017.
Det är ganska uppenbart att MSM och SVT vill undanhålla denna information så nära valet och framförallt, som alltid annars, att undvika att analysera siffrorna eller varför Sverige tar emot 3-4 gånger fler ekonomiska migranter, än vad Danmark, Norge och Finland gör tillsammans. Asylrätten tjatas det om i vänsterkretsar, men ingen har någonsin kommenterat om, varför den i så fall, ska gälla mer i Sverige, än i Norge eller Danmark.

Prognoser kan vara intressant, men med tanke på hur fel Migrationsverket haft tidigare, är det mera intressant att titta på faktiska siffror. Sverige har sedan 2009 beviljat 1 052 654 uppehållstillstånd tom 2017. Av dessa är nästan 600 000 asylinvandring/anhöriga. Det är i denna kontext som de nya siffrorna ska presenteras och det är här vänstertrollen ska motivera varför Sverige ska fortsätta ta emot i särklass mest asylsökanden. På åtta år har vi tagit emot 600 000 människor som generellt saknar utbildning, arbetslivserfarenhet, språkkunskaper och västerländska värderingar. Samtidigt vill media/etabilssemanget få oss att tro att detta inte har någon påverkan på samhället, varken ekonomiskt eller i andra avseenden. Vänstertomten och paragrafjournalisten Andreas Magnusson menade att invandring släcker bränder, då kan man ju undra varför det brinner överhuvudtaget i Sverige 2018. Eller räcker det inte med en miljon invandrare på 8 år? 

"I en debattartikel i DN i augusti 1990 föreslog Sverker Åström, kabinettssekreterare i flera S-regeringar, ett tak på invandringen och hårdare krav på invandrarna, "till och med i kulturellt hänseende", för att ”bedöma om (de) kommer från ett land eller en kultur vars seder och bruk är så väsensfrämmande att en någorlunda harmonisk anpassning är omöjlig”. Det skulle ingen politiker kunna säga idag."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar