lördag 4 augusti 2018

Fårskallar till partiledare blir vallade som en skock får!

Jenny Sonesson i SvD: ”Vad jag inte förstår är varför ingen av de andra partiledarna reagerade. Ulf Kristersson (M) talar ofta om vikten av fler vuxna i rummet. Fanns det verkligen ingen vuxen partiledare på scenen idag som sa ifrån? Att låta ett uppblåsbart DJUR representera en demokratiskt vald partiledare som representerar väljare är inte skoj. Detta är ovärdigt svensk politik och demokratin. RFSL bidrar till en vulgarisering av det demokratiska samtalet och sju partiledare viftar, som en flock får, med regnbågsflaggor i toleransens namn. Bedrövligt.”

Vuxna människor till partiledarna som visar, att det bara finns en vuxen partiledare i Sverige. Den vuxna partiledaren var inte närvarande. Ingen politiker med ryggrad hade ens dykt upp på en "debatt" arrangerad av en homosexuell lobbygrupp.
Denna lobbygrupp formulerade givetvis alla frågeställningarna på ett sådant sätt, att det det alltid gagnar lobbygruppen själv. Politikerna står bara där och framstår som en samling totalt blåsta fårskallar som bara vallas dit fårherden vill. Partiledare är ett skådespelaryrke där man ska inta rollen som politiskt korrekt miffo och bara vräka ur sig klyschor som ligger i linje med rollfiguren man spelar. Om någon trodde att västerländsk demokrati är på riktigt så, trodde de givetvis fel. Om dom varit smarta hade dom bjudit in SD och debatterat med dom i syfte att ändra SD:s syn på HBTQ personer och apachehelikoptrar. Då hade det i alla fall blivit en debatt och dom hade kunnat peka finger på SD, om SD inte gav medhåll i något ämne.

Alla vill göra sig själva populära och enda medlet för att skenbart uppnå det, är att bedriva ett socialt skådespeleri där man hela tiden agerar, utifrån vad man tror att andra förväntar sig. Rakryggade politiker som säger vad de tycker, sådana existerar inte. RFSL bör inte utmåla sig som en fiende för SD. Det kommer bli mycket jobbigt för dom när SD efter valet får inflytande. Som man bäddar får man ligga.

Ingen tar längre RFSL på allvar. Det har blivit ännu en i raden av vänsterextrema organisationer som kräver att oliktänkande tystas. Det egentliga skälet är inte, att de ogillar att folk tycker illa om bögar (sånt kan man leva med), utan att det hotar deras inflytande inom politiken och därmed även deras försörjning via stadig inkomst i form av extremt generösa statsbidrag. Värt att begrunda, är att det är en rätt stor organisation som förutom bidrag har som enda inkomst att sälja påhittade "certifikat." RFSL tjänar tydligen miljonbelopp på sina certifieringar. Även dessa låtsascertifieringar är beroende av, att de har stort politiskt inflytande. De förutsätter att de kan påverka lagstiftare, antingen direkt genom tvingande lagar eller genom hot, om ni inte frivilligt certifierar er, måste vi lagstifta om det. Även lagar som omfattar de som talar illa om gruppen är viktiga för dess överlevnad. En direkt farlig organisation i grunden.
 
RFSL är sura för att SD aldrig röstat för något förslag som gynnar de där bokstavsmänniskorna. Man måste inte stå på "allas" sida. Det är så med bögar och dylikt, att de kräver att alla ska vara positiva till dem. Det värsta Foliehatten läst om RFSL var i tidningen Metro, där en av dess förespråkare begår övergrepp på icke könsmogna elever i förskolorna med undervisning om anal sex! Detta är faktiskt övergrepp på barn! Dessa 10-11-åringar skall väl inte behöva sådant trams, och kan ge dem skador för livet. Ut med RFSL i förskolorna!
 
Pride är en freakshow utan dess like. Helt bisarra inslag där gamla gubbar i det närmaste går nakna eller i bikini juckande mot varandra. De flesta normala skulle aldrig vilja ses i dessa sammanhang och det borde definitivt vara barnförbjudet.
David Baas gör ännu en hat-SD artikel i Expressen idag som går ut på att stämpla SD som ”Homofobiska” för att de kallar Pride en freakshow. Det är den ju!

Pridefestivalen i Stockholm har en 18 års gräns. Det är en rätt avslagen tillställning i dag. Det är knappt media bryr sig längre. Foliehatten orkade inte titta på hela seminariet med politikerna, men man märker hur besvärade politikerna är. Frågorna antingen sjukt tramsiga eller ledande. Ebba Busch Thor ser inte direkt komfortabel ut, men detta blir hennes sista Pridefestival som partiledare. En fråga var "SD är ett homofobt parti som vi inte kommer att samarbeta med.”

Alla lyfter sin flagga utan Ebba Bush Thor som stirrar ned i marken. Även Ulf Kristersson känner sig rätt besvärad av frågan, eftersom han vet, att han efterträdare kommer samarbeta med S
D.
En annan fråga är: "homofoba och nazistiska organisationer skall förbjudas". Jonas Sjöstedt och ett par av de borgerliga partierna förstår allvaret och säger nej. Stefan Löfven tycker att man skall förbjuda dem. De flesta förstår dock att detta är totalt vansinne. Ju längre man tittar på seminariet, ju mer undrar man, vad som rör sig i politikernas huvud. RFSL är liksom hedonistiska liberaler och när de vunnit en fråga, är det alltid någon ny dörr de skall sparka in.

1 kommentar:

  1. Jag har aldrig förstått varför politiker inför valet inte får frågan : "Hur ser ditt drömSverige ut, om Du fick helt bestämma"?
    En sådan fråga är ju fylld med fällor och med många möjligheter till knepiga följdfrågor..
    Om Little Annie då sade nåt om 30 miljoner nys är ju följdfrågan var ska de bo, vad ska de jobba med etc...

    SvaraRadera