tisdag 28 augusti 2018

Svenskarna har vänt ryggen åt socialdemokratin!

Valet närmar sig alltmer upploppet och alla förstår, kommer Socialdemokraterna och Stefan Löfvén, att tappa röster och det blir rejält. De kommer göra ett katastrofval utan dess like, när deras ideologi för första gången sedan "mitt Sverige bygger inga murar" prövas mot folkets vilja och tycke. Historiskt kommer siffrorna för S, att bli de lägsta någonsin vid ett val. S grundproblem är att man slutade representera majoriteten av befolkningen och istället pressades av små (men starka) lobbygrupper, att representera olika minoriteter.
Svenska folket har fått nog och det med råge och nu börjar tecknen synas på att Löfvén kommer hängas ut som syndabock - "Mannen som sänkte Socialdemokratin."

Under fyra(4) långa år har S + MP med stöd av V, fullständigt tappat kontrollen över Sverige. Man kan inte behandla en befolkning på detta sätt, det går inte. Svenska folket "gick på" att de var rasister under ett par år, men till slut har verkligheten kommit ikapp. Det var ointegrerade invandrare och saft-bulle mentaliteten som inte fungerade. Det fanns ingen konspiration av döds-knarkarnazister utan bara vanliga livrädda Svenssons som inte ville bli våldtagna eller bli misshandlade, för att de "kollade snett" en grupp afghaner(Lysekil). Vi orkar inte med det här lågintensiva kriget mot svenskar längre, vi var aldrig rasister och det var aldrig något fel på oss.

Förra veckans UG visade att invandrare som S med Morgan Johansson i spetsen, försökt förhindra att fakta presenterades, står för större delen av våldtäkterna och hela idéen med en "svensk rasistisk konspiration" alá Jerzy Sarnecki verkar mer och mer befängd, när de flesta dömda våldtäktsmän inte är svenskar.

Vi ska komma ihåg att Löfven, precis som företrädaren Juholt, i stort sett övertalades till att bli partiledare. Juholt var visserligen redan politiker, men tyckte själv att han var alldeles för "yvig" för att bli partiledare. Ändå ställde han upp. Löfven var fackordförande och hade ytterst begränsad erfarenhet av att vara politiker. Han hade ett par bra frågor i början och stod bland annat upp för kärnkraften. Enda anledningen till att han fortfarande är kvar som partiledare, är för att det inte finns någon ersättare och om det fanns någon, är det för nära valet. Foliehatten tycker nästan synd om människan Löfvén, måste vara jobbigt att vara marionettdocka.

Löfven är inte ansvarig för S förfall, han sitter i en omöjlig sits där han är tvingad att säga saker han förmodligen inte ens riktigt förstår. S förfall började den dag de bestämde sig för, att överge arbetarrörelsen till förmån för identitetspolitik och postmodernism. Arbetarrörelsen lät sig infiltreras av postmodernistiska akademiker utan verklighetsförankring och nu ser vi resultatet, inte bara i Sverige. Den där bilden med fackpamparna i ”fittmössor” säger så himla mycket.
 
Baksmällan för S är mindre än 2 veckor bort. Det fanns inga afghaner att tycka synd om, att tycka synd om afghanerna var en ganska dålig idé och de som faktiskt svälter och lider, råkar vara våra egna pensionärer och funktionshindrade. Sen tog alla bostäder slut på vägen också.

Den 10 september kommer Stefan Löfven, att få skulden för allt detta. Han kommer tvingas springa gatlopp efter valet och svara på fler och fler svåra frågor kring "hur kunde detta hända?" gällande S totala katastrofresultat. Han kommer inte ha några svar, inte med pappret i hand, på hur svenskarna vänt honom ryggen.

Stefan
Löfvén och socialdemokratin, så som vi känt dem, kommer att vara helt färdiga efter valet och skall de ha någon framtid, måste S göras om från grunden. Bygga nått seriöst statsbärande och inte runt folk som Ardalan, Baylan, Ygeman och Strandhäll m.fl., de fungerar helt enkelt inte. Framför allt måste man kasta ut falangen Tro, hopp och solidaritet, med kopplingar till muslimerna.

Aftonbladet har följt Stefan Löfvens turnéer i norra Sverige och vid ett samtal säger han själv, att han har svårt att förstå att SD växer så kraftigt, även i traditionellt starka S-fästen.
Löfvén: Jag ser det som ganska besynnerligt. SD vill sänka skatten mest för de rika, de vill dra bort pengar ifrån välfärden så kommunerna och landstingen skulle få mindre pengar till välfärden, de tycker att så mycket som möjligt av skatterna ska kunna gå till vinster, att det ska bli lättare att säga upp folk från jobbet. Ingen här, eller väldigt få, skulle tjäna på en sådan politik.”
När Stefan Löfven får frågan av AB:s reporter: vad S har gjort för fel, när partiet, enligt mätningarna, har så svårt att locka väljare? Han slingrar sig och till slut säger han: ”Innan jag blev statsminister hade vi åtta år med borgerlig regering. Under den tiden blev det färre i välfärden i förhållande till befolkningen, som ett exempel. Då sänktes arbetslöshetsförsäkringen. Åtta år av underinvesteringar, det tar man inte igen på fyra år.”

Löfven tror alltså inte att SD växer p.g.a. invandringspolitiken. Av någon anledning är det fortfarande en dödssynd att erkänna det. Istället är det Alliansens fel, att S-väljare går över till SD. Hur långsökt kan det bli? Frånvaron av självinsikt börjar närmast bli plågsam. Hur länge går det att låtsas, att väljarna inte begriper vad det är de röstar på
och varför?

Löfven var lika oförstående 2016. Då prata han med Financial Times och tyckte att det var surrealistiskt att Socialdemokraterna dalade i opinionen. Antingen är det så, att socialdemokrater inte förstår varför det inte går nå vidare eller så låtsas de inte förstå. Foliehattens magkänsla säger honom, att Löfven förstår mer, än vad han säga, men det kan också vara fullt möjligt, att han inte fattar nånting alls, det är ju nämligen moderna svenska socialdemokrater vi talar om.
Det är ett mysterium vad Löfven förstår och inte förstår, trots allt ger han intryck av att ha svårt med förståelse, han är en marionett som tror och tycker vad man sagt till honom att tro och tycka.
 
Tage Erlander var den siste riktige sossen. Efterföljande är rena katastroferna. Påläggskalvar hela högen sprungna ur SSU, utan någon som helst arbetslivserfarenhet att tala om.
Löfven tillsatt som någon sorts kompromiss mellan de progressiva och de mer konservativa inom partiet? Att hitta en väg framåt som gynnar båda sidor är knappast ett enkelt uppdrag, om ens möjligt.

Nu faller S mellan stolarna, de progressiva går till V och de konservativa överger hela socialdemokratin, då M låter som S lät för 20 år sedan. Kvar blir en klick traditionsröstare och några invandrare som vill ha kvar sina bidrag.
 
Huggsexan, fulspelet och falangstriderna tar vid efter midnatt den 10 september. Det har smitts ränker sedan lång tid tillbaka. Bakom kulisser och i vassen lurar det fula fiskar. Det är ett högt spel för många. Det är framtida framskjutande positioner inom statsförvaltningens alla välsmakande köttgrytor som står på spel. Att Löfven måste offras har även städerskan på Sveavägen 68 begripit.

Foliehatten tror, om Löfven deklarerade, att nu skiter han i MP och kommunisterna, så skulle han direkt hamna över 30%. Skulle han dessutom säga att han skall föra tillbaka S till fornstora dagar och gå tillbaka till enpartiregering, så skulle han kunna få till ett mirakel. Men så länge han sitter i samma båt som MP och V så är det dömt att misslyckas. Han omger sig med idioter och Sverige fientliga partier.

Dagens politiker jobbar för
sin karriär och för att få en fet lön resten av livet. Att bedriva nån form av agenda, än den som är "inne för stunden" är dumt, det kan sabotera ens karriär. Politiker skiter således i folket och samhällsutvecklingen, opinionen och att vara så abstrakt/inte klampa på några tår är det viktiga.

1 kommentar:

  1. Vi måste nog diskutera Tage Erlander och hans gärningar ... mycket var kanske gott men han krattade också manegen för det totalitära samhälle som vi har nu. Visst var rädslan för Sovjetunionen och "kommunisterna" befogad ... men att omfamna kulturmarxismen var ändå "onödigt" ...

    SvaraRadera