söndag 12 augusti 2018

Politiker har inte susning om skillnaden mellan väder och klimat!

Klimat är summan av 100 års väder. Medias makt är stor och efter en solig sommar som gett oss varmt väder, har media och politiker fokuserar på klimatet. Alla dessa klimatlarm precis innan valet är ett ingrepp i demokratin. När sanningen avslöjas om klimatet, så kan det få stora konsekvenser. Dels blir det den absoluta spiken i kistan för media och dels kommer nästa valresultat se radikalt annorlunda ut.
 
DN nu löper helt amok i sin klimathotsjournalistik. Det är en säregen kamp nu mellan DN och SvD om vem som kan hota mest och bäst. Det är inte bara DN som gör att man sätter morgonkaffet i halsen. Skånskan/Norra Skåne skriver i gårdagens ledare:
”Man borde inte längre vara valbar i framtiden om man inte tar varningarna från klimatexperter på allvar.”
 Representanter för tredje statsmakten föreslår alltså rakt av ett åsiktsförbud för politiker. Håller du inte med ”klimatexperterna” de av media godkända förstås, så kan du glömma en politisk karriär. Undrar om det är Centern står bakom denna uppfattning.

 
De senaste veckorna har vi framför allt från Lövin, Fridolin och Lööf fått höra den larmrapporten efter den andra. De sätter sig hopp till Johan Rockström. I veckan slog en internationell expertgrupp med professor Johan Rockström larm om att redan två graders högre medeltemperatur kan sätta igång kedjereaktioner som inte går att hejda: isar smälter, haven stiger med tiotals meter, stora arealer blir obeboeliga – vi får svält och enorma flyktingströmmar. Rockström är en av tyvärr alltför många klimatmånglare som försöker lura på oss falsk information. Han har lyckats lura politikerna eftersom det passar deras agenda om skatter!
Finns det överhuvudtaget någon oberoende forskningsrapport som entydigt visar på och kan förklara, att mänskligheten skulle kunna påverka klimatet på hela jorden? Foliehatten såg någon beräkning som visar på, att det är helt orimligt, det skulle behövas 100 gånger fler människor på Jorden och kolkraftverk, för att kunna ge någon mätbar påverkan (räknat på atmosfärens volym). Det finns de som är faktabaserad och är alla så kallade "klimatförnekare"(bara namnet signalerar lögn enligt klimatförespråkarna). En av världens ledande polarvetare och glaciologer Fred Goldberg hittar man på YouTube. En mycket pedagogisk genomgång! 
Många anser att det är mänsklig påverkan som år orsaken, men ingen har hittills kunnat visa detta vetenskapligt. Det är precis som Olle Ljungbeck skriver ”tänk om det inte är människan som är orsaken?”
Alltsedan MP kom in i riksdagen om en påstod miljöförstöring i Kattegatt och att det var orsaken till att sälarna dog. I själva verket var det ett virus. MP kom in i riksdagen på en lögn! Sedan MP:s intåg, har vi fått höra varningar om klimathotet och vad det ska innebära för vårt land. Praktiskt taget alla partier delar denna analys och har vidtaget allehanda åtgärder, för att mota detta hot, allt från höga skatter på drivmedel till subventioner av elcyklar.

Så kommer sommaren 2018 som varit exceptionell på många vis och de flesta politiker basunerar ut det, är detta vi varnat för. Men trotts att sagda politiker säger, att de vetat om detta länge, så verkar beredskapen för det vara på en all time low. Istället har allt krut lagts på antingen beskattning, för att fylla statens kassakistor eller menlösa symbolåtgärder för att hindra deras påstådda klimatförändringar. Om man nu har varit så övertygad om att somrar likt denna kan bli det nya normala, varför att man då ägnat de senaste åren åt meningslösa åtgärder som kostat skattebetalarna stora summor pengar istället för att bara lägga en liten bråkdel av dessa pengar för att verkligen ha möjlighet att lindra verkningarna?

Det är mycket märkligt att ett politiskt parti som MP, sätter hela sin existens på spel, då de förespråkar ett klimat som är så människofientligt. Fast konstigare ändå, är att de kräver att vi andra ska betala en svindyr avgift, för att de tror, att det kan göra så, att de uppnår sina mörka mål.
 
Klimatet är bara medlet för att uppnå Amishsamhälle som dom här politikerna drömmer om. Det kommer naturligtvis inte att lyckas, även om dom fått osannolikt stort inflytande här i Sverige, tack vare våra gamla partiers låsning vid blockpolitiken. Inte undra på att ett parti som hotar blockpolitiken blir så hatat då.

Ett parti som nu vaknat är SD och på SD:s sommarfestival i Sölvesborg säger Åkesson: ”Att göra politik av vädret en enskild sommar är helt enkelt inte seriöst!”

Efter Åkessons uttalande har MSM, SVT och politiker fått svår hicka! De övriga partierna borde om de vill vara trovärdiga, förutom MP och C också ta avstånd från alla fantastiskt fanatiska överdrifter som väljarna har blivit översköljda med.
 
Är det överhuvud tagit meningsfullt att försöka föra ett resonemang med folk i psykos? Foliehatten har sett att danskarna frågar sig just detta, efter en TV-debatt mellan svenskar och danskar om den stora invandringen i Sverige.
Med klimatet som diskussionstema gäller samma sak. Inte ens de mest knivskarpa argument i världen får hjärntvättade, klimatreligiösa att ifrågasätta en enda millimeter av deras tro.

Oaktat det vetenskapliga stödet för klimatförändringar är Miljöpartiets strategi, för att hantera en sådan utveckling precis lika destruktiv som allt annat partiet gör. Det behövs mer pengar för propaganda så folk verkligen blir lurade om klimatet, så att ingen sen ska kunna säga emot när skattehöjningar sker i de rika länderna.
 
Klimathotarna kan säkert hjälpa regeringen med nya och alternativa lösningar då Parisavtalet inte innefattade något konkret, hur det ska gå tillväga. Det finns ett slutmål, men inget tillvägagångssätt och det låter kanske bekant? Kyotoprotokollet var exakt samma sak, men vilken inverkan har det haft?
Endast att pengar från de rika länderna ska skickas till korrumperade länder som kommer bli mer korrumperade och lite stannar i kapitalisternas fickor i FN.

Den som tror att Sverige har förutsättningar att påverka de globala utsläppen är mer än lovligt naiv och idealistisk. Kina, Indien eller för den delen utvecklingsekonomier i Afrika kommer aldrig att ge avkall på sitt välstånd för klimatets skull. Det är bara korkat att tro, något sådant, för då har man inte ens förstått den mest grundläggande aspekten av internationell politik och hur olika länder försvarar sina intressen.
 
Alla som har kompetens och faktiskt gör sin hemläxa kan lätt genomskåda den största globala lögnen någonsin. Klimatfrågan idag ett "självspelande piano" där mängden obildade ja-sägare växer för varje dag.
Sedan har SVT varit helt galna under juli och skrivit spalt kilometer om klimatet, haft fyra-fem huvudnyheter varje dag om miljön. Klart att det påverkar Svensson. SVT behöver inte berömma MP varje sekund, för att rädda kvar dem ovanför riksdagsspärren, det räcker med att bekräfta deras politik och nöta den under en månad innan valet.

Att lägga klimatskatter på det svenska folket som är bland de högsta i världen, på att ta hand om utsläpp, är att lura och bedra allmänheten. Det är oärligt och att råna det svenska folket. Det hämmar Sveriges tillväxt.

2 kommentarer:

 1. Man får väl bara hoppas på att väljarna genomskådar vansinnet!

  SvaraRadera
 2. Jag blir så glad att läsa det!
  Blir så trött på så mycket samlad desinformation om klimatet media vill lura befolkningen med..
  Kan de inte förstå fatt vi kan påverka miljön med inte klimatet...
  Tack ......

  SvaraRadera