onsdag 22 augusti 2018

Högre skatter och fortsatt samarbete med MP säger Löfvén i partiledarutfrågningen!

Riktigt ovärdigt att se en statsminister så här klen. Ingen pondus eller någonting. Det är inte konstigt att landet faller ihop, om det är en sådan person som styr.
Utfrågningen visar tydligt, att Löfven kraftigt försämrat Sverige, under sin tid vid makten, under denna mandatperiod. Detta faktum bör vara tydligt, för varenda person som tittat på intervjun. 

Efter att ha sett denna utfrågning, är Foliehatten nu helt övertygad om, att Löfvén inte på riktigt, innehar rollen som högst beslutsfattande i det socialdemokratiska partiet.
Ledarsidorna: "Socialdemokraterna styrs inte, som många kan förledas att tro, av Stefan Löfven, det Verkställande Utskottet eller partistyrelsen. Inte ens kongressen, partiets högsta beslutande organ, har något större inflytande längre över tid."
 
Löfvén ljuger konstant, om vi blir valda, ska pensionärerna få det bättre, m.m. Fattar inte Löfvén, att han haft möjlighet att förändra och förbättra för dem som har det sämst ställt, under dessa 4 år som gått. Istället har miljön blivit sämre, skatterna högre och längre vårdköer. Han babblade om, att han ville ha långsiktiga lösningar på 10 år, han må vara riktigt efterbliven, kan ingen upplysa honom om att det är val var 4:e år.
Ja, inte lär väljarna strömma till S efter denna mediokra tillställning. Löfven är träig, långsam i tanken och saknar pondus. Vem fick inspiration att lägga sin röst på denne taffliga man? Stefan Löfven har ungefär lika gnistrande personlighet som en laddstolpe!

Att dessutom gå till val på att få folk ska betala ännu mera skatt som redan är bland de högsta allaredan och som ”grädde på moset” fortsatt samarbete med MP!
 
Löfven börjar stamma omgående, när han blev pressad, detta kan sluta illa för sossarna. "Vi måste…" "Vi måste..." Men det har ju inte blivit så! Den här mannen saknar all trovärdighet. Ja, man undrar om han debatterar mot sig själv, det är trots allt han som styr landet! "Utvecklingen går i rätt riktning…" Pratar han om sin egen berusningsnivå, eller?
 
13 000 fler anställda i sjukvården, har lett till fördubblade köer Och nu vill han lova ytterligare 14 000 anställda i sjukvården.
Fördubblade vårdköer har han svårt att hantera. Fyra cancerformer har fått kortare kö-tid. Alla andra cancerformer har fått ökad kötid. Sossarna lovade att kapa köerna före valet 2014. Inte ett ”skit” har hänt, köerna har snarare blivit ännu längre.
Varför nappade inte programledarna på, när Löfvén skyller de långa sjukvårdsköerna, att det beror på att svenskarna blivit äldre och inte massinvandringen? Starkt att gå ut tidigt med en sådan rejäl lögn. Hoppas S får det valresultat de förtjänar.
Sjukvårdsfrågorna klarade han inte bra Och det är just dessa frågor som sossarna anser är det viktigaste i valet och som de går till val på.

Löfven har ett sug efter att maxbeskatta de rika.
Löfvén: ”vi skall se över skatterna.”
Programledaren lite skönt: "Vänta lite... har ni funderat på det i fyra år?”
Vi ska inte ha för stora klyftor säger Löfvén som i somras var på ett privat bröllop hos Kennedy-klanen

Anders Holmberg försökte påpeka att större delen av bensinpriset är skatt. Men Löfven framhärdar: "Bara en liten del av höjningen av bensinpriset beror på politiska beslut."
Jo, han sa så. Helt otroligt. Hur pantade är folk som går på hans lögn?
Löfven: "Det är en liten del". Intervjuare: "Nej, 60% av bensinpriset är skatt som ni höjt ännu mer". Löfven: "Vi har inte höjt". Programledaren: "Ni har ökat på indexeringen av skatten." Sossars självinsikt.
 
Löfvén nämnde att laddstolpar (17000) är en folkrörelsen och det är redan en klassiker: Stefan ”laddstolpen” Löfven. Laddstolpar, laddstolpar och laddstolpar är lösningen på klimatet!
Resten av bensinskatten skulle tydligen behövas för "omställningen" så att stockholmarna kan få fler laddstolpar till sina elbilar och subventioner till sina elcyklar.
När Jämt-Anders undrar vad Löfvén skall göra åt den höga bensinskatten (60 procent) och varför de inte tar bort bensinskatten, så säger Löfvén till honom, att känner till problemet. Undrar om Jämt-Anders känner sig nöjde med detta?
Jävlar vad många laddstolpar vi har. Foliehatten undrar vem som har betalat detta? Vi har varit med om stänga ner Ringhals 1 och 2, så hur ska vi i Sverige kunna ladda våra fina elbilar och elcyklar med ren el och inte smutsig importel? Finns knappt några laddstolpar alls på landsbygden. Kommer bli tomt i kassakistorna när alla kör elbil och det inte kommer in skattepengar. El är kanske ett drivmedel, då helt plötsligt!
Anders i Jämtland undrade landsbygden ……. Jämt-Anders har råd med köpa laddstolpen, men inte elbilen. Elcyklar med sidovagn kanske blir populärt i Norrland?

Med mål menade programledaren ett årtal. Ett årtal är viktigt för barnfamiljer som ska köpa en bil. Att minska Sveriges utsläpp är egentligen helt meningslöst, då vi bara släpper ut en promille av världens utsläpp. Sveriges utsläpp påverkar inte världens ett enda dugg. Och nej, vi är ingen moralisk och fin human miljöstormakt som andra länder ser upp till. Tvärtom!

Varför ifrågasätter inte programledarna miljöpolitiken? Ska vi rädda planeten genom att konsumera nya elbilar med kassa batterier? När ska denna utsläppshysteri dö?
 
Närodlat sa han till och med, hur man nu odlar kött?, "Jag tycker att vi lokalt ska köpa närproducerat. EU blir säkert glada över att Löfven tycker vi ska vara protektionistiska, när vi handlar mat.
 
Löfvén: ”EU ska ta ett gemensamt ansvar om migrationspolitiken.” Hur länge har han tjatat om detta nu? Vad innebär EU:s lägsta nivå? Sverige tar fortfarande emot fler än övriga EU-länder. Löfven: "Om vi får till........ när vi får till detta i EU". Han har inte stora förhoppningar om gemensam migrationspolitik i EU. Nu är det bara ”hummanden” och ”äh-anden” från Löfven när han får frågan om gymnasieamnestin. "som har folkets stöd!"
Löfvén: "Vi gör ett undantag för att de har fått vänta länge"
Var det därför de 9000 afghanerna fått stanna?
Programledaren: "Så om det sker i framtiden igen, att folk får vänta länge, gör ni undantag då med?" Löfvén: "Nej" Ridå!
Stefan Löfven och hans vänner i EU ska alltså härska över länder som "inte tar ansvar!" Andetaget innan pratade han om "demokratiska värderingar."
Sveriges befolkning kommer att öka med ca 800 000 de kommande åtta åren p.g,a. invandringen.
Löfvén vill han hjälpa människorna i deras närområde. Ja. jävlar, har Löfvén funderingar på att gå över till SD?
Kriget i Syrien är i praktiken över nu? Varför ska vi ta emot folk därifrån nu? Qvartoft, skärp dig och låtsas inte vara aktivist.

Holmbergs bästa inlägg! Massiva skattesänkningar ledde till ökade resurser till välfärden.
Att som statsminister inte förstå, att sänkta skatter kan leda till ökade intäkter är slående faktiskt. Både Göran Persson och Alliansen lyckades med detta. Skrämmande många som inte fattar det. Löfven har noll koll. Trots skattesänkningar har skatteintäkterna ökat. Och antal arbetade timmar ökade dessutom. Mycket beror givetvis på konjunkturen, oavsett vem som är i regeringen. En riktig missbedömning.

”Hur har ni kunnat tillåta att brottsligheten har ökat katastrofalt under er mandatperiod? Bara i år 30 ihjälskjutna, egna lagar i utanförskapsområdena, folk som inte vågar vittna, öppen knarkförsäljning etc”.
Löfven: ”vi ska ha fler poliser”.
Hur kan Qvartoft låta Löfven komma undan med ett svar som alldeles uppenbart visar, att han inte på något plan överhuvud taget och inte förstått frågan, om brottsligheten och forskarnas slutsatser? Undermåligt - skamligt bevittna sådant journalistiskt haveri.
Kan inte finnas någon självrespekt kvar längre. Är Qvartoft lika inkompetent själv?

Löfven: "Vi ska visa väljarna respekt".
Och sen........… "Vi kommer aldrig göra oss beroende av Sverigedemokraterna" Vilken respekt för väljarna.

Han vill alltså fortsätta en regering tillsammans med Miljöpartiet
och höja skatterna!
Det var bra, att han gav oss det beskedet. Vi fick en riktigt bra vägledning, om var S står! Första och enda rätta svaret igår! Förra valet gav socialdemokrater en falsk bild, av att han inte skulle göra regera tillsammans med islamistpartiet. Han sa det aldrig rakt ut, men han antydde det. Sedan satte han sig i regering med dem. Problemet är att den politik som MP fick igenom, är pajaskonster och svindyra sådana. Elcyklar, massiv satsning på feministiska cykelbanor, biltullar, subventioner av solceller och vindkraft. Rent nonsens som inte bidrar utan belastar miljön.
MP har använt regeringsmakten, för att göra det bättre för likasinnade i Stockholms innerstad och fullkomligt struntat i resten av landet. MP har skadat landet något enormt och det spiller över på S, inte tvärtom.
 
Denna intervju kommer bli het på Youtube. Det mesta han säger är felsägningar, logiska tankevurpor och rena lögner. Det sorgliga är, att många av hans väljare, inte har förmågan att märka detta.

1 kommentar:

  1. Nu måste vi väl vara lite snälla också?
    Tänk på att Löfven vill ha ordning och reda på landsbygden så att stadsborna inte vantrivs när de åker ut på landet för att rekreera sig...
    (Kanske t o m med elbil?)

    SvaraRadera