onsdag 1 augusti 2018

Tärningen är kastad! Äntligen får vi lite amerikansk valhets i svensk politik!

Vilket genidrag av den SD-ägda tidningen Samtiden att idag släppa kampanjfilmen på Youtube som handlar om Socialdemokraternas historia. Socialdemokraterna får nu smaka på sin egna medicin. Får den här filmen tillräcklig spridning, så kan det vara den slutgiltiga dödsstöten för Socialdemokraterna både inrikes- och utrikespolitiskt.
 
Utfallet av filmen är så klart svårt att säkert bestämma, men fokus på sossarnas historiska rasidéer, slår rakt mot det argument som Löfven alltid återkommer till, att samarbete med SD är omöjligt på grund av SD:s rasistiska historia.
Filmen slår för det första sönder det argument Löfven stött sig på konsekvent som hinder för ett samarbete. Dessutom kommer slaget så sent, att det antagligen blir mycket svårt, att jobba upp någon ny rimlig konsekvent hållning för sossarnas hållning mot SD. Det är inte SD som distanserar sig från sossarna, det blir lite tvärt om. Sossarna visar sig vara det som SD anklagas för: rasister!

Just nu råder nog kris inom hela sosseapparaten. Sveavägen beordrar alla att granska filmen med mikroskåp. Hittar man minsta faktafel kommer man beskriva filmen som missvisande falsk och fake news. Arnstad letar med lupp efter eventuella faktafel. Många ledande sossar är nog på semester denna vecka, långt från mångkulturen. Tippar på att några årtal ej stämmer, om man jämför med sossarnas hemliga arkiv.
I slutet av dokumentären får vi veta att socialdemokraterna än idag försöker dölja sin historia. Man plockar inte fram arkiven och dokumenten som berättar om hemskheterna. Dessa är än idag belagda med sekretess tack vare partiet självt.
Apropå det hemliga arkivet har Foliehatten hoppats få tag i en kopia av Enn Kokks vitbok angående Socialdemokraternas inblandning i IB-härvan som gavs ut i början på 90-talet. Den är inte lätt att hitta. De kanske dessutom lyckats förklara Göran Johansson citatet "Vad skall vi med SÄPO till när vi har SAPO"? Vore kul att höra vad som menade och framförallt vad finns i det hemliga arkivet om detta?
Att ett enskilt politiskt parti i en demokrati samarbetade med militären för att åsiktsregistrera medborgare och rensa ut icke-sossar från facket så sent som för 25-30 år sedan är horribelt.

  
När någon sosse i en debatt börjar prata om historia, så blir det platt fall. Det här var en film som i debatter tar bort det tjafsande om historien i "någons" parti. Nu måste sossarna vara tysta om "historien" och försöka debattera sak. Det kommer också att gå åt skogen för sossarna, för de för ingen god sakpolitik, för svenskarna längre. Sossar har helt tappat fokus på Sverige och tappar väljare till V och SD. Svensk socialdemokrati kommer att gå den franska och grekiska vägen
Som Julius Caesar sa, "Alea jacta est."

Fotnot: I Rapport 19.30 tas inte filmen upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar